Smagais ar miltu kravu ielido daudzdzīvokļu nama sienā (+ video) 12

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 2.oktobris 2015 12:05

Krievijā, Novouzenskas apgabalā fiksēta graujoša avārija, kurā kravas auto lielā ātrumā ietriecas dzīvojamajā mājā.

Komentāru sadaļā lasāms, ka šajā ceļa posmā lielgabarītu auto kustība esot aizliegta, lai nenotiktu negadījumi kā redzamajā video. Vadītājs notikuma vietā mira.

Paldies iAuto lasītājam Badass par iesūtīto video. Ja arī Tu pamani interesantu video un vēlies to parādīt citiem, tad sūti to mums uz e-pastu iauto @ iauto.lv, vai spied pogu "Ziņo" lapas augšā.

Pieraksties uz mūsu jaunumiem iAuto YouTube kanālā un abonē to šeit >>>

 
Visi komentāri
 
iAuto 2.oktobris 2015 11:24
7 0 Atbildēt

Nu šitas ir skarbi...

BadAss 2.oktobris 2015 12:17
5 0 Atbildēt

Izbrīna video autora vienaldzība. It kā uz šīs ielas katru otro dienu notiktu šādas avārijas.

Man būtu gan zinjkārība papētīt, kas no tās fūres palicis pāri, gan palīdzēt, ja ir kāda iespēja vēl.

Palaidniex 2.oktobris 2015 12:38
19 1 Atbildēt

Skarbi! Te jāpiekrīt...

Un kā vienmēr jautājumi - ko un kā šādam "profesionālim" pa priekšu braucējs var garantē ? Pie kā varētu pa priekšu braucēju vainot? Kādu atbildību uzņemsies autotransporta uzņēmuma remzona, un vadība? Tik nesakiet, ka ne remzona, ne vadība nebija lietas kursā par visai iespējams "ekonomijas nolūkos" apzināti bojāto (noziedzīgi pārbūvēto) bremžu sistēmu?

Brumburbaks 2.oktobris 2015 15:40
0 2 Atbildēt

Krieviski - Novouzenskas ielā , iAutiski -Novouzenskas apgabalā.Mērogi, vecīt. Nedaudz pameklējot, varētu būt Saratovas apkaimē. Bet iespaids par notikušo nomāc īgnumu par mēdija nemākulību.

imzz 2.oktobris 2015 17:33
1 0 Atbildēt

ir gan Novouzenskas iela, gan Novouzenskas apgabals. Novouzenskas iela varētu atrasties kaut kur Novouzenskas apgabalā. Patīk gan dažiem cilvēkiem piesieties nenozīmīgiem sīkumiem.

Brumburbaks 5.oktobris 2015 10:12
1 0 Atbildēt

Tiešām sīkums, piekrītu. Nepatīk, ka manipulē arī sīkumos. Ak, lai nu paliek šie "velna milti". Lūk ziņa par svētkiem un šņabi lenta.ru/news/2015/09/30/prazdnik/. Apgāzās fūre ar degvīnu - mēdijs to linko "prazdnik"!

Crankshaft 3.oktobris 2015 11:45
1 1 Atbildēt

Kā raksta Krievijas saitos, labākais bija tas, ka apkārtējiem bija pofig par avāriju kā tādu, viņi max ātrumā savāca iespējamo daudzumu miltu. Kā saka, pēc mums kaut ūdensplūdi... :-)))))))))

Palojs 4.oktobris 2015 10:41
0 0 Atbildēt

Nebija gan pofig, palīgi bija uzreiz, bet tur nebija viņiem ko darīt.

Palojs 4.oktobris 2015 20:14
1 0 Atbildēt

Krievi komentāros raksta, ka tā iela iet lejā pa nogāzi un smagajām mašīnām tur vispār braukt aizliegts.Kādēļ MAZa šoferis tur brauca, to no viņa vairs nevar uzzināt un visticamāk automašīnai atteica bremzes, tā domā policija. Un laimīgas sagadīšanās pēc nebija vairāk upuru, jo aiz sētas pie mājas tur ir bērnu rotaļlaukums, kas tajā brīdī bija tukšs.

Vernons 5.oktobris 2015 14:29
1 8 Atbildēt

Vadītājs verēja būt miris pa ceļam no kalna. To līkumu varēja arī "izņemt".

Bremzes, tā vienkārši, neatsaka. Pārsvarā tās noķīlē tā, ka no vietas nevar izkustināt.

Palojs 6.oktobris 2015 6:15
0 0 Atbildēt

Jūtūbs pilns ar safilmētajām situācijām, kad krievi nesas no kalniem lejā, bļaudami, ka viņiem "fura bez tormozov'' un parasti tie ir MAZi un KAMAZi, kas nevar apstāties. Un līkums šinī video esot tāds viltīgs, tur vieglie arī mēdzot šad tad aizšaut taisni, tā kā fūrei tādā ātrumā, nebija nekādu izredžu.

Aģents x 18.novembris 2015 21:22
0 0 Atbildēt

Mjā... Es arī pamanīju iemeslu, kāpēc smagajiem ir aizliegta kustība pa to ielu- tur ir stāva nogāze. Vieglais pabrauca garām zīmei kādas pāris sekundes pirms avārijas. Un smagajam no kalna ieskrienoties, var lejā atteikt bremzes, kā rezultātā arī video...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti