Volkswagen Tayron – jauns krosovers Ķīnai un globālajam tirgum (+ FOTO) 10

 

VW Tayron Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.aprīlis 2018 6:13

Globālajā tīmeklī publicēti jauna Volkswagen krosovera attēli. Tas ir Tayron – prototipa Advanced Midsize SUV sērijveida versija, kas paredzēta Ķīnas tirgum, taču vēlāk to, iespējams, redzēsim arī ASV un Eiropā.

Volkswagen Tayron izgatavots uz Tiguan platformas un tiks apgādāts ar divu litru benzīna turbo motoru, kas attīsta 220 Zs.

Aprīļa beigās Tayron piedzīvos oficiālo pirmizrādi Pekinas autoizstādē, bet jau šī gada otrajā pusē tam jābūt dīleru salonos. Automobilis tiks ražots Volkswagen-FAW rūpnīcā un sākumā tas paredzēts vienīgi pašmāju tirgum.

Agrāk tika ziņots, ka Volkswagen koncerna tehniskās daļas vadītājs Frenks Velšs licis noprast, ka uz Advanced Midsize SUV bāzes radītais krosovers var tikt ieviests arī citos pasaules tirgos, tostarp ASV un Eiropā.

Šobrīd Ķīnas tirgū tiek pārdots parastais Tiguan, ko importē no Eiropas un pagarinātais variants, kas tiek ražots Volkswagen un tā sadarbības partnera rūpnīcā Ķīnā. 

VW Tayron

VW Advanced Midsize SUV

 
Visi komentāri
 
... 6.aprīlis 2018 8:05
1 0 Atbildēt

Jokains savienojums starp Tiguan, Touareg un T-Roc

eidis 6.aprīlis 2018 13:56
0 0 Atbildēt

Tie piesaukumi ir žēlīgi atvasinājumi vienam no otra. Atšķirības ir ļoti grūti samanīt.

10.00 8.aprīlis 2018 9:57
0 0 Atbildēt

Nosaukums gan labs - Tayron atgādina Veyron

msh 6.aprīlis 2018 13:00
0 0 Atbildēt

Tiguānam ir sava platforma, ka uz tā var kaut ko bāzēt? Tiguāns izmanto to pašu platformu ko citi, ko vajadzētu saukt par golfa platformu.

Jebkurā gadījumā - cik jau nu pēc bildēm var saprast - ja Tu Roc ir normāla augstuma, tad šitentais brīnums ir normāla augstuma passāc. Vajag vienīgi nosaukumus samainīt pareizi - esošo passātu nosaukt par Tayron, un otrādi, un golfu par Tu Roc un otrādi

ezis71 6.aprīlis 2018 21:22
0 0 Atbildēt

VW visus piedirsa Eiropā un ASV,tagad domā kad Ķīnā viņus kāds gaida,šito bodi var klopēt ciet.

Valdis 6.aprīlis 2018 21:59
0 0 Atbildēt

cik gan tuvredzigi spried, Ezi, Ne viss Vacija regulee Volkswagenu bet gan Volkswagens Vaciju

ezis71 6.aprīlis 2018 22:10
0 0 Atbildēt

Kāds te sakars ar vāczemi?

eidis 7.aprīlis 2018 21:14
0 0 Atbildēt

Tur gan nav īsti tā - visa inovācija ir Landesbanku (pavalsts institūcija) finansēta, kas nozīmē, ka Landesbanka nav ieinteresēta bankrotā. Tomēr tā iestāde ir diezgan formāla un VW šobīd sava konsistence ir jāpierāda ar putām uz lūpām.

Man ir dziļas aizdomas, ka izšķirošā cīņa būs par dīzeli - ja to norakstīs, arī VW būs kaput.

viencexperc 7.aprīlis 2018 11:01
0 0 Atbildēt

Kļūdies, ezi.

Ķīnā VW labi pērk. Pateicoties Ķīnai viņš vēl nav nobankrotējis un rauj kaut kādu peļņu.

Bet ķīnā ir citi modeļi, kuri ražoti kopā ar Ķīniešu ražotājiem. Protams, ka kaut kādi passati un golfi tur neiet. Tie ir tikai eiropas strādnieku sapnis, kuri nevar atļauties vēl lielākku strādnieku sapni - audi.

Bet pamazām arī vw izspiež no ķīnas tirgus.

Ja 2015.ajā gadā top 10 pirktāko auto sarakstā, Ķīnā, bija 8 VW, tad 2017. tikai 3 - lavida, jetta un sagitar.

viencexperc 7.aprīlis 2018 10:52
3 0 Atbildēt

Agrāk tādus lētus VW, kā kaut vai tie paši VW LAVIDA vai VW SAGITAR, tirgoja tikai Ķīnā. Bet pateicoties jaunajiem Eiropiešiem dzīves līmenis strauji krīt. Tāpēc arī pirktspēja. Un VW jau tirgos šos ķīniešu modeļus arī te.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti