Neparedzēja situāciju (+ video) 13

 
iAuto | 8.decembris 2015 16:44

"VAZ" apdzen video autoru un saduras ar "Mitsubishi," kas griež pa kreisi. No avārijas pēdējā mirklī izvairās vēl viens transportlīdzeklis, kas filmētāju apbrauc pa labo pusi (skatīt no 0:50).

 
Visi komentāri
 
jaaanis 8.decembris 2015 17:28
0 0 Atbildēt

varējāt jau pierakstīt, skatīties no 0:50

Mnde 8.decembris 2015 18:48
14 1 Atbildēt

Uz cik, uz,cik tas vaznis tur lidoja?

LMT 8.decembris 2015 20:51
2 13 Atbildēt

Džipiņš vainīgs jo negarantēja un nepārliecinājās par manevra drošumu

Mnde 8.decembris 2015 21:01
13 1 Atbildēt

A vaznim bija pagriezienu rādītājs ieslēgts?

Vai tikai ambīcijas un svarīgums? :D

lido 8.decembris 2015 18:52
8 0 Atbildēt

lido jau arī tas, kas aiz vaz

rt 8.decembris 2015 18:58
2 0 Atbildēt

Krievijā daudzās pilsētās un ārpus tām faktiski nav ātruma ierobežojumu, jo reāli ātrumu neviens nekontrolē. Nu tad arī brauc cik iet, sevišķi žigulisti.

didzisk 9.decembris 2015 0:53
9 0 Atbildēt

Un kāpēc viņš izdomāja apdzīt pāri nepārtrauktajai līnijai?

Interesanti skatīties, Žigulis bremzē, visi riteņi bloķēti, un ir pilnīgi nevadāms. Iespējams, modernāks auto ar labām riepām un ABS pat tādā situācijā būtu paspējis apstāties.

Palaidniex 9.decembris 2015 8:26
7 1 Atbildēt

Nesatraucies - ša arī Tev saliks mīnusiņus, kā Mnde... :D

Ātruma ievērošana, signāli, nepārtrauktā līnija, sava manevra drošums, pamatotība un jēga - viss ir mazsvarīgi, jo pats galvenais - pa priekšu braucējs cyka - nevienam neko negarantēja, nerādīja vismaz stundu pagrieziena signālu un tupa uzskatīja ka arī citi kaut ko mēginās ievērot...

Vernons 9.decembris 2015 9:10
1 22 Atbildēt

CSN ir jāpilda tikai katram otram! Katram otram ir jāievēro distance! Katram pirmajam CSN nosacījumi nav spēkā, jo to atsver tikai un vienīgi "distances vērošana". Galvenais, būt pirmajam!!!

Kad sāksim garantēt drošību? Kad sāksim pildīt CSN kārtību un secību?

kaspis 9.decembris 2015 10:14
16 1 Atbildēt

kad beigsim dzīt uz aklo ar lūzni, kam visi rati bloķējās? Turklāt manāmi pārkāpjot ātrumu esošajā situācijā (ne tikai apdzīvota vietā, bet arī laikapstākļi)? kāpēc tādiem pidariem nekas nav jāgarantē? kāpēc viņi var uzspļaut uz csn kārtību un secību?

Vernons 9.decembris 2015 10:41
0 0 Atbildēt

Piekrītu!

Brumburbaks 9.decembris 2015 10:36
2 0 Atbildēt

Piekrītu god.kaspim,izņemot s.o. pieminēšanu.Iespējams,zināmā intoksikācija arī bija daļēji pie vainas. Vai vienkārši - kramā?

Q 10.decembris 2015 15:31
1 0 Atbildēt

Iespējams, ka džipa vadītājs paskatījās spoguļos pirms manevra, bet vienkārši neredzēja žiguli, jo laikapstākļi nebija labākie un redzamība noteikti nebija laba arī. Un žigulis bija baltā krāsā, un noteikti brauca bez gaismām, tādus ir grūti pamanīt sliktos laikapstākļos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti