Latvijas čempionāts kvadracikliem un blakusvāģiem pošas uz Ķegumu

 

Foto: MXPhoto

LaMSF | 13.jūnijs 2016 15:32

Jau 18. un 19. jūnijā daudzu skatītāju un sportistu iecienītajā Ķeguma motocentrā „Zelta Zirgs” norisināsies šīs sezonas III Latvijas čempionāta posms motokrosā kvadracikliem un blakusvāģiem, paralēli aizvadot Latvijas kausa un Latvijas Junioru čempionāta sacensības.

Divu dienu garumā trasē redzēsim gan pieredzējušus sportistus, gan motokrosa jauno paaudzi, pārstāvot dažādas kvadraciklu, blakusvāģu un solo motociklu klases. Iepriekšējos posmos ļoti sīvu konkurenci sastādīja Igaunijas sportisti, taču arī latvieši nav gatavi padoties. Aizraujoša cīņa risinās iespaidīgajā Q Pro klasē, kur pašmāju smagsvaram – Eiropas čempionam Edgaram Meņģelim (X-kross) pasvīst lika igaunis Kevin Saar (Motokruīzs). Protams, nedz līdzjutēji, nedz pats sportists neatceras laiku, kad Latvijā tika kāpts uz goda pjedestāla otrā pakāpiena, tādēļ cīņa par titulu noteikti tiks turpināta Ķegumā.

Latvijas čempionāta Blakusvāģu klasē vadības grožus šobrīd tur M.Rupeika/ K.Liepiņa (Salacas kauss) ekipāža, kuri uzvaras laurus plūkuši gan pirmajā posmā Liepāja, gan otrajā posmā Gulbenē. Atgādinām, ka iepriekšējā posmā pēc ilga pārtraukuma vienā ekipāžā startēja brāļi Daideri. Jānis Daiders 1.posmā startēja kopā ar kantētāju Aigaru Reimandovu un tieši viņu ekipāžai otra vieta kopvērtējumā. Trešajā vietā šobrīd atrodas Igaunijas ekipāža – K.Varik/ M.Mill.

Atgādinām, ka šajā posmā tiks aizvadīta arī Latvijas Junioru čempionāta ieskaite solo motociklu klasēm, kas nenotika Latvijas čempionāta solo motociklu posmā Apē.

Latvijas čempionātam kvadraciklu un blakusvāģu klasēs šogad paredzēti seši posmi, no kuriem divi jau aizvadīti. Informācija par sezonas noslēdzošā posma norises laiku un vietu vēl tiks precizēta.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti