Samsung maina noteikumus ar jauno Galaxy S22 viedtālruņu sēriju un unikālu nakts foto režīmu (+ FOTO) 3

 

Foto: Samsung

Samsung | 10.februāris 2022 11:40

Samsung Galaxy S sērijas viedtālruņu klāstam pievienojas trīs jaunpienācēji – Galaxy S22, S22+ un S22 Ultra.

Aprīkoti ar ātrāko pieejamo procesoru un spēcīgākā alumīnija korpusu un stiklu, jaunākie viedtālruņi ir līdz šīm tehnoloģiski advancētākie Samsung mobilo ierīču segmentā. Jauno viedtālruņu kameras uzlabotas ar viedo attēlu apstrādi un īpašu nakts fotogrāfijas režīmu, kas ļauj uzņemt detalizētas un kvalitatīvas fotogrāfijas pat tumsā.

"Mēs mainām spēles noteikumus, klientiem sniedzot iespēju uzņemt unikālu saturu nakts laikā un lielā attālumā, kā arī rediģēt un apstrādāt uzņemtos kadrus. Līdz ar jaunāko viedtālruņu iepazīstināšanu paveras nebijis potenciāls satura veidošanā un apstrādē, nodrošinot labāko veiktspēju, kādu līdz šim esam piedāvājuši mobilajā ierīcē," stāsta Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Gudrākā kamera, ko līdz šim radījis Samsung

Galaxy S22 sērijas viedtālruņu kameras ir izstrādātas, lai izceltu detaļas, notvertu krāsas un sniegtu vairāk gaismas, fotografējot un filmējot tumsā. Jaunā automātiskā kadrēšanas funkcija nosaka un izseko līdz pat 10 cilvēkiem kadrā un automātiski pielāgo kameras fokusu, lai skaidri iemūžinātu kopbildes. Tāpat, viedtālruņiem ir VDIS tehnoloģija, kas samazina vibrācijas vienmērīgam un asam kadram arī kustībā.

Ar jaunāko Samsung mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģiju var uzņemt izcilas kvalitātes portretus – pat vismazākās detaļas izskatīsies izteiksmīgas un skaidras. Tas pats attiecas arī uz mājas mīluļu foto – fotografējot portreta režīmā, mājdzīvnieku kažoks nesaplūdīs ar fonu, bet izcels katru detaļu.  

Galaxy S22 Ultra – kamera profesionālu kadru uzņemšanai un apstrādei

Galaxy S22 Ultra viedtālruņi piedāvā to pašu funkcionalitāti, ko sniedza priekšgājēji – Samsung Note sērija – tai skaitā, viedo irbuli jeb S Pen. Pirmo reizi iebūvētais S Pen ir pieejams S sērijas ierīcē, un tas ir ātrākais un atsaucīgākais irbulis, kādu līdz šim radījis Samsung. Rakstīšana un zīmēšana ar S Pen ir pavisam dabīga un viegla, gluži kā rakstot ar pildspalvu uz papīra.

S22 Ultra ir aprīkots ar inovatīvāko 2,4 um pikseļu sensoru, kas ļauj galvenās kameras objektīviem uzņemt vairāk gaismas, rezultātā iegūstot skaidrākus kadrus, fotografējot tumsā. S22 Ultra uzlabotais īpaši kristāldzidrais stikls un objektīvs palīdz nofilmēt vienmērīgākus nakts video bez negaidīti spilgtām detaļām, kas nereti rodas, izmantojot zibspuldzi. Kameras lietotnē ir iebūvēti profesionāli fotogrāfiju apstrādes rīki – tie ļauj pielāgot gaismas intensitāti, toņu balansu un uzlikt vēlamo fokusu. 

Ātrākais procesors, kas iebūvēts viedtālrunī

Pirmo reizi jaunākie Samsung viedtālruņi ir aprīkoti ar jaudīgo 4nm procesoru, kas nodrošina nepārspējamu viedtālruņa veiktspēju visām straumēšanas un ikdienas darba vajadzībām. Tīkla lietošanas analīze automātiski nosaka, kura lietotne tiek izmantota visbiežāk un uz to novirza visvairāk jaudas. Šādam procesoram ir nepieciešama liela jauda, tāpēc viedtālruņi aprīkoti ar akumulatoru, kas nodrošina telefona darbību bez papildu uzlādes visas dienas garumā. Galaxy S22 sērija aprīkota ar 25 W ātro uzlādi, savukārt S22+ un S22 Ultra ar 45 W īpaši ātru uzlādi, stundas laikā pilnībā uzlādējot telefona akumulatoru.

Visas ierīces ir aprīkotas ar Dynamic AMOLED 2X adaptīvo 120 Hz displeju, kas paredzēts vislabāko spēļu, filmu un seriālu skatīšanās iespējām bez jebkādiem tehniskiem traucējumiem. Viedtālruņa ekrāns ir veidots ar Vision booster tehnoloģiju, kas automātiski pielāgo displeju apkārtējam apgaismojumam un uzlabo krāsu kontrastu.

Izgatavoti no spēcīgākā alumīnija un stikla

Šie viedtālruņi ir pirmie Samsung viedtālruņi, kas izgatavoti no Armor alumīnija – spēcīgākā alumīnija tirgū, un pirmie, kuru priekšējais un aizmugurējais ekrāns aprīkots ar jauno, īpaši izturīgo Corning® Gorilla® Glass Victus®+ stiklu. Izmantotie materiāli ievērojami samazina risku sasist ekrānu, ja tas nejauši izslīd no rokām. 20% no Galaxy S22 sērijas vāciņu materiāla un S Pen iekšējais pārklājums sastāv no pārstrādātas plastmasas, kas iegūta no okeānā atrodamajiem zvejas tīkliem. Arī telefonu skaļruņu modulī un iekšējās detaļās ir iekļauti pārstrādātie materiāli.

Drošības risinājumi, kas var novērst kiberuzbrukumus

Samsung Knox Vault drošības platforma pilnībā izolē sensitīvus datus, piemēram, paroles, biometriskos datus vai Blockchain piekļuves no viedtālruņu galvenās operētājsistēmas. One UI konfidencialitātes informācijas panelis un indikators ļauj viegli redzēt, kuras lietotnes piekļūst personīgajiem datiem un kamerai, lai varētu izlemt – atļaut vai liegt piekļuvi. Galaxy S22 sērijā ir ieviesti arī vairāki jauni drošības risinājumi, tostarp ARM mikro arhitektūra, kas novērš kiberuzbrukumus telefona operētājsistēmai un atmiņai.

Pieejamība

Iepriekšpārdošana tiek uzsākta ar 9.februāri, savukārt, sākot ar 25. februāri, jaunā Samsung Galaxy S sērija būs pieejama iegādei Baltijas valstīs, pie mobilo ierīču operatoriem un Samsung oficiālajā mājaslapā: www.samsung.lv.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
eidis 11.februāris 2022 14:04
3 3 Atbildēt

Visai skumja draza. Atkal Eiropai Equinox procesors, 45W lādēšana jau ir aizvakardiena (Oneplus 10PRO lādētājs ir 80W), gan jau atkal problēmas ar matricas jūtību naktī kā visiem Smsng. Neprātīga cena par to sniegumu

Nav saprotams kāpēc vismaz vienu no klāsta nevar sagatavot tiešām kā flagmani.

Brēka milzīga, bet par 20% lētākais Oneplus 10pro šim iekabina pilnīgi visos parametros. Ā nē - nav irbuļa

Skaidis 22.februāris 2022 10:18
1 0 Atbildēt

Tak ņem to one plusu un miers, ko tu te pļūtī?

Kas par matricas jūtības problēmām samsungiem konkreti paskaidro nevis muldi!

Man kā ilgadējam notes lietotājam nav skaidrs!

Priekš manis irbulis ari ir must have, tādēļ priecājos, ka to ir atgriezuši.

Jaunais exyons visticamāks nebūs lēnāks par aktuālo snapiju...

P.s.

Tavam one plus 80watiniekam novērots problēmas ar bateriju pec pus gada lietošanas, tu tiešām domāju, ka tā ātrā uzlāde neatstāj sekas? Es saviem telefoniem vienmēr esmu izlēdzis šo funkciju, jo lādēju tikai naktīs, kad viedtālrunis netiek izmantots.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Līdz 31. martam jāreģistrē elektroskrejriteņi (+ VIDEO) 2

Līdz 31. martam elektroskrejriteņu īpašniekiem savi braucamrīki ir jāreģistrē, lai ar tiem turpmāk varētu piedalīties ceļu satiksmē. Piereģistrēt varēs tikai tos skrejriteņus, kuri attīsta ātrumu līdz 25 kilometriem stundā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti