TV raidījumu “Zebra” tagad varēsim skatīties "LNT" kanālā 9

 

Pauls Timrots Foto: iAuto.lv

Zebra | 19.aprīlis 2017 10:09

Skatītāju iemīļotais un ilggadējais raidījums “Zebra” ar Paulu Timrotu vadītāja ampluā jau no 17. maija būs skatāms trešdienu vakaros pulksten 21.10 televīzijas kanālā LNT.

Izvērtējot vairākus piedāvājumus par turpmāko sadarbību, nosacījumus atbalstītāju piesaistē, kā arī meklējot raidījuma skatītājiem labākos risinājumus (TV kanāla pieejamība, piedāvātais ētera laiks u.tml.), “Zebras” komanda nosvērusies par labu televīzijas kanālam LNT.

“Līderis satiksmes drošības raidījumu tematikā, ko iecienījusi plaša auditorija gan pie TV ekrāniem, gan digitālajā vidē,” tā savu izvēli sadarboties ar raidījuma “Zebra” producentiem pamato MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena. “Programmas veidošanā mums vienmēr bijusi svarīga raidījumu kvalitāte un sabiedrībai aktuāls saturs. Šiem kritērijiem atbilst raidījums “Zebra”, tādēļ esam nolēmuši to iekļaut LNT programmā.”

Raidījuma vadmotīvs paliks nemainīgs – drošības un ātrums! Tēmu loks tāpat – satiksmes drošība, satiksmes organizācija un iespējamie risinājumi. Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem saistošu likumu un noteikumu izmaiņas, Eiropas valstu pieredze satiksmes problēmu risināšanā. Sava daļa stāstu būs atvēlēta sportiem, kas saistīti ar ātrumu. Raidījums visiem, kas ceļā!

Pauls Timrots, “Zebra” veidotājs: “Prieks, ka “Zebra” turpmāk būs televīzijas kanālā, kas piedāvā skaidrus sadarbības noteikumus. Tas ir svarīgi neatkarīgu producentu veidotam saturam, jēgpilnai sadarbībai ar TV kanālu. Šobrīd jau plānojam “Zebras” jaunos stāstus un drīz sāksim filmēšanu. Lai jautrāk, gan jau kaut ko uzspridzināsim vai sasitīsim kādu braucamo!”

Raidījuma atkārtojumus varēs skatīties televīzijas kanālos LNT un TV6, kā arī ziņu un izklaides portālā Skaties.lv.

Izmantojot situāciju, Pauls Timrots saka paldies visiem sadarbības partneriem, draugiem, paziņām, tostarp citiem televīzijas kanāliem, kas janvārī pauda atbalstu un piedāvāja dažādas sadarbības iespējas, lai raidījums “Zebra” turpinātos!

Kā jau iepriekš informējām, šā gada janvārī Latvijas Televīzija nolēma pārtraukt vairāk nekā 20 gadus bez pārtraukuma ilgušo sadarbību ar raidījumu “Zebra”. Piebildīsim, ka visu šo gadu laikā, kopš raidījums bija LTV1 ēterā, tas nekad nav saņēmis finansējumu no sabiedriskā medija. Tas vienmēr ir bijis neatkarīgu producentu veidots raidījums.

 
Visi komentāri
 
es 19.aprīlis 2017 10:24
1 1 Atbildēt

tagad nezinu, var skatīties, šo raidījumu vai nē? Jo Davidičs neko par "zebru"neteica...

kafejnīca 19.aprīlis 2017 10:42
2 2 Atbildēt

Varbūt beidzot uzliksiet man jumtiņu. Lietus līst iekšā, salst. Nemaz nav žēl? Atlīdzību jau saņēmāt?

Zebra 19.aprīlis 2017 11:33
3 4 Atbildēt

Ja viņš būs tik pat pliekans, kā pēdējos gadus, varēs turpināt neskatīties

zhuks 19.aprīlis 2017 15:11
3 1 Atbildēt

...tad jau būs iemesls uz 10min 1x nedēļā ieslēgt LNT kanālu

650 20.aprīlis 2017 1:37
0 0 Atbildēt

Interesanti, kur diez par satiksmes un uzvedības jautājumiem smeļas informāciju krievu valodā runājošie LV autobraucēji ? Viņiem ir kāds "savs" forums vai raidījums ?

Saška 20.aprīlis 2017 8:42
0 0 Atbildēt

No CSN grāmatiņas krievu valodā. Tur viss ir skaidri un gaiši uzrakstīts. Visi šie raidījumi par satiksmes drošību un "pareizu" braukšanu nav nekas vairāk kā viena indivīda vai indivīdu grupas vēlme uzspiest citiem savu braukšanas stilu, vai piespiest citus braukt tā, lai viņiem netraucētu.

650 20.aprīlis 2017 23:50
0 0 Atbildēt

Vo tas tik ir Atbilde. Es vnk ohu jevaju ;DDD

gunbox 20.aprīlis 2017 15:39
0 0 Atbildēt

Viņiem ir visas iespējas iemācīties tās valsts valodu, kurā dzīvo. Tieši tā pat kā to dara Turcijā vai Vācijā.

LMT 20.aprīlis 2017 9:33
1 1 Atbildēt

Ušakova pakalpiņš atkal lien, vajag atstrādāt...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti