Pirms 26 gadiem nozagtu "Porsche" atrod mežā (+ foto) 10

 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter.com

iAuto | 4.decembris 2017 11:12

Oregonas (ASV) mežu biezoknī atrasts avarējis "Porsche 924", kas savam īpašniekam tika nozagts 1991.gadā, Medfordā, no autostāvvietas pie kāda kinoteātra.

1979.gadā ražotais sporta auto atrasts netālu no Kreitera ezera – automobilis bija nobraucis no ceļa, noslīdējis pa nogāzi un apgāzies uz jumta. Visus šos gadus tas bija nogulējis neviena nepamanīts, jo no vienas puses to piesedza koki, bet no otras – lieli akmeņi. Policija veica mašīnas un tuvākās apkārtnes apskati, taču vadītāju (vai to, kas no viņa varēja būt palicis) atrast neizdevās.

Sākotnējās ziņas par cilvēka mirstīgajām atliekām neapstiprinājās, jo pārbaudē tika konstatēts, ka avārijas tuvumā atrastie kauli pieder meža dzīvniekam.

Avarējušā "Porsche" vraku atrada kāds vietējais iedzīvotājs, kurš bija devies pastaigā ar suni. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 4.decembris 2017 12:03
11 0 Atbildēt

Īpašnieks būs priecīgs. Beidzot, atradās viņa mazulītis. Varēs saremontēt un braukt.

imzz 4.decembris 2017 13:46
9 1 Atbildēt

diez vai Amerikā ir lietuviešu serviss, tad varētu cerēt.

dsa 4.decembris 2017 14:19
6 2 Atbildēt

Amerikā ir papilnam krievu, baltkrievu, ukraiņu u.c. servisu. Paši amerikāņi vispār neko nemāk skrūvēt pat saviem auto, kur nu vēl inomarkām.

viencexperc 4.decembris 2017 14:42
1 0 Atbildēt

Tev kā lietota BMW īpašniekam tā būtu sapņu zeme.

Lieta tāda, ka ASV šrota detaļas ir ļoti lētas. Daudz lētākas kā pie mums. Ja te tu savam lūznim nopērc kaut ko tolmetā par 20 eiro, tad ASV to pašu detaļu dabūsi par 10 USD.

y 4.decembris 2017 21:00
2 1 Atbildēt

Aha, tad tāpēc tev tie šķibšroti tā patīk?

Nu ja ganjau savu lūzni pats taisi, viss vienkārši - kā kamazā, nekadas elektronikas (pat ja ir tad vadus var vnk paraut arā starp paņeļa šķirbām)

Tik žēl ka nopūst ātri

viencexperc 5.decembris 2017 16:12
1 0 Atbildēt

man patīk US auto par to, ka tie ir praktiski, ērti, komfortabli, ar tiem ir patīkami braukt.

Un par elektroniku tu sajauci. Laikam gribēji rakstīt - ka elektronikas pārāk daudz, bet uzrakstīji, ka nav.

2017 ā gada audī ( bāzes versijā) spoguļi regulējas ar manuālu kloķīti, kas asv automašīnās jau kļuva elektronisks 80,ajos gados. Tāpat - elektro krēsli, logi. Kas ASV auto bāzes versijā, tas eiropas "prēmiumiem"par papildus 5000 EUR.

Salīdzini vidējās automašīnas, nevis top versijas, kuru uz ielām ir tikai labi ja 1 procents.

Ja nebūtu ES pieņemti obligāti likumi par ABS, ESP, tad, domāju, ka vēl tagad puse eiropas auto būtu bez ABS.

y 5.decembris 2017 20:47
0 0 Atbildēt

1. kuram audi nav el. regulējami spoguli?

2. Audi, kaut bāze, būs kvalitatīvāks un klusāks par amerikānu auto, da kaut, vai panem veco miskasti c5 par 800eur garantēju, ka grabēs mazāk un būs klusāks par grand cheroke 2010 gada un uz augšu.

3. Plus, kā tu vari paciest amerikānu auto nekvalatitatīvo plastmasu, visas tās spraugas paneļos

Kvalitātes ziņa nu nevar salidzināt eiropas auto ar amerikānu, precizāk sakot var, bet tikai akls amerikānu auto "fanboys", bet reāli amerikānu auto ir miskastes.

5. Ok paņem standarta golfu, pēdējo paaudzi noliec pretim jebkuram amerikānim un sapratīsi, ka amerikānu auto ir vnk bēdīgas kvalitātes, Tas kas tevi nomāc ir tas, ka Tu nevari atļauties iegādāties eiropas auto ar normālu aprīkojumu, standarta vojādžeristu teksts "oi man tur ādās benķi ar elektropiedziņu, tas nekas ka viss pārējais ir šķibs un greizs un pēc skata, kā neglītais pīlens. Cilvēki kuri brauc ar lietotiem amerikānu auto vnk nevar atļuties "eiropieti" tas arī viss.

Lomiks 4.decembris 2017 15:30
0 1 Atbildēt

Baigi labi saglabājies

16.00 4.decembris 2017 15:59
2 1 Atbildēt

Patiesībā stāsts ir vēl melnāks - suņuks atradis kaulus, bet saimnieks, meklējot suni - avarējušo Porsche. Ja ne šāda sakritība, kas to zin, cik ilgi vēl būtu gulējis

650 5.decembris 2017 13:21
0 0 Atbildēt

Štrunts par kauliem, normāls cilvēks vispirms būtu nolējis atlikušo benzīnu un izrāvis magnetolu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti