Divi vienādi Lamborghini saskrienas Singapūras centrā (+ VIDEO) 11

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 14.jūnijs 2020 14:46

Aizvadītajā nedēļā Singapūrā noticis kāds kuriozs satiksmes negadījums – saskrējušies divi praktiski vienādi Lamborghini Aventador S.

Abas automašīnas ir melni dzeltenā krāsā, abām uzstādīts vienāds aerodinamikas detaļu komplektu, nedaudz atšķiras vien detaļu krāsojums, un, lai gan bojājumi avārijas rezultātā nav pārāk nopietni, pirmā Lamborghini motortelpā izcēlās neliels ugunsgrēks.  

Singapūras žurnālisti pieļauj, ka abu sadursmē iesaistīto Lamborghini īpašnieki bija pazīstami jau pirms negadījuma un brauca kopā. Krustojumā viena no automašīnām strauji palēninājās, bet otra varenauto vadītājs nespēja laikus reaģēt.

Pēc negadījuma no abiem Aventador tika noņemtas numura zīmes. Priekšā stāvošā varenauto motora nodalījums sāka kūpēt, un īpašniekam bija jāizmanto ugunsdzēšamais aparāts, lai likvidētu aizdegšanos.

 
Visi komentāri
 
Vernons 14.jūnijs 2020 14:51
3 7 Atbildēt

Nu un kur ir asistents automātiskai bremzēšanai? Nav vai izslēgts! Bet "priekšā braucošam bremzējot" ir jāpārliecinās par sava ātruma samazinājuma drošību!!!

Kanibaals 14.jūnijs 2020 15:42
3 2 Atbildēt

Nē par to ir jāpārliecinās pakaļā esošajam.

Vernons 14.jūnijs 2020 20:17
2 2 Atbildēt

Un cik ilgi to murgu kultivēsim?

iciks 14.jūnijs 2020 20:38
6 1 Atbildēt

Ideja rēķināties ar citiem ir apsveicama, bet Tu to esi padarījis absurdu.

Ko darīt tam priekšējam, ja viņam priekšā kāds negaidīti izskrien? Apskatīties, kas notiek aizmugurē un ja liekas, ka tas nespēs nobremzēt, triekt nafig nost to šķērsli un garantēt?

Lielākoties strauja bremzēšana notiek kaut kādu iemeslu pēc, ne jau tāpēc, ka kādam ir garš laiks. Tamdēļ jau tā distance arī paredzēta.

Vernons 14.jūnijs 2020 21:55
2 3 Atbildēt

Man kaut kā atkrīt nepieciešamība strauji bremzēt! Vadot autobusu vēl jo vairāk. Nekas uz ceļa pēkšņi nenotiek! Jebkura situācija ir prognozējama. Nekāda Distance nespēs glābt ar fizikas likumu notektās attiecības bremzējot! Ceru ka Tu esi lietas kursā!

Tu vismaz pats saproti, kā jāsamazina ātrums, lai Tava auto pēcpuse vesela paliktu!

Jeb Tu arī esi noburts ar domu, kad par sava auto pēcpusi atbildība nav jānes!

Punkts Nr.1 CSN 57.!

Skats spogulī atbrīvos Tevi no nepatīkamas situācijas! Vācijas Auto bānis labākā skola!!!

Krustojumu pārbraukšana ir reglamentēta! Pirmais pārkāpa šo kārtību.

Kanibaals 14.jūnijs 2020 22:01
4 5 Atbildēt

Nu kā ievērojot distanci un neguļot pie stūres ir iespējams ieskriet citam pakaļā? Nu kā? Tikai nesāc par distances nozagšanu, jo neviens cits tikai pats to vari ieturēt.

X 14.jūnijs 2020 22:18
5 3 Atbildēt

Distances "nozagšanu", redzu katru dienu. Pabrauc pa Rīgu ikdienā un pavēro, kas notiek!

Un protams Vācija, perfekta skola. Latvijai līdz tādam līmenim, kā kāmim līdz kosmosam, tādēļ arī ir tie 90/100km/h stundā un ne vairāk.

Kanibaals 16.jūnijs 2020 8:59
0 0 Atbildēt

Nu ja "nozaga" tad atjauno distanci un lieta darīta. Tev gaisu pasažieri arī nezog?

Vernons 16.jūnijs 2020 9:27
0 0 Atbildēt

Tā zagšana beidzas ar sodu sasistu auto veidā! Paldies policijai, Kanibaalam un citiem terorisma atbalstītājiem!

Vīnes konvencijā par ceļu satiksmi ir 17. pants " Ātruma samazināšana" saucas! Pants ir "kaitīgs" absurda murga uzturēšanai!

Murgā dzīvi Jūs dzīvojat un murgā Jums to būs jānodzīvo!

X 16.jūnijs 2020 12:29
0 0 Atbildēt

Skatos baigais mudaks patiesībā esi.

Pats savam acim vismaz divreiz esmu redzējis, ka RS autobusam nozog distanci , pārkārtojoties no kreisās uz labo un uzreiz bremzējot (luksafora oranžais), jo "zaglis" tā pat kā tu neko nesajēdz. Vel esmu redzējis, ka kāds nozog distanci un uzreiz samazina ātrumu, jo redz tomēr bija jānogriežas pa labi.

Vel joti daudz distaņču nozagšanas notiek, tad kad uz divu joslu ceļa vienā no joslām atļauts nogriesties pa kreisi, tad daudzi no tās joslas lien labajā, nruzmanīgi skatās spogulī, un pēdējā brīdī pamana, ka priekšējā rinda ir apstājusies. Pa Rīgu tu ikdienā viennozīmīgi nebraukā, tas ir vairāk kā skaidrs.

Bieži tās distances nozog tādi pāķīši, kā tu jo redz viņi nepārzin Rīgu un tiklīdz navigācija pasaka, ka jāgriežās, tad jau tā arī jādara un pofig, kas tur aizmugurē.

P.s.

Gaisu visiem zodz tu! Ar nepārtrauktu piršanu ne pa tēmai...

P.s.s.

Ja manis augstāk rakstīto tu neesi pamanījis, vai vismaz aizdomājies par to, tad nav nekāds brīnums, ka satiksmes drošība tev ir tumša bilde!

Singapūra 15.jūnijs 2020 9:00
4 0 Atbildēt

Baigā jēga no Lambo tādā pilsētvalstī kā Singapūra, kur nav pat iespējams atvilkt ar lambo? Uz katra staba pa kamerai, kur tevi vēro policija 24/7 . Sods par spļaušanu ir 2000 dolāri, arī par braukšanu ar velosipēdu cauri gājēju tunelim sods 4000 dolāri. Uzspied vienreiz ar lambo un mašīna brauc uz Tolmetu. Plus vēl auto lietoišanas atļauja 20000 dolāri gadā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti