Izgatavots Eiropā: Kia atklāj jaunākās paaudzes Ceed 11

 

Foto: Publicitātes attēls

BPS PR | 7.februāris 2018 13:08

Jaunais Kia Ceed publiski debitēs 2018. gada Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē. Ceed piecu durvju hečbeks tiks atklāts kopā ar jaunās Ceed ģimenes otru locekli.

Trešās paaudzes Ceed modelis ir veidots, attīstīts un projektēts Eiropā, tam raksturīgas jaunas inovatīvas tehnoloģijas un dzinēji, rūpīgi pārdomāts un mūsdienīgs, atlētisks dizains, kā arī izjustāka braukšanas pieredze.

Jaunais Kia Ceed ir izstrādāts zīmola Eiropas dizaina centrā Frankfurtē. Iedvesmojoties no Stinger dizaina, jaunais Ceed ir ieguvis pašpārliecinātāku izskatu. Ekskluzīvi pielāgotas Eiropas autoceļiem, jaunā modeļa braukšanas un vadāmības īpašības ir pakāpi augstāk nekā tā priekštecim, īpaši attiecībā uz dinamiku, vadītāja iesaisti un izsmalcinātību.

Jaunajam modelim tiek adaptēts arī precizēts nosaukums- cee'd kļūst par Ceed, nostiprinot savu reputāciju kā Eiropas Kopienas automašīna ar Eiropas dizainu (Community of Europe, with European Design).

Eiropā jaunais Kia Ceed pārdošanā nonāks 2018. gada otrajā ceturksnī.

 
Visi komentāri
 
bumeris 7.februāris 2018 13:39
4 7 Atbildēt

Šito cīdu vinreiz es izkodu! HA! BMW ir krutāki!.

Kaut kāds skuķis stāvēja pie krustojuma, es šim blakus. Skuķis padomāja, ka es skatos uz viņu un parādīja man faku. Bet es patiesībā skatījos uz viņas seksīgo puisi. Tad nu nolēmu izkost šos abus. UN MAN IZDEVĀS! es viņus apdzinu. Tagad viņas skaistulis zinās, ka vajag izvēlēties nevis skuķus ar kia, bet īstus pacanus ar BMW.

ezis71 7.februāris 2018 18:40
0 0 Atbildēt

Bet Tu jau noteikti pārgulētu ar viņas skaistuli?

bumeris 7.februāris 2018 19:38
0 0 Atbildēt

Īstie BMW draiveri mīl tikai BMW un večus.

ezis71 7.februāris 2018 19:53
1 0 Atbildēt

Tad jau sanāk kad tu kaut kādā ziņā esi skursteņslauķis,i savam bērītim iztīri i citiem.

E.B. 8.februāris 2018 0:02
3 0 Atbildēt

Var redzēt uz mazajām netīrītajām ieliņām vai no rīta kad vēl nav tīrīts sniegs tos krutos)))) Pa sausu autobāni katrs muļķis prot grīdā spiezt )))))

Tev puisīt marshbrasoku pilnā ekipējumā 30 km ar šaušanu pa mērķi vajag un pēc tam vēl pilnā ekipējumā 50 reizes atspiezties balstā guļus.Vot tad tu busi krutais.

viencexperc 7.februāris 2018 15:08
7 0 Atbildēt

Ženēvas izstāde tuvojas, tāpēc drīzumā parādīsies raksti par to, kādi kloni tur tiks demonstrēti. Kā citus gadus tur būs 6 vienādi audi ar dažādiem nosaukumiem, 7 vienādi folksvāgeni, un citi komunistiski auto, kuri visi vienādi, bet lai aizpildītu vietu tajā angārā, nāksies izdomāt visādus skaistus nosaukumus.

Pat ja es būtu tajā laikā Ženēvā, kristu slapjšs sniegs, būtu vēja brāzmas, es būtu nosalis, bet sanāktu garām iet tam auto angāram, es tur iekšā neieietu pat lai sasildīties.

Labāku ieieitu netālu esošajā lidostā un paurbinātu degunu.

Aldis 7.februāris 2018 16:55
2 2 Atbildēt

Aizvien neglītāki. Nupat jau atbaidoši... It īpaši jau nu aziātu. Tie tā cenšas (pārcenšas!), ka tālāk vairs nav kur... Bezgaumības un absurda kalngali... Tagad, lai sagādātu glītu auto, vai nu pamatīgi jāmeklē, jeb jānogaida. Pēdējās Teslas ir fantastiski skaistas.

ezis71 7.februāris 2018 19:41
1 0 Atbildēt

Gribēju tev ielikt dizlaiku bet sapratu kad tas neko nemainīs.

Kanibaals 8.februāris 2018 8:16
1 0 Atbildēt

Gaumes atšķiras. Man atkal tie Eiropas ražojumi šķiet neglīti un vienveidīgi. Visi BMW,Audi un Mercedes komforts ok, bet pēc skata līdzīgi un dizains samocīts. Tas mersis līkā banāna formā ir vispār kronis, biezīši pērk, bet tie arī pērk Bentley katafalkus. Labi ka ir vēl Lexus tajā segmentā un ir vismaz izvēle. VW un Škoda nav pat apspriešanas vērti, pārvietošanās līdzekļi nekas vairāk, tādus mūsu ministreļi un deputāti būtu pelnījuši nevis metšus.

Conqueror 8.februāris 2018 6:09
3 0 Atbildēt

Bet krāsa gan ir forša

felix65 8.februāris 2018 8:14
0 0 Atbildēt

Raksts kā copy paste no KIA reklāmas relīzes.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti