Par neiztīrītām stāvvietām piemēros sodus 12

 
LTV Ziņu dienests | 5.decembris 2023 10:34

Rīgas valstspilsētas izpilddirektors šodien pēcpusdienā uz sanāksmi bija sasaucis visus pilsētā atbildīgos par sniega tīrīšanu. Secinājums – aizvadīto dienu laikā darbs nav noritējis perfekti, un dome nav apmierināta ar tās iestāžu nolīgto apakšuzņēmēju darbu. Viņiem par neizdarību tiks piemēroti arī naudas sodi.

 
Visi komentāri
 
BMW 5.decembris 2023 10:57
22 1 Atbildēt

Rīgas dome nevar pati savu Doma laukumu attīrīt no sniega, bet citiem grib naski sodus izrakstīt!

Varbūt vajag samierināties, ka ziema ir ziema un nav ko prasīt, lai visu līdz asfaltam nokasa.

Motorolers 5.decembris 2023 11:08
5 1 Atbildēt

Gan jau ir noslēgts līgums ar kādu, kuram tas bija jāizdara un nauda tiek maksāta, vienalga, ir sniegs vai nav. Uzņēmējs cerēja uz vieglu peļņu, tehnika, ar ko to izdarīt, visdrīzāk nav vai ir krietni par maz, līdz ar to cilvēks parastais spiests brist pa kupenām. 

Ja nepildi līgumu - maksā sodu!

0pis 5.decembris 2023 11:18
24 0 Atbildēt

Vispār brīnos par šo pieeju....ziemā bija jāliek pagaidu zīmes par parkošanos kreisā vai labā pusē pāra/nepāra datumos, lai var notīrīt sniegu. Ja ielas platums neļauj, tad dienā pēc snigšanas vispār aizliegt stāvēšanu lai var notīrīt ielu.

Protams, kāds īdēs ka ir grūti pārbraukt auto uz citu vietu, bet Domei ir jābeidz ļaut izmantot ielas kā ilgtermiņa stāvvietas. Gribi aizbraukt uz nedēļu vai mēnesi - noliec auto placī, nevis atstāj uz ielas. Tad arī nebūs to sniega sanesumu kā dzilos laukos.

WALA 5.decembris 2023 11:25
8 0 Atbildēt

Vecīt dolbojabus politiķus vajag sist ar sūdainu mietu, bija pirms 10+ gadiem inciatīva "atbrīvot Rīgu no privāta transporta" un mēģināja iestiept (vai pat arī reāli pasmanījās iestiept uz brīd) būvnormatīvos, ka RĪgas kaut kādos rajonos nedrīkst būvēt autostāvvietas (pazemes ieskaitot)  ... 

Tas ka kaut kas "mētājas uz ielām" ir tikai pilsētvides plānošanas kāsis, tāpat kā ar sniegu aizdirsti velo ceļi utml. Kad grib izdaŗit kā lētāk, nevis kā saprātīgi - un tad vēl spiež "uz jūtām" ar sodiem, es LV valdības vārdā ar piestādītu Rīgas domei "rēķinu" par sūdīgi padaraītu darbu ... jo kā smjies arī jamiem NAV nepieciešamais skaits tehnikas vienību un personāla ... ekonomējam !!!

0pis 5.decembris 2023 11:48
16 0 Atbildēt

Dalbojobu veikumu vajag analizēt, publiskot un panākt lai viņu nākamā darba vieta nav iestādes/pārvalde. Lai iet uz privāto biznesu, kur viņu effektivitāti novērtēs ļoti ātri....

Jobo 5.decembris 2023 12:54
1 0 Atbildēt

Pirms 4 dienām gar māju kur dzīvoju vienreiz nobrauca ar traktoru un pus ceļam sniegu notīrīja. Otrā ceļa pusē parasti ir novietotas mašīnas. Interesanti, ka sagadīšanās pēc tajā dienā pie mūsu mājas nebija novietota neviena mašīna. Kā jūs domājat, vai traktors pabrauca divreiz un notīrīja arī to pusi, kur mašīnas parasti stāv?  Protams, ka nē. Izdarīja vieglāko darbu. Notīrīja sniegu, tur kur mašīnas sniegu jau bija piebraukājušas.

Nācās pašam pirkt sniega lāpstu un šķūrēt sniegu. Pus mājai notīrīju. Otrā mājas pusē sniegs kā bija, tā bija. Visiem poh*j.

Bet man komfortabli.

uupis 5.decembris 2023 13:42
0 0 Atbildēt

Nu šur tur Rīgā var manīt notīrītus auto un izgrābtu sniegu ap tiem, bet pēc pēdām var redzēt ka kopš sniega uzsnigšanas nekur nav braucis un diez vai brauks!

650 5.decembris 2023 18:36
1 0 Atbildēt

Sodus piemēros Lohiem.Bet ne tiem, kuru tiešais uzdevums ir tīrīt.Iedzīvotājam (nodokļu maksātājam..) ir likumīgas tiesības novietot savu trans sporta līdzekli jebkurā atļautā vietā.Kur nu vēl, ja pie savas deklarētās (vai reālās) dzīvesvietas.Cilvēkam ir tiesības "nebraukt",varbūt viņam ir Bail vai tieši šodien nav lieku līzdzekļu degvielai.

Šī ir reāla iebiedēšanas taktika, ķeršana uz muļķi.Psihiskais terors, kārtējā rafinētā demagoģija.

Nevis ka amatpersonu bezsaimnieciskums un neatbildība ir pie vainas sniega haosā (vai ka te vispār tāda būtu bijusi pat teorētiski pieļauta), bet gan (kā izrādās) tieši privātpersonu (nabagu un Lohu) neapdomīgi novietotie hlami (pārsteidzīgi iegādātie, bet TA izgājušie, un cssd aprēķināto eksplohatācijas nodokli samaksājušie).

0pis 5.decembris 2023 19:43
0 0 Atbildēt

Ja šodien nav naudas degvielai, vajag ieliet no kannas kas uzpildīta aizvakar 👌

650 5.decembris 2023 23:00
0 0 Atbildēt

Šis jau ir savulaik bijis.Bet tu tak zin, ka benzīns pēc kāda pusgada tajā kannā atšālējās,98tais kļūst par 72tro..Nez kā būtu ar dd.

WALA 6.decembris 2023 11:12
0 0 Atbildēt

DD dēļ bio piedevām piesaista ūdeni un tas rada problēmas ilgtermiņā, bet tehniski var kaut 10 gadu glabāties ja var vai nu ūdeni noliet, vai piemočit kaut kādu stabilizētāju.

Sp 8.decembris 2023 10:07
0 0 Atbildēt

Sniegs jau 3 nedelas. RD un apakshnieki cereja ka tas nokusis a naudu notrieks taalas un siltas salaas.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti