"Hyundai Santa Fe" jaunā paaudze tīmeklī 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.februāris 2018 15:12

Dienvidkorejas autoražotājs "Hyundai" publicējis attēlus un atklājis dažas detaļas par krosovera "Santa Fe" jaunās paaudzes modeli.

"Santa Fe" jaunais modelis ieguvis divos līmeņos izvietotu priekšējo optiku un sešstūrainu radiatora resti ar hromētu dekoru un liela izmēra šūnveida iekšējo režģi kopumā veidojot krietni agresīvāku tēlu nekā līdz šim. Arī salona iekārtojums izmainījies visai būtiski – iebūvēta jauna stūre un vidus konsole ar atsevišķi nodalītu multimediju sistēmas ekrānu, ventilācijas pievadiem un klimatkontroles bloku.  

 Zināms, ka krosovera aprīkojumā būs "BlueLink 2.0" sistēma, kas ar viedtālruņa palīdzību ļaus kontrolēt galvenās automobiļa funkcijas, saņemt informāciju par borta sistēmu darbību un iegūt navigācijas datus tiešsaistē. Izveidota uzlabota balss pārvaldes sistēma uz mākslīgā intelekta bāzes, kas palīdzēs ātrāk un vieglāk atpazīt cilvēka valodu.  

 "Santa Fe" elektronisko palīgu skaitā būs automātiskās bremzēšanas sistēma, joslas noturēšanas palīgs, noguruma kontrole, tālo gaismu asistents un "Rear Occupant Alert", kas atgādinās par aizmugures sēdeklī aizmirstiem dzīvniekiem vai bērniem.

 Dienvidkorejas tirgū "Santa Fe" būs pieejams ar 2,0 un 2,2 litru dīzeļdzinējiem, kā arī 2,0 litru benzīna motoru. Visi agregāti darbojas komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 

 
Visi komentāri
 
ezis71 7.februāris 2018 19:29
0 0 Atbildēt

Glīts salons bet Citroen priekšējo lukturu izkārtojums man nepatīk,galvenie lukturi atrodas nišās kur viņi ātri aizkakāsies,logu šķidrums tiks tērēts uz nebēdu,kā saka,skaistums prasa upurus.Otrs,jo augstāk galvenie lukturi jo vadītājam labāka pārredzamība.

Lukturis 7.februāris 2018 21:28
0 0 Atbildēt

Augšējie ir tuvās/ tālās gaismas lukturi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti