Tirgū jau šogad - "Volkswagen" apstiprina jaunu mazās klases krosoveru "T-Cross" 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.janvāris 2018 12:53

Vācijas autobūves kompānija "Volkswagen" apstiprinājusi, ka mazās klases krosovers "T-Cross", kas tirgū konkurēs ar "Peugeot 2008", "Renault Captur" un "Opel Mokka", tirgū nonāks jau šogad.

Jaunais krosovers līdzināsies 2016.gadā Ženēvas autoizstādē parādītajam konceptam "T-Cross Breeze", bet savu pirmizrādi tas piedzīvos Ženēvas šī gada pasākumā.

Koncepta modelis bija 4133 mm garš un apveltīts ar 2560 mm riteņu bāzi – par 30 mm mazāk nekā līdz šim mazākajam "Volkswagen" krosoveram "T-Roc".

Zināms, ka "T-Cross" sērijveida modelis taps uz MQB platformas, ko izmanto arī, lai ražotu "Tiguan" un "Polo" krosoverus. Atšķirībā no koncepta, sērijveida versija gan būs vienkāršāka un nevarēs lepoties ar noņemamo jumtu.

"T-Cross" būs pieejams ar trīs un četru cilindru benzīna un dīzeļa turbo dzinējiem, kā arī priekšējo un, iespējams, dārgākajās komplektācijās arī visu riteņu piedziņu.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 5.janvāris 2018 21:17
0 0 Atbildēt

Varbūt rudenī varēs ar šito dziļāk mežā sēnēs braukt?

ro 6.janvāris 2018 8:52
0 0 Atbildēt

Nu kāda mārutka pēc ir jāražo šitādus mazietilpīgus mazmotora brīnumus?!nu labi...kā studentu auto vēl būtu ok,tikai maksās viņš savas pakas20 vismaz,kuras jaunatnei logična nebūs...un maksātspējīgam tautietim tērēt naudu uz šito ,plus standartā priekšpiedziņa????

or 6.janvāris 2018 9:19
4 0 Atbildēt

ir pieprasījums, būs piedāvājums - tagad visiem vajag krosoverus, krosoverus un vēlreiz krosoverus

viencexperc 6.janvāris 2018 18:51
7 0 Atbildēt

Agrākie auto visi bija krosoveri ar augstu klīrensu.

Bet tad modē gāja zemi auto. Tagad atgriežamies pirmsākumiem. Nākošā paaudze auto ar ekoloģiskākiem - tvaika dzinējiem ( mūsdienās elektroauto). Bet jau 2100ajā gadā pārvietosimies šādi:

izmaksas 6.janvāris 2018 9:29
0 0 Atbildēt

msh 6.janvāris 2018 15:30
0 0 Atbildēt

Kā tu nesaproti - pirmkārt, šķērsotājus var pārdot dārgāk, otrkārt - normālās mašīnas ir apzināti sapistas, tās taisot arvien zemākas un zemākas, treškārt - mode prasa lai mašīna sauktos par šķērsotāju. Reku piemēram škodas jetijs saucas par šķērsotāju - es tur nevaru ieraudzīt neko citu kā golfu ar kantaināku virsbūvi, pareizu augstumu un pseidopilnpiedziņu. Būtu interesanti salīdzināt šitentos Tu Roc un Tu Krusts ar kādu otro un trešo golfu un otro un trešo polo - droši vien izrādītos ka Tu Roc un Tu Krusts būtu pāris trīs centimetrus augstāki par parastiem 25-30 gadus veciem hečbekiem, un citos izmēros atšķirība būtu tādās pašās robežās.

Nortel 6.janvāris 2018 16:57
0 0 Atbildēt

Tad jau labāk paņemt šo:

Un par atlikušo cenas starpību papildus aprīkot jau tā labi aprīkoto versiju.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti