Baltijas enduro čempionāts notiks Madonā

 

Foto: Publicitātes attēls

8.jūnijs 2017 10:55

17. un 18. jūnijā, Madonā norisināsies Baltijas čempionāta 1.posms, Latvijas čempionāta 1.posms un Lietuvas čempionāta 1.posms Enduro.

Sacensību organizators Romāns Ērkulis atklāj, ka uz šīm grandiozajām divu dienu Enduro sacensībām ir uzaicināti sportisti no Čehijas, Polijas un Zviedrijas. „Varbūt atbrauks, varbūt ne. Sūtījām aicinājumu arī Krievijas sportistiem. Šoreiz Enduro bāze būs Madonas centrā, reģistrācija notiks Madonas administratīvajā ēkā. Sacensību starts un finišs būs pilsētas centrā.

Trase ir pārveidota par 80%, salīdzinājumā ar pagājušo gadu. Kopējais trases garums ir 90 km. Daudz mazāk ir grants ceļi. Ļoti interesants ir dabas reljefs, dažādie pauguri, pa kuriem būs jābrauc gan augšā, gan lejā. Vēl ir 3 sarežģīti ātruma testi. Viens ir krosa tests, tā garums 2 km. Otrs krosa enduro tests – 3 km un trešais enduro tests – 4,2 km, kas ir sarežģīts. Pārbraucieni būs pa mazajiem celiņiem, pļavām.

Tie būs daudz grūtāki un prasīs daudz izturības, jo vairāk vedīs pa elektrolīniju stigām. Skatītāji vienkop varēs redzēt divus testus. Arī trešais tests ir viegli atrodams, tas būs Sauleskalnā. Viss vienuviet, kompakti.” Sacensību organizatori ir padomājuši arī par to, lai dalībniekiem, līdzjutējiem un skatītājiem viss būtu pieejams: veikali, kafejnīcas, kur pēc sacensībām pasēdēt un paēst vakariņas. Arī apbalvošana notiks centrā. „Visi laipni gaidīti! Tiekamies Madonā,” tā Romāns Ērkulis.

Nākamais Baltijas čempionāta 2. posms, Latvijas čempionāta 2.posms un Lietuvas čempionāta 2. posms Enduro notiks 2017. gada 15. un 16. jūlijā Kuldīgā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti