Rallija Hamburga–Šanhaja seno spēkratu izstāde 2

 
2.jūnijs 2006 10:13

Pirmais nozīmīgākais starptautiskais seno spēkratu rallijs šovasar Latvijai cauri dosies jau šīs nedēļas beigās – tas būs Hamburgas (Vācija) entuziastu organizētais rallijs no Vācijas uz Ķīnu.

shanghai.jpg Maršrutā Hamburga – Kaļiņingrada – Rīga – Tartu – Pēterburga – Maskava – Ufa – Ulan–ude – Ulan-batora – Šanhaja plānots nobraukt 14 tūkstošus kilometru.

26. maijā no Hamburgas startējuši 85 cilvēki 42 automašīnās, no kurām vecākajai vairāk nekā 90 gadu. Plānots, ka 3. – 4. jūnijā rallijs šķērsos Latviju. Cik automašīnu būs nokļuvušas līdz Latvijai? To redzēsim izstādē pie Rīgas Motormuzeja 4. jūnijā no plkst.13.00 līdz 15.00, būs arī iespēja tikties ar rallija organizatoriem un dalībniekiem.

Rallija ideja aizgūta no tradicionālā seno spēkratu rallija Parīze – Pekina, un ir iecere nākamgad organizēt Baltijas Zelta ralliju tieši Latvijā un tās kaimiņvalstīs.

Izstāde tikai 2 stundas!


 
Visi komentāri
 
204295. viesis 16.jūnijs 2006 10:45
0 0 Atbildēt

vakar redzeju daudz ekskluzivo veco auto kabrioletus posma Bauska - Riga

205594. viesis 3.jūlijs 2006 3:05
0 0 Atbildēt

Tagad man ir skaidrs, kas tā bija par karavānu, kas apdzina mani un manu vectētiņu vedot malku...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti