157 km/h lai apdzītu - policija aptur neapdomīgu autovadītāju (+ VIDEO) 40

 
360 TV | 29.jūnijs 2024 14:48

Reida laikā ceļu policija aptur autovadītāju, kurš traucās ar 157 km/h ātrumu ceļā uz Igauniju. Kā norisinās šī bīstamā situācija? Kādas sekas sagaida ātruma pārkāpēju?

 
Visi komentāri
 
0pis 29.jūnijs 2024 16:06
24 12 Atbildēt

Arprāts! Cilvēku izprovocēja uz abdzīšanu, īstais vaininieks notinas un soda nevainīgu cilvēku! Nu gan laiki pienākuši!

JanJan 29.jūnijs 2024 16:46
21 3 Atbildēt

Rekur labs piemērs, kad hemoroīdi dibenā... Video īsti neredz, bet pretīmbraucējs gan jau ar dabūja piebremzēt? Lūk tā tās frontālās avārijas notiek.

Hh 30.jūnijs 2024 13:33
0 2 Atbildēt

Šausmas šausmas

650 30.jūnijs 2024 2:05
5 4 Atbildēt

Abpturēja Reida laikā? Čika laikā?? Bet kuŗš diez būs tas Varonis (CeļaLāčaPlēsis), kurš šo (sen jau ārpus kontroles izgājušo(izbraukušo) porcesu "apturēs" parastajā Loha laikā (ikdienā)?

Ar 157km/sek normāls (nu tāds Valstij un Sabiedrībai daudzmaz lojāls) vadītājs fūri parasti neapdzen.Nu gan jau šhitā te viņam sagadījās Pirmoreiz un parasti viņš cenšas (ar visiem saviem 157km) šo te neapdzīšanu nedarīt tieši pirms paša naglā/rižā (rudā) purna pretimmaucējam.Jā.Nujā.

Cēļa polipoli Cija acīm redzami (vien kārši) nava sen braukusi pa/Ceļu! Tā nemaz nezin, ka LVijā (joprojām!) ir tāda atsevišķa ceļabraucēju (Vadītāju) kassta, kuriem ir pilnīgi pie dsas gan maģiskā +50 robeža, gan arī pati "ceļa" polisija.

Tas viss (iespējams) ira Ceļa PoliPoliCijas (iespējams, persionīgi paša CeļaVadītāja) spīdoššš no-pelns ceļasituācijas uzraudzības un/vai (jebtvai) vadoši radoši preventīvi uzvarošās stratēģijas jeb/vai Taktikass izstrādē un/vai tās ikdienišķajā pielietošanā.Jā. Jājā.

Flap 30.jūnijs 2024 8:27
5 5 Atbildēt

650, no kuras palātas tu esi?

650 30.jūnijs 2024 10:38
1 0 Atbildēt

Sliktā pozā gulēji, ka persOnālijas šhitā te sasspiedušās??

Hh 30.jūnijs 2024 13:36
2 4 Atbildēt

Tu izklausies tā itkā kāds tevi pakausī butu izpisis? I wonder...? Vai mate uz asfalta nometa ārā krītot?

Janka 30.jūnijs 2024 16:50
4 2 Atbildēt

Ne sūda tevi nesapratu😀

wons 30.jūnijs 2024 9:59
5 11 Atbildēt

Vadītāja apliecību uz ilgāku laiku vajadzētu raut nost, ja virs 50km/h.  Koplietošanas ceļos ja ir tie 90/110km/h tad vajadzētu pie tā ātruma pieturēties vienkārši tādēl, ka citi ar to rēķinās veicot savus manevrus, vadot automašīnu. Atslēgas vārds ir koplietošanas ceļi, kas nozīmē, ka pa tiem brauc jūsu vecmāmiņa, jūsu bērni, cilvēki kuri ir ar auto uz jūs. Tā nav privātā autotrase. Ir Biķernieki, ir Vācijas autobāņi, kur var kārtīgi atvilkt, ja protams maciņš un pats galvenais jūsu auto to atļauj.

msh 30.jūnijs 2024 15:11
8 4 Atbildēt

Vai nu tu esi vienkārši stulbs, vai arī silei pietuvināts personāžs ar resnu kaklu... Par tādu lietu kā "apdzīšanas manevrs" esi dzirdējis? Jāpieturas pie 110 un jālien tavai vecmāmiņai purnā, ja? Beigas, protams, ir demagoģijas kalngals - vislabākais ir piesaukt biķerus tēmā par ātrumu - tu laikam tajos biķeros pats neesi bijis 😂 Visbeidzot, mums uz dienvidiem ir labs piemērs - Lietuva - tur tas, pēc kā tu alksti, iekasēšana ar atrunu par to ka jāievēro likumi ievērošanas pēc, ir pakāpi augstākā līmenī, kā tev šķiet pie kā tas ir novedis? Pie tā ka nejēgas, ar kuriem tu atrunājies, nu nenormāli velkas un attiecīgi netrūkst tie, kam nervi netur un kas brutāli dzen tos sēņotājus nost kur vien tas fiziski ir iespējams - līkumos, pāri nepārtrauktajām līnijām utt ; es purnagrāmatā redzu viģikus no Lietuvas - vai tas ir tas, ko tu vēlies? Man kādus 15 kilometrus no mājām ir man tuvākais Lietuvas vidējā ātruma kontroles posms - es tur neredzu nevienu zīmi kas liktu man braukt lēnāk par 90, bet tur kaut kā ir ļoti daudz tādu kas velkas uz 80-85, ir kas pat vēl lēnāk, un nākas viņus "ļoti droši" ar ~95 apdzīt...

Artūrs 30.jūnijs 2024 10:09
8 0 Atbildēt

Pēc tam šie braucēji šo laika posmu brauc nelegāli. Varbūt kāds naivais tiešām domā, ka tas braucējs tagad nolika savu auto un brauks ar sabiedrisko. Šī valsts vienkārši ražo likumpārkāpējus.

Rupucis 30.jūnijs 2024 13:00
0 0 Atbildēt

Kurš Tevi no polsterētās istabas izlaida?

NuNu 30.jūnijs 2024 13:10
15 5 Atbildēt

Nesaprotu, kapēc braukšana ar 160km/h irnosaukta par "bīstamu situāciju". Tas nav nekas tāds ar ko normāls, īpaši netrennēts cilvēks nevarētu tikt galā!

Vācijā katru dienu tūkstošiem cilvēku brauc vēl ātrāk. Lidmašīnas paceļoties un nolaižoties attīsta ātrumu gandrīz 300km/h pa zemi.. Un? Tā nevienā brīdī nav "bīstama situācija". Varbūt pietiks vienreiz no mušas ziloni pūst un no savas ēnas baidīties. Nu ja bail braukt, nu tad nebrauc taču un nemaisies citiem, kas var pabraukt, pa kājām! Ir tāda opcija...

q 30.jūnijs 2024 13:35
9 1 Atbildēt

Mani vienīgo besī tā ceļinieku mode pārspīlēti lietot deminutīvu? Sodiņš, protokoliņš, liegumiņš, parakstiņš.

Braucējs 30.jūnijs 2024 14:30
43 12 Atbildēt

Braucu Latvijā daudz un varu teikt tikai to, ka ar mūsu "proktologu" braukšanas kultūru šāds ātrums pie apdzīšanas ir nevis noziegums, bet nepieciešamība!

Nu nav iespējams normāli pārvietoties, pat braucot ar legāli atļauto ātrumu pēc brīža satiec kolonnu, kur visi sēž viens otram bamperī kā Rīgas korķos, bet apdzīt neviens neapdzen. Tev pašam arī nav iespēja civilizēti kā likumā atļauts apdzīt pa vienam auto, jo nav distance kur iekārtoties! Tad nu nekas cits neatliek kā braukt garām visai kolonnai un vienīgais kā to izdarīt iespējami īsā laikā nepavadot 3 minūtes pretējā joslā ir palielināt ātrumu!

Un tautai kas uzskata, ka šādā gadījumā ir jāsēž kolonnā jautāšu kad pēdējo reizi esiet padomājuši cik droši ir tur? Distance starp auto nekāda, gan priekšā gan aizmugurē kaudze ar nesakarīgiem, vai nu pārlieku nervoziem, vai arī garlaicības nomāktiem un citas lietas darošiem vadītājiem!

 

Es neesmu gatavs uzticēt savu drošību cilvēkiem kas braucot "pēc noteikumiem" jo ievēro ātrumu, taču tajā pašā laikā visa Rīgas HES garumā meklē vējstiklā ieliktā telefonā nākamo YouTube video ko skatīties, vai māti kuras auto joslā turas tehnoloģiju dēl, bet pati aizgriezusies uz aizmugurējo sēdekli audzina savu 3gadnieku, vai omi kas skatoties saules sarga spogulītī urķē sev degunā vairāku minūšu garumā... 

Par necilvēcībām kas notiek vidējo ātruma radaru posmos vispār nerunāsim, satiksme tiek padarīta arvien lēnāka, neefektīvāka ar mākslīgiem biedēšanas līdzekļiem un mērķi pelnīt.

Ne Vācijā ne skandināvu valstīs ne arī citur kur ir būts ārzemēs tāds stulbums nav redzēts. Kā arī cilvēki saprot ko nozīmē iekļauties satiksmes plūsmā vai arī palaist pārējos tad ja paši nevar/nemāk pabraukt...

Bēdīgi!

Ints 30.jūnijs 2024 15:17
6 0 Atbildēt

Pareiz ir viņš dzina atri jo nebija izvēles, jo preti brauca mašīna, bet pareizāk būtu neapdzīt šai brīdī,🤣

650 30.jūnijs 2024 15:21
2 0 Atbildēt

Jajā, nu padiskutetēsim/Par! Kaut gan tajā padiskutēšanas porcesā ir galīgi jau sajukuši jēdzīeni un dsā/dziļajā ira nobīdījusies patiesā orientācija.Mēs vairs nefiltrējam,kur te kāds ikdienišķais (vai pat Nesodāmajais) pārkāpums, bet kur jau atklātā textā ņirgāšanās par visu kopumā.

Purnābraukšanas,nevietāapdzīšanas un vispārējās visatļautības sērgai kājas aug tieši no (beidzamajos gados akūti ieilgušās!)infantīlās (sazinkāda tagad vispār tā zinatniskā nosaukuma) polipolicijas "stratēģiskās" (bezd)darbības). 

Praktiski NAV sodīto ne par šo te pārgalvību, ne arī par (massveidīgi pārkāpto!!) nepārtraukto līniju, ne par joslu (ne)ievērošanu vai tīšu satiksmes kavēšanu (kas provocē tālākos Varoņdarbus).Reāli rupji pārkāpumi netiek sodīti, taču šie te paši āāksti par "manu"(Tavu!) naudu ziemā sēž piemīīssztos krūmos un tvarsta tukšā stāvvietā uzspolējušos.Jā.

V/vid posmi arī ir izkosti un tur iet vaļā viss tas pats, kas tur bija bez V/vid kontroles.Tā pati riskantā apdzīšana, līniju pārkāpšana,atļautā ātruma (krietna, nekaunīga!) pārsniegšana un/vai reāla purnābraukšana. Tie kvēlie V/vid apjūsmotāji ir vai nu ieinteresēto personu (patiesā labuma izguvēju) demagōģija, vai nu vienkārši "noderīgo idiotu" spriedelējumi- īasti neiebraucot, pa ko te īsti tas bezjēgas Bazārs. 

Uzstādīt V/vid un staciOnāro fotoradaru "pārkāpuma" reģuistrāciju no +13km/h, bet no publiskā e-krāna nekaunīgi muldēt/Par! "vajadzību ievērot no Pirmā km/h"- nu tā ir atklātā textā ņirgāšanās.Kurš tev pārkāpējs vispār šādus muldoņas ņems vērā, tas taču ir izsmiekls!

Mums pa visiem šiem 333 varoņgadiem labi ja pāris bijušie CP pr-nieki ir mācējuši ar sabiedrību cilvēka cienīgi parunāt- tas pats senais Visvaldis un tas pats nesenais "valdes uzticību neattaisnojušais" Normunds.Vairāk īsti pat nav ko atcerēties.Kur nu vēl pēc amata atstāšanas pēkšņi par dikti laipni runīgu kļuvušais kādreizējais demagogs e-krāna draudētājs Edmunds.

NuNu 30.jūnijs 2024 17:28
4 3 Atbildēt

KAD būs, bļāviens, tās drošās ātrgaitas šosejas visur, ko līdz 40-tajam gadam solija. Tad vairs neviens nebūs jāapdzen! Tad vienīgais kas atliks CP - sodīt tos nejēgas, kas velkas pa otro joslu.

P.S. Nesen izlasiju vēlreiz to plānu - tur jau līdz 30-tajam gadam ir jābūt dzudz kam uzbūvētam.. Ir palikuši 6 (!) gadi! Paspēsiet? Ja kaut kas no tā nebūs laikā, es iešu ar sūdu dakšām uz Saeimu (sens latviešu sakāmvārds)!

Lietotājs 30.jūnijs 2024 18:39
3 1 Atbildēt

Jebkurā gadījumā šī ziņa ir uzbudinoša. Sanāk katrā apdzīšanā ieskrierties līdz 140km/h, lai būtu mazāk riska sagaidīt kādu pretī un neprovocētu apdzenamo palielināt ātrumu. Ej nu šo skaidro policijai...

simss 30.jūnijs 2024 20:34
5 0 Atbildēt

Arī man ir nācies palielināt ātrumu jo apdzenamais brauc uz 80. Tikko esmu blakus, šis strauji palielina ātrumu... Labi ja nav pretimbraucēju.. Aiz manis braucošais arī rāda ka apdzīs... bremzēt arī nedrīkst

uupis 30.jūnijs 2024 23:37
2 7 Atbildēt

Fantāzijas un pasakas patiri pie sevis!

650 30.jūnijs 2024 21:20
0 0 Atbildēt

Protams, ka katrs vismaz divarpusotrais "viņš" tev tagad palielina ātrumu.Jo vismaz 4/5 ir par kaut/ko viens uz otru Dusmīgi.Viss tik Dārgs un tāa.Jāa.Vajag vienkārši pabraukt viņam garām.Vēlams pārliecinoši un tādā vietā, kur viņš to mazāk gaida.Nav gan īsti normāli, ja apdzenoties ieskrieties līdz 140.Norij drusku to kruppi un pēc mazas pauzītes apdzen uz "113". 

Te tas secicinājums vien nozīmīgs- šos te itin mistiskos līķus pieļaujošā suudakoncepcija ir uz konkrētā tobrīd amatā esošā "pr-nieka" sirdsapziņas.Tas, ka viņš pieļauj, ka godīgam autovadītājam bandīti brauc purnā un ka viņi (nu jau massveidā) uzliek ppi uz nepārtraukto līniju un/vai uz zīmi "apdzīt nevaig"- tas arī ir tīri viņa "nopelns".Cik viņš "aizturējis/Par" un kādu lažu viņš vispābā mums stumj publiskajā ēterā.

Kur diez palika tajā 17tajā publicētais (katram Loham savulaik publiski pieejamais) Valsts Kontroles apjomīgais un tiešām cepurnost profesionāli sagatavotais pētījums/Par "satiksmes drošibas ilgtermiņa plāna" totālo (NE)izpildi? Ko?

Lietotājs 30.jūnijs 2024 22:19
5 0 Atbildēt

"Krupji" sen jau norīti un ir pilnīgs miers braucot AR (nevis UZ) "atļautajiem" 100km/h, ko rāda auto ātruma mērītājs - sajūta ka tas ir nepieklājīgi lēni, jo liela daļa apdzen... Tā sauktais Autopilots ir tā iestādīts, ka vairāk par valstī noteikto +10km/h, nebrauc, un tas ir labi. Pāri nepārtrauktajām svītrām principā nebraucu, jo, ja notiek sū... , būs kur piesieties.

Tomēr: ja man būtu jāapdzen ar drusku lēnāk par "maniem atļautajiem 100km/h" (kurus pretī braucošie policisti neuzskata par pārlieku lieliem), tad cik km man būtu jānobrauc apdzenot, ja paātrinātos tikai līdz 100km/h?

Teksta uzdevums jaunajā kompetenču izglītības sistēmā😃

650 30.jūnijs 2024 23:38
3 0 Atbildēt

Izglītībass sistēmā tas uzdevums izsenis ir ticis pētīts.Savu pusminūti vai vismaz puskilometru tev drošvien vajadzēs pat arī ar visiem taviem +20.Politehniskajā institūtā vismaz senākos laikos darbojās tādi visnotaļ cienījami mācībspēki: ortus.rtu.lv/science/lv/publications/3938 -ja rodas vēlme iepazīties ar pilnu tekstu, tur labajā pusē ir Poga. 

Tas, ka Tu (vai ka "es") nebraucam pāri svītrām (līnijām) - tas nebūt nenozīmē, ka Tev (vai "man") ik pa laikam purnā nebrauks kāds (kārtējais!) šo dievazīmju ignorētājs.Kāreiz par TO (lai tas/tā nenotiktu) atbildīgs ir tas tur muldoņa Pr-nieks.To visu viņš (mums,lohiem) "orgānizē" un "uzrauga". Nevis ka viņš ir kkāds te Cars, bet gan ka tieši mēs (tie lohi/regulārie) viņam maksājam algu/Par! ,taču mums nava ne mazāko izredžu no viņa konkrēti uzprasīt/Par! (turpmāk textā Darbi.)..

Konkrēti taču Viņš dod to uzdevumu tiem saviem lohiem- visas sabiedrības acupriekšā (vai pakakaļā) sēdēt tajos tur piemiiisztajos valmierAss stāvvietas krūmos un (par manu Lohanaudu) "ķert/nost" visus tos ziemass driffterus.Bet neķert līniju un purnu pārkāpējus.Un ik pa laikam noķert kādu vienu visatļautības eiforijā galīg appimpojušos lohu ar tiem 157 un pēc tam tad visu tekošo (un vēl nākamo) darba mēnesi par to skaļi Gavilēt visos plaš loh saziņas līdzekļos.Jā.

Tas ir Viņa (bezjēgas muldēšanas/par +1km/h) "nopelns", ka jebkurš kaut cik reāls pārkāpējs viņam vienkārši slaidā lokā (ar tiem +13+30+60, atkarībā no savas drosmes un/vai vienkārši nekaunības) uzspļauj uz viņa Pagoniem (uzplečiem).Jā.

Lietotājs 1.jūlijs 2024 11:20
0 0 Atbildēt

Tik tiešām "supersmalks" augstskolas pētījums!

Varbūt ka ne pamatskolā (lai gan kādēļ gan nē?), tad vidusskolā būtu jāspēj atrisināt šis sarežģītais uzdevums.

Rihards 30.jūnijs 2024 21:42
7 2 Atbildēt

Lai ņem nost tiesības tiem kas velkas uz 80, un kolonnā sēž ar 3 metru distanci.

Muļķīgi ņemt nost tiesības šādā situācijā apdzīšanas manevra laikā.

dizelitis 30.jūnijs 2024 21:59
4 0 Atbildēt

nu nu arzemēs tā neesot . rada gabals norvēģijā kur zime 70  brauca ar 94 ko piefiksēja radars.fināls tāds 700 eiro sods.pie muma 20 .un vel vajadzēja par cik ir valsts nerezidents  jābrauc uz policiju un japarāda dokumenti un atļaujas uzturēties valstī.ja nebūtu atbraucis 3000 eiro..ta lūk6

Andrs 30.jūnijs 2024 22:01
4 5 Atbildēt

Pārāk maigs sods,vajag uz 2 gadi atņemt un ar pārlikšanu

uupis 30.jūnijs 2024 23:40
1 1 Atbildēt

Te vesela kaudze iAuto lietotāju klārēja savus sētas noteikumus ka īslaicīgi atļauts pārsniegt maksimālā ātruma ierobežojumu! Izrādās ka nedrīkst! Kā tā? Vārdā nosaukt tos idiotus vai šamie paši sapratīs?

Kanibaals 1.jūlijs 2024 0:28
0 0 Atbildēt

Var, bet ir nianses.

uupis 1.jūlijs 2024 9:05
0 2 Atbildēt

Nē - Nevar!

Kanibaals 1.jūlijs 2024 17:26
0 0 Atbildēt

Varēt var, bet nedrīkst.

Jāprot pēc apdzīšanas sabremzēties vēl atrodoties pretējā joslā, lai radara video nav tik viennozīmīgs.

BMW 1.jūlijs 2024 9:00
5 0 Atbildēt

No video var redzēt, ka pie lēnākas apdzīšanas jau būtu bijusi sadursme ar pretimbraucošo! Apdzīt ar 90km/h nav droši!

Es 1.jūlijs 2024 11:14
2 1 Atbildēt

Pilnībā piekrītu, jo ātrāk apdzen, jo ātrāk esi atpakaļ savā joslā, man arī bija tāda pieredze kur apdzīšanas manevru laikā, policija reāli rāva riņķi lai es trāpītu uz ātruma pārsniegšanu, bet 💥💥🤬🤠neizdevās jo ar 1x ne apgriezās un uz spēju sabremzeties!

Tā ir viss pretīgāka rīcībā no POLIJAS PUSES!

hue 1.jūlijs 2024 14:06
2 1 Atbildēt

Pēc video sanāk, ka CP ar savu lēno braukšanu izprovocēja apdzīšanu (fūres brauca uz 74kmh, 90kmh zonā). Par bīstamo apdzīšanu BMW vajag vēl bonusa sodu.

Policists 1.jūlijs 2024 14:58
1 1 Atbildēt

Tā ir ierasta prakse, braukt pa priekšu fūrei lēnāk par satiksmi, lai fūre garām netiek, bet pārējie tiek provocēti apdzīt! šādā situācijā var ātri sakrāt protokolu kvotu un atskaitīties priekšniecībai par valsts kases pildīšanas plāna izpildi!

W12 1.jūlijs 2024 16:33
0 0 Atbildēt

Latvijā tā ir ierasta prakse. Brauc fūra pa štrāsi, aiz viņas bakstās divi vieglie. It kā apdzīs, tad atkal nē. Ātrums pēc spidometra peld robežās no 80...90 km/h. Nu kādu laiciņu pasēžu tiem gudriniekiem astē un gaidu, kad nu beidzot kāds no viņiem saņemsies un apdzīs to smago. Kā tad! Nu labi. Uzsāku apdzīšanas manevru kā grāmatās rakstīts - pa vienam. Nu protams, brīdī kad mēginu atgriezties atpakaļ savā joslā man mēgina "aizvērt vārtus" paralēli skaļi signalizējot un mirkšķinot ar tālajām gaismām. Sakiet, lūdzu, kas tas ir? Nu un tādēļ nav jābrīnas, ka šādus jampampiņus mēģina apdzīt vienā piegājienā (pa divi vai pa trīs vienā reizē), jo tas beigu beigās ir pat drošāk un ātrāk.

Kanibaals 1.jūlijs 2024 17:29
1 0 Atbildēt

>Uzsāku apdzīšanas manevru kā grāmatās rakstīts - pa vienam

Kur tu tādas muļķības salasījies? Nav tāda aizlieguma apdzīt vairākus. Lasi definīciju.

2.2. apdzīšana – braukšana garām vienam vai vairākiem braucošiem transportlīdzekļiem, iebraucot pretējā braukšanas joslā (brauktuves pusē) un atgriežoties iepriekšējā braukšanas joslā (brauktuves pusē);

650 1.jūlijs 2024 20:21
0 0 Atbildēt

Nav jau "aizliegts" apdzīt ari apdzinēju kopkorī ,nu tā pa kādiem 2-3 (vai labāk ja vilcienā, tā pa visi 5-6gab.). 

Zin kā, ja viens dalbojaēbs apdzen, veiksme atkarīga galvenokārt no viņa paša.Bet ja ir korī 2-3gab, ta uzreiz cita lieta, tas ir jau krietni interessantāks passākums.Jā.

Sazin ko vēl te varētu tādu interesantu izspriest (vai izdrirst).Dalbaijojajēbu skaits ra jāvairo vieim iespējamajiem līdzekļiem, savādāk tač būtu nu galīg neinteresanti.

Vaig tā: ja "tu" apdzen fuuri un ja redzi, ka aiz tevis iekarās tev asstē vēl arī kāds otrs abdzinējs (nu apm tāds pat Lohs), tad tu rauj uzreiz fūrei gar purnu un uzreiz liec pa mēmajiem.

Lai tas otrs (tas tavā pakakaļā esošais Lohs) paliek kur viņš grib.Vai lai mauc tev dsā, vai fūrei sānos, vai strauji pietuvojušššajamamajiesajiem pretimbraucējiem purnā- ta tev tak po/uj kur.Tā nav Tava (domājamā) daļa.Tava daļa ir tikai tas, ka Tu esi Lohs ;p

W12 1.jūlijs 2024 23:33
0 0 Atbildēt

Vispār pats filtrē, ko uzrakstīji. Nemaz nebrīnos, ka dēļ šādiem bezsmadzeņu personāžiem notiek smagas avārijas. Pamēģini apdzīt fūru un tās priekšā nomest pa mēmajiem. Tā fūra tevi ar Tavu dzelzs kasti aizbliezīs pa gaisu kā tenisa bumbiņu. Labi, ja vēl piezemēsies ar savu lūžņu kaudzi grāvī, bet ja ielidosi pretējā joslā, tad nedod Dievs ar savu stulbību parausi sev līdzi citus nevainīgus cilvēkus. Un neuztraucies par to, kurš it kā bija iesēdies Tev apdzīšanas laikā astē. Tie cilvēki zina ko dara un parasti ir apveltīti ar labu reakciju. Tie noreaģēs un normāli sadzēsīsies. Un pats galvenais - atšķirībā no Tevis- turpinās ceļu…Sorry, dabīgā atlase joprojām darbojas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Dzērājšoferis ietriecas Latvijas vadošās sprinteres auto (+ VIDEO) 6

Tas ir brīnums, ka esam dzīvi un ka mūsu meitiņai ir abi vecāki! Tā pēc smagas avārijas vakar, kurā 2,4 promiļu reibumā esošs autovadītājs ietriecās viņu ģimenes auto, saka labākā Latvijas sprintere un olimpisko spēļu dalībniece Gunta Vaičule. Lasīt vairāk

 

VP: Tuvākajā laikā Liepājas šoseju par divjoslu ceļu katrā virzienā neviens neizbūvēs (+ VIDEO) 22

"Ir jāsaprot, ka neviens tuvākajā laikā divjoslu ceļu katrā virzienā neizbūvēs. Iespējams, audits kaut ko secinās, iespējams, būs izmaiņas satiksmes organizācijā, vai nu būs kādi aizliegumi noteikti, vai ātruma režīms tiks samazināts noteiktā posmā," tā par plānoto Liepājas šosejas posma drošības auditu sacīja VP Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Mercedes sola vairāk naudas iekšdedzes dzinējiem 9

Atzīstot, ka mērķi pārejai uz pilnīgu elektrisko piedziņu ir pārāk ambiciozi, Mercedes-Benz paziņojis par ievērojamu naudas līdzekļu ieguldīšanu iekšdedzes dzinēju attīstībā. Lasīt vairāk

 

Trīs kravas auto sadursmē uz Ventspils šosejas gājis bojā cilvēks; satiksme bloķēta (+ VIDEO; PAPILDINĀTS 19:30) 34

Uz Ventspils šosejas (A10), Tukuma novadā, netālu no Jaunmoku pils noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā cilvēks, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti