Bateriju vilcienu vietā plāno pabeigt iesāktās stacijas (+ VIDEO) 11

 
LTV Ziņu dienests | 5.septembris 2024 7:24

Solīto bateriju vilcienu nebūs, to vietā tagad plānots pabeigt iesākto “Rail Baltica” staciju būvniecību, kā arī pagarināt esošā sliežu platuma dzelzceļu līdz lidostai, lai pagaidām uz lidostu varētu kursēt jaunie “Škodas” elektrovilcieni.

Šādu ieceri paudis satiksmes ministrs, uzsverot, ka tas nenozīmē atteikšanos no tā sauktā Rīgas loka. Bijušo satiksmes ministru vērtējumi par šādiem plāniem kardināli atšķiras. Sākot no atbalsta, līdz apgalvojumam, ka risinājums ir bērnišķīgs, neprofesionāls un kaitīgs.

 
Visi komentāri
 
Varbūt 5.septembris 2024 8:11
5 1 Atbildēt

beidzot tomēr jāsaprot,  ka lidosta var iztikt bez jebkāda vilciena.  Nu mums ne mega attālumu,  ne pasažieru.

imzz 5.septembris 2024 10:01
1 1 Atbildēt

Tad būs tas vilciens. Tas variants, par ko es te visu laiku klāstīju, ka tas ir lētākais un loģiskākais.

"kā arī pagarināt esošā sliežu platuma dzelzceļu līdz lidostai, lai pagaidām uz lidostu varētu kursēt jaunie “Škodas” elektrovilcieni."

ZZZZ 5.septembris 2024 8:46
0 0 Atbildēt

ZZZZ 5.septembris 2024 8:48
0 0 Atbildēt

Šmuguļbānis jau bija.

uupis 5.septembris 2024 9:12
4 0 Atbildēt

Paga paga! Rail Baltica - nav naudas! airBaltic - arī nav naudas!

Mīnuss 571 mio! Nebūs ne dzelzceļa ne gaisa drapaku! Paskatīsimies kā ierēdņi tiks galā ar šito Zugzwang...

Sergejs 5.septembris 2024 15:21
1 0 Atbildēt

Nu par ierēdņiem nav sevišķi jāsatrucās, noplātīs rokas, pateiks "nu tā tas sanāca" un ies meklēt jaunus izaicinājumus pie citas siles. Piedzīt šos miljonus no visiem kas bija strādājis valdēs un padomēs AB un kuru paraksti ir uz RB dokumentiem tak nevienam prātā neienāks.

RB un AB 7.septembris 2024 15:29
0 0 Atbildēt

pacelsim nodokļus 100% un nauda visam pietiks.

Nja 5.septembris 2024 11:37
0 0 Atbildēt

Ja vien šo spētu izdomāt sākumā, pirms viss bruka un juka. Nez Briškens tur RB strādāja jau no sākuma vai pa vidu iemaldijās?

650 5.septembris 2024 12:57
3 0 Atbildēt

Visdrīzāk viņu tur iebalsoja tieši paša sastrādāto suuudu sasmelšanai.Pareizāk,vēl dziļākai izsmelšanai, ar sekojošu izmētāšanu/ventilatorā.Jo smalkāk pa nanofrakcijām būs izkaisīts, jo grūtāk sasskaitīt.Izkaisīto nesasmelsi,nosmelto neatskaitīsi.Kamēr lohi mēģinās smelt, mēs,biedri, te to cuukubedri paraksim vēl drusku dziļāk.Nekaunība aug augumā,izaugsmes potenciāls ir praktiski bezgalīgs.Šaubu nav, "NOrakstīts" tiks pilnīgi viss iespējamais, te neviens nevienu iespēju nekur garām nelaidīs.

Kamēr priekš lohiem te pļurļur ļurinam par "vajadzību" pēc -1km/h un +1% pvn, tamēr vienkārši nokāpjam/pagrabā un Norakstam.

650 5.septembris 2024 17:57
0 0 Atbildēt

Labdienvēlreiz, nezināju kur lai ieliek.Lūk,kā notiek "pasaulē".Atsevišķās (lohu) valstīs Amatos esošajiem vienmēr ira jāadbild/Par! www.moscowtimes.ru/2024/09/04/ki...-vkndr-a141315 ...Глава КNДR Кiм ЧеN Ын на экстренном заседании в конце июля заявлял, что строго накажет тех, кто «пренебрег своим долгом» и допустил такое...

0pis 5.septembris 2024 18:39
0 0 Atbildēt

Ko lai saka? Jptvmķ un ābend.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ceļu būvnieki uzliek zīmi 50, bet paši brauc uz 70 km/h ar smago pa Rīgas Jūrmalas šoseju būvdarbu zonu (+ VIDEO) 9

iAutolv uzfilmē būvnieku transportu, kas brauc ar ātrumu 70 km/h objektā, kur paši būvnieki uzlikuši maksimālā ātruma ierobežojumu 50 km/h. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 6

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Sākusies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Drošības dienas" (+ VIDEO) 10

“Joprojām kā ikdienā, tā arī šīs akcijas laikā visvairāk konstatēto pārkāpumu skaits ir tieši par ātruma pārkāpšanu, kas ir apmēram puse no visiem pārkāpumiem arī ikdienā,” sarunā par “Drošības dienu” akciju raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Likumsargi dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus (+ VIDEO) 5

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību gan Ropažu novadā, gan Smiltenes novadā, fiksēja trīs īpaši steidzīgus autovadītājus – viens no viņiem brauca ar 177 km/h pie atļautajiem 110 km/h, taču vēl viens autovadītājs ne tikai krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet brauca arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Minētie autovadītāji tika apturēti un saukti pie atbildības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti