Biķernieku trase atver durvis ziemas aktīvajai atpūtai 8

 
5.janvāris 2010 11:11

Biķernieku kompleksā sporta bāze aicina izmantot iespējas slidot, slēpot un trenēties auto braukšanas meistarībā. Lielo šosejas apli bez maksas var izmantot distanču slēpošanas cienītāji.

Kartinga trasē un auto stadionā var trenēties auto vadīšanā slidenos laika apstākļos. Turklāt ir arī jaunums – slidotava slidošanas un hokeja cienītājiem.

„Ierasts, ka Biķerniekos aktivitātes notiek galvenokārt vasarā, un tās lielākoties ir saistītas ar auto un motosportu. Tomēr, lai bāze negulētu ziemas miegā, mūsu rīcībā esošā teritorija ļauj  piedāvāt arī atpūtas iespējas ziemā,” stāsta Biķernieku Kompleksās Sporta Bāzes valdes loceklis Māris Ozoliņš.


Biķernieku Kompleksā Sporta Bāze atrodas Rīgas teritorijas vienā no lielākajiem mežu masīviem.

Līdz ar to te vienmēr ir svaigs gaiss, turklāt priežu pavēnī sniegs saglabājas ilgi vēl pēc tam, kad citur Rīgā tas jau ir nokusis.

„Slēpošana pa trasi interesentiem ir bez maksas,” stāsta Māris Ozoliņš. „Turpat izveidota arī slidotava ar diviem laukumiem, lai viens otram netraucētu hokejisti un vienkārši slidotāji. Maksa par slidotavas izmantošanu ir simboliska – bērniem 50 santīmu, pieaugušajiem, viens lats. Turklāt savu auto slidotājiem būs iespējams novietot apsargātā stāvlaukumā turpat pie slidotavas un par to nebūs jāmaksā. Slidotava ir apgaismota, tā kā to var izmantot arī vēlos vakaros. Jārēķinās gan, ka inventāra noma mums nav, tāpēc par slēpēm un slidām jāparūpējas pašiem.”

Uz Biķerniekiem var doties arī auto braucēji, un izmantot kartinga trasi vai auto stadionu ziemas braukšanas iemaņu pilnveidošanai.

„Tā ir laba iespēja pilnveidot braukšanas iemaņas ziemā un izmēģināt sava auto iespējas, nepārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus uz koplietošanas ceļiem, un neradot draudus citiem satiksmes dalībniekiem,” Biķernieku priekšrocības uzsver Māris Ozoliņš. „Turklāt šī trase atrodas Rīgā, līdz ar to nav jāmēro tāls ceļš, lai nedaudz pasportotu.”

Plašāka informācija par atpūtas iespējām Biķerniekos pa tālruni 26333828.

Valsts Akciju Sabiedrība
„Biķernieku Kompleksā Sporta Bāze”

 
Visi komentāri
 
273707. viesis 5.janvāris 2010 13:55
0 0 Atbildēt

Es jau pabiju ar distancenēm paslēpot!!! Trase laba, iesaku visiem!!!!

273709. viesis 5.janvāris 2010 15:43
0 0 Atbildēt

Prieksm, ka trase ir dzīva un aktīvi darbojas! Vairāk auto un moto pasākumu arī ziemā, jo sevišķi amatieriem, lai pa ielām neslido!

273714. viesis 5.janvāris 2010 18:32
0 0 Atbildēt

a kur cenas trases izmantošanai.

273718. viesis 6.janvāris 2010 7:14
0 0 Atbildēt

Super !

Bikernieki pieejami visiem!

Derētu pafrēzēt to trasi!

Atbilde uz "jo sevišķi amatieriem, lai pa ielām neslido!"

PA IELU SANĀK AIZSLIDOT UN ATSLIDOT NO TRASES...

Auto jau "Opā" nepaņemsi...

Vismaz tie , kuri izmantos trasi = zinās ko un kā darīt ar savu "dzelzīti"

A_P

273762. viesis 6.janvāris 2010 21:25
0 0 Atbildēt

svētdien vēl slēpošanas trase nebija ierīkota. Cerams tagad ir arī priekš slidsoļa nogludināta

273764. viesis 7.janvāris 2010 0:30
0 0 Atbildēt

trase tiesam laba...

273766. viesis 7.janvāris 2010 7:50
0 0 Atbildēt

Kā auto trase?

Cik noslogota?

pilots

274294. viesis 26.janvāris 2010 15:22
0 0 Atbildēt

autotrase laba pats bijui izbraukaajos uz uraa

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti