Supermoto turpina sezonu – Latvijā noslēgsies Baltijas čempionāta cīņas

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 7.jūnijs 2016 16:05

Jau šosestdien, 11.jūnijā Ropažu kartinga trasē „333” norisināsies šīs sezonas II Latvijas čempionāta posms, kam paralēli tiks aizvadīts III un noslēdzošais Baltijas čempionāts posms Supermoto S1 un Hobby klasēm.

Sacensības pulcēs Latvijas un kaimiņvalstu meistarīgākos sportistus, kuri turpinās cīņu par 2016.gada augstākajiem tituliem.

Sezonas atklājošo posmu Latvijas Supermoto sacensības aizvadīja Madonā, kur prestižajās S1 un Open klasēs pie starta līnijas stājās rekordliels dalībnieku skaits. Protams, arī konkurence bija gana liela, jo cīņā par tituliem iesaistījās ātrākie Austrumeiropas braucēji. Ņemot vērā, ka tieši šeit, Ropažos tiks noslēgts Baltijas čempionāts S1 un Hobby klasēm, arī šajā posmā sportisti būs apņēmības pilni izcīnīt vietu uz pjedestāla.

Latvijas čempionāta S1 klasē šobrīd pirmo trijnieku iekaro ziemeļnieki – pirmais Sami Salastola no Somijas, otrais Igaunijas sportists Prants Pals, bet trešais Pranta brālis – Patrik Pals. Tikmēr Open klasē pirmajā posmā divu braucienu summā par uzvarētāju kļuva Marek Virves no Igaunijas, otro vietu ieņem Valērijs Kuzmins, bet trešo - Mārtiņš Feters – Fekters. SM Quad klasē vadībā atrodas Aleksejs Kuzmins, otrais Mārtiņš Toms Puķītis, bet trešais igaunis Raimo Kerdt. Street Moto pirmajā vietā Māris Apfelbaums, otrais Kalvis Margevics, bet trešais Kaspars Loss. Tikmēr Mini SM Qud pirmo vietu tur Atis Breds otro Ralfs Repsis, trešo Ričards Irbe.

Savukārt Baltijas čempionātā pēc pirmā posma Igaunijā un otrā posma Lietuvā S1 klasē vadības grožus tur Krievijas sportists Aleksandr Latyshev, otrajā vietā, dalot vienādu punktu summu ar trešo vietu, atrodas Jedrzej Žuralski no Polijas, bet trešo vietu ieņem viens no Latvijas daudzsološākajiem Supermoto pārstāvjiem – Dzintars Baltais. Izskatās, ka Dzintaram šobrīd ir ļoti liela iespēja savā īpašumā iegūt kādu no Baltijas čempionāta medaļām.

Tādēļ uz sacensībām tiek aicināti arī līdzjutēji, kuri braucienu laikā noteikti dos tik nepieciešamo atbalstu. Tikmēr Baltijas čempionāta Hobby klasē pirmajā vietā atrodas Rūdolfs Pumpurs, otro vietu ieņem Krievijas pārstāvis Ilya Schleglov, bet trešo lietuvietis Leckas Povilas. Quad klasē pārāks šobrīd ir Aleksejs Kuzmins, sportista tuvākais sekotājs ir Reimo Kerdt, bet trešajā vietā atrodas Andris Liepiņš. Atgādinām, ka šī klase aizvadījusi tikai vienu posmu un sportistu sezona vēl netiks noslēgta, jo gaidāms vēl viens posms.

Noteikti jāuzsver, ka paralēli Supermoto sacensībām, rīta pusē trasē dosies arī Mazmotošosejas sportisti, aizvadot LaMSF Zelta mopēda un LaMSF kausa ieskaiti. Sacīkstēs piedalīsies Rūķīšu, ST45, ST50, SPORT, Scooter Sport 50, Scooter Sport 70, Scooter Racing 70, Retro 350 un Retro 500 klases, kurās startēt pieteikušies vairāki 2015.gada sacensību līderi.

Nākamais Latvijas čempionāta posms Supermoto 24.jūlijā norisināsies Igaunijā, Aravetē.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti