VEHO paplašina un rekonstruē Citroen autocentru Rīgā 5

 
16.jūlijs 2008 10:33

Turpinot īstenot savu attīstības plānu Latvijā, Citroen ofociālais importētājs, SIA VEHO, 2008.gada septembrī atklās rekonstruēto un paplašināto Citroen centru Rīgā, K.Ulmaņa gatvē 90. Šajā projektā SIA VEHO iegulda vairāk nekā 1,2 miljonus EUR.

SIA VEHO Citroen autocentra paplašināšanas un modernizācijas projektā ieguldīs vairāk nekā 1,2 miljonus EUR, izveidojot vienu no klientiem ērtākajiem un modernākajiem autocentriem Latvijā.

„Citroen pārdošanas apjomi, pastāvīgais pieprasījums radīja pamatu, lai pilnveidotu pārdošanas kvalitāti, gan attīstītu pēcpārdošanu – tas ir – servisu. Mūsu prioritāte – klientu ērtības un labsajūta, lai baudītu Citroen sajūtu gan pirms iekāpšanas automašīnā, gan ārpus tās,” saka Raimonds Dūda, SIA VEHO valdes priekšsēdētājs.



Paplašināšanās rezultātā pārdošanas telpu platība palielināsies 1,5 reizes, kurā paredzēta atsevišķa zona jauno automašīnu nodošanai klientiem. Modernizācijas rezultātā Citroen centra servisā būs pieci papildus pacēlāji un trīs reizes lielāka rezerves daļu noliktava. Bez tam centrā būs jauna automazgātuve, lai katrs klienta spēkrats pirms remonta darbu uzsākšanas būtu tīrs.

Paplašināšanas rezultātā būtiski palielināsies gan tirdzniecības zāle, gan servisa telpas, kas ļaus vienlaicīgi sekmīgāk veikt apkopi lielākam skaitam transporta līdzekļu. Līdz 2008.gada beigām SIA VEHO izveidos piebrauktuvi no K.Ulmaņa gatves un atsevišķu stāvlaukumu klientiem.

„Investīcijas Citroen centra modernizācijā atpelnīsies gan klientu apmierinātībā, gan ļaus attīstīt pārdošanu un pēcpārdošanu,” piebilst Ramonds Dūda.

Modernizācijas darbu rezultātā speciāli klientiem būs izveidota atpūtas zāle, kur būs pieejams bezvadu internets, TV, bērnu stūrītis, kā arī atsvaidzinoši dzērieni un uzkodas.

Līdz šī gada rudenim paplašināšanas rezultātā SIA VEHO izveidos arī atsevišķu vietu mazlietotu automašīnu pārdošanai. Mazlietoto automašīnu tirdzniecības vieta atradīsies zem jumta, un tajā vienlaikus varēs izvietot 30 spēkratus. Mazlietoto automašīnu pārdošana notiks saskaņā ar speciālo Citroen mazlietoto automašīnu pārdošanas programmu – tās pārdošanā nonāks pēc rūpīgas pārbaudes un sagatavošanas.

CITROËN automašīnu oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO ir ”VEHO Group Oy” meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar 70 gadu darbības pieredzi. VEHO aktīvi attīsta reģionālo tirdzniecības aģentu tīklu, un šobrīd CITROËN automašīnu iegāde, garantijas apkope un remonts pieejama arī Ventspilī, Cēsīs, Kuldīgā, Daugavpilī un drīzumā arī Liepājā.
 
Visi komentāri
 
259722. viesis 16.jūlijs 2008 11:06
0 0 Atbildēt

"lai baudītu Citroen sajūtu gan pirms iekāpšanas automašīnā, gan ārpus tās". Kas ir Citroen sajūta ārpus auto? Uzsisti elkoņi, noberzta pēcpuse, sasvīdusi mugura? Tas tā bija domāts? :D

259729. viesis 16.jūlijs 2008 11:43
0 0 Atbildēt

Kāds Citroenam pieprasījuma pieaugums. Salīdzinot ar pagājušo gadu citroenam ir pārdošanas kritums par 38% uz 16 jūliju !!!! Varbūt vienīgi daudz vairāk lūzt un nepārtraukti jabrauc uz servisu.

259731. viesis 16.jūlijs 2008 11:54
0 0 Atbildēt

Un remonts neadekvaati daargs, kaa arii servisa liimenis ar lieeeeeelu bremzi...

259732. viesis 16.jūlijs 2008 11:56
0 0 Atbildēt

taa jau arii ir jaabuut. Cik tad Citroen centri ir LV? BMW piemeeram ir BM auto, Permalat, WESS, LATbema....

259836. viesis 17.jūlijs 2008 23:41
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti