Jaunais A-klases "Mercedes" – digitāls panelis un sēdekļi kā S-klasei (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.novembris 2017 12:03

"Mercedes-Benz" publicējis jaunās A-klases paaudzes salona attēlus. Tagad zinām, ka kompaktais auto saņems pilnībā digitālu mērinstrumentu paneli un elektriski regulējamus sēdekļus.

Jaunais A-klases modelis iegūs S-klases limuzīna stūri un priekšējo paneli, kam paredzēti trīs varianti. Bāzes versija saņems divus 7 collu ekrānus, dārgākā komplektācija – 7 collu ekrānu mērinstrumentiem un 10,25 collu ekrānu multimedijiem, bet topmodelim būs divi ekrāni ar 10,25 collu izmēru.

A-klases salonu tagad varēs izgaismot 64 krāsu variantos (līdz šim 12), bet komfortablie sēdekļi, kas kompaktklasei pirmoreiz izstrādāti ar inovatīvu kompjūtersimulācijas paņēmienu, jau bāzes versijā būs aprīkoti ar elektropievadu, kas ļaus tos regulēt 20 pozīcijās. Savukārt visdārgākajā komplektācijā sēdekļiem, neskaitot elektrisko regulēšanu dažādas pozīcijās, būs arī apsildes un ventilācijas funkcijas.     

Jaunais modelis kļūs plašāks, piedāvājot vairāk vietas ne tikai salonā, bet arī bagāžas telpā, kas pieaugs par 29 litriem, sasniedzot 370 litru ietilpību.

Zināms, ka arī turpmāk A-klase būs pieejama hečbeka, sedana un kupejveidīgā "CLA" modifikācijās, bet pirmizrādi tā svinēs 2018.gada pavasarī - Ženēvas autoizstādē.

 

A-klases jaunā modeļa eksterjers atklāts tā saucamajos spiegu foto

 
Visi komentāri
 
Jaunais 24.novembris 2017 12:33
1 0 Atbildēt

Saulē, informācija uz paneļa, nebūs saskatāma.

VWfans 24.novembris 2017 16:35
5 0 Atbildēt

Ar tiem ekrāniem, manuprāt, pārspīlē. Jāskatās vairāk uz ceļa!

ezis71 24.novembris 2017 21:03
1 0 Atbildēt

Lai Dievs nogrābstas,no sāna izskatas kā divi mobīlie uzlikti uz paneļa jeb ar santehnisko silikonu pielīmēti,tas ir pisec.

msh 25.novembris 2017 17:16
2 0 Atbildēt

Nu bet ko jūs gribat - tā noteikti ir lētāk nekā ražot normālus spidometrus un normālas navigācijas, un ražot vairākos veidos, kamēr te - pāris veidu ekrāni un viss, un iestāsta patērētājiem ka tas ir uzlabojums. Vēl tik jāsagaida kad arī normālie ražotāji sāks darīt kā tesla - planšete viduskonsolē un viss.

Reāli gan ar šito modi notiek atgriešanās astoņdesmitajos gados, šodien vienīgi ar šķidro kristālu ekrāniem tiek tēloti parasti spidometri, kamēr tolaik nekādas tēlošanas nebija

lll 4.decembris 2017 0:15
0 0 Atbildēt

Kad citrones pirms pieciem gadiem ielika cactus divas planšetes, visi vācu klasiķi smējās, tagad Mersim liels sagāzies telefons ko nu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti