BMW Club Latvia aicina Jūs uz BMW Track Day May 2009!

 
27.aprīlis 2009 10:10

Mēs esam priecīgi, ka arī šogad varam paziņot BMW īpašniekiem par BMW Track Day pasākuma organizēšanu. Pasākums norisināsies 2. maijā Audru Ring trasē, Igaunijā.

Pērnavas trase tika izvēlēta ar mērķi nodrošināt maksimālu drošību un papildus tam tika uzaicināti sertificēti uzņēmuma BMW AG instruktori. Jau otro reizi mēs aicinām visus interesentus, kuri vēlas pavadīt visu dienu trasē ar savu BMW. Mūsu pasākuma mērķis paliek nemainīgs- gūt pārliecinošas automašīnas vadīšanas iemaņas lielos ātrumos un izjust BMW ekstremālā režīmā, saglabājot drošību. Īsāk sakot, no sirds svilināt riepas, veicot kārtējo trases apli un pilnveidojot savu meistarību. Šoreiz mēs lielāku vērību pievērsīsim brīvai braukšanai, protams, neaizmirstot ātras braukšanas pamatelementu veikšanas prasmju pilnveidošanu.

BMW Club Latvia 2. maijā piedāvā iespēju piedalīties otrajā oficiālajā BMW Track Day pasākumā. Pasākums sāksies plkst. 9.00 un tas notiks autosacīkšu trasē Audru Ring (Pērnava, Igaunija). Šobrīd trase ir rezervēta līdz plkst. 13.00, bet ja pieteiksies liels dalībnieku skaits, tad šo rezervāciju ir iespējams pagarināt. Autosacīkšu trase Audru Ring tika izvēlēta tāpēc, ka tā ir praktiski vienīgā sacīkšu trase Baltijā, kura atbilst visam drošības prasībām un ir paredzēta treniņu un sacīkšu organizēšanai lielos ātrumos. Uz BMW Track Day ir uzaicināti BMW AG oficiāli sertificētās Igaunijas BMW Driver Traing school instruktori. Viņu mērķis ir iemācīt dalībniekiem BMW vadīšanas paņēmienus un tehniku autosacīkšu trasē, tajā pašā laika dodot Jums iespēju pašiem parādīt labākos apļu laikus. Mūsu un dalībnieku uzdevums- gūt maksimālo prieku, vadot savu BMW sacīkšu garā un ekstremālos apstākļos.

Pasākuma plāns

Trasē mūs gaida plkst. 9.00. Pasākuma plāns:

• Dalīšanās grupās un katrai grupai tiek piešķirts BMW Driver Training School instruktors;
• Braucēju un mašīnu iesildīšanās- slaloms;
• Atsevišķu trases elementu apgūšana;
• Brīvie braucieni trasē.

Prasības dalībniekiem

Tiek aicināti visi BMW īpašnieki! Tomēr dalībnieku skaits ir ierobežots. Jūsu automašīnām jābūt pilnīgā tehniskā kārtībā un aprīkotām ar vasaras riepām. Mēs rekomendējam pārbaudīt ne tikai tehnisko šķidrumu līmeni, bet arī tos nomainīt, ja to kalpošanas laiks iet uz beigām. Ieteicams arī noskalot radiatorus uz kuriem bieži sakrājas dubļu kārta, pasliktinot siltuma apmaiņu.
Uzmanību: tiem, kuri vēlās pārbaudīt savus spēkus lielajā trasē, ķiveres ir obligāti.

Dalības maksa

Dalības maksa ir 120 EUR. Lai reģistrētos dalībai BMW Track Day nepieciešams jau iepriekš (līdz 30. aprīlim) nosūtīt pieteikumu ar kontaktinformāciju uz e-pastu- iks@bmwclub.lv, vai arī sazinoties ar organizatoriem pa tālruni (29258042, Igors Krasavcevs). Apmaksa- 3 dienu laikā pēc reģistrācijas, bet ne vēlāk kā 29. aprīlī.


Papildus informācija

Uzmanību dalībniekiem un skatītājiem! Izbraukšana no Rīgas ir plkst. 7.15 no rīta. Pulcēšanās pirms izbraukšanas plkst. 7.00 pie t/c Depo, Berģos (Siguldas šoseja 6). Lūgums nekavēt! (Jo pagājušajā reizē uz Igauniju nācās braukt nedaudz ātrāk par 100 km/ h.

• No Igaunijas drošas braukšanas skolas ir iespējams nomāt E90 325i. Cena vienam cilvēkam- 250 EUR.
• Nomocītajiem dalībniekiem un to atbalstītājiem vakarā -pēc BMW Track day ir iespēja atgūt spēkus mūsu rezervētajā kompleksā „Villa Andropov”, katrā mājiņā ir 6 vietas (2+2+2) un katrā ir sauna, virtuve un dzīvojamā istaba. Obligāti iepriekš pieteikties! Cena ir 30 EUR no personas (iespējams, ka cena būs nedaudz mazāka). Pēc mums pieejamās informācijas, daļa skatītāju uz „Villa Andropov” dosies jau 1. maijā. Mājiņas rezervēt pa iepriekš norādīto e-pastu vai zvanot pa tālruni uz iepriekš norādīto numuru.


P.S.
Uz BMW Track Day Jūs varat ierasties arī kā skatītājs vai atbalstītājs. Pasākuma organizatori rūpēsies par dalībnieku labsajūtu un pārsteigumiem pēc treniņu norises. Pievienojieties arī Jūs dalībnieku pamatgrupai 2. maijā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti