Afroamerikāņa nāve izraisa plašus protestus; Džordža Floida pēdējie dzīves mirkļi zem policista ceļa (+ VIDEO) 38

 
iAuto | 1.jūnijs 2020 11:09

Video redzams un dzirdams, kā roku dzelžos saslēgtais Floids ir nogāzts zemē un saka, ka nevar paelpot. Viens no policistiem tur celi uz Floida kakla. Notikuma vietā redzami arī citi policisti.

Video nofilmēts 25.maijā un šajā incidentā 46 gadus vecais melnādainais vīrietis gāja bojā. Piektdien, 29.maijā, tika aizturēts policists Dereks Šovens, kurš apsūdzēts par aizturētā afroamerikāņa Džordža Floida nāvi. 

Dedzina policijas iecirkni un policijas auto, protesti ASV saistībā ar policijas aizturētā bojāeju (+ VIDEO) 

 
Visi komentāri
 
WALA 1.jūnijs 2020 12:56
3 1 Atbildēt

Ehh var teikt ka klasika, policija mazliet samīzusies no tā ka pretī tāds normāls būdīgs melnādainis, lieto spēku bez jēgas un saprašanas ... Nav par ko brīnīties ka rezultāts draņķīgs.

WALA 1.jūnijs 2020 12:58
1 1 Atbildēt

P.S. es par to ka cilvēks kurš pārliecināts par savām spējām un speku, tad nav vajadzība veikt nervozāks un nepārdomātas darbības, kā bāzt apcietinātā degunu smiltīs. Nu nav cilvēkiem kakls tā uzturīgākā vieta, ja vien nesatiec kādu cīkstoni ... Nu moš vēl peldetaju.

FakC 1.jūnijs 2020 14:55
6 2 Atbildēt

Pie tam , ja vēl salietojies un sirds netur slodzi

iAuto 1.jūnijs 2020 15:31
10 4 Atbildēt

Policijas šeit ļoti neadekvāti uzvedās. Viņiem pat apkārtējie saka, ka aizdomās turamais ir bez samaņas.

hmm 1.jūnijs 2020 16:20
10 10 Atbildēt

policistam arī gribas dzīvot - kur garantija, ka nigga neizrauj nazi vai kādu bliežamo?

WALA 1.jūnijs 2020 17:11
2 3 Atbildēt

Hmm, rokas aiz muguras un roku dzelžos bija ? Izskatījās ka bija, tad var raut ko gribi, pats tikai dabūsi iekšās tā kā maz neliksies.

reku 1.jūnijs 2020 17:06
4 2 Atbildēt

Policistam pienākas dzelzs krusts,pirmās pakāpes.Likvidēts bandīts.90 tajos gados Polijā uz ceļiem bija izveidojies milzīgs badītisms un to veiksmīgi apkaroja ar labām metodēm.

veiksme 1.jūnijs 2020 16:42
1 4 Atbildēt

hmm...tagad točna policists vairs nebūs dzīvotājs lai arī kur viņu iespundē vai noslēpj

Ilo 1.jūnijs 2020 17:58
4 0 Atbildēt

Baismīgs paskats tam melnajam .Varbūt no pārbīļa policisti rīkojās neadekvāti. Katru dienu tādu ģīmi,cerams,nenākas redzēt.

650 1.jūnijs 2020 19:48
3 1 Atbildēt

Kovids pārāk strauji atkāpjas, tāpēc steidzami jāķeras pie citādiem krāana pagarināšanas pasākumiem. Politinformācija: abc7news.com/society/semi-...sters/6223707/

Kanibaals 1.jūnijs 2020 23:38
4 1 Atbildēt

Naudas viltotājs.

ES 2.jūnijs 2020 3:34
5 0 Atbildēt

Nezinu kā tur bija, bet zinot policistu ikdienu ASV, ka var nošaut jebkurā momentā, tad var arī kāds pārcensties.....arī ķirurgiem ir 0.01 procents iespēja kļūdīties, bet likumam būs vienalga ka viņš/viņa savos 20 gados būs izglābis vairākas dzīvības, ko policists, ko ķirurgs. Saucas tā, kļūdījies, dedz elles ugunīs....

uupis 2.jūnijs 2020 7:32
6 12 Atbildēt

Policists nedrīkst nogalināt. Šajā gadījumā tā ir slepkavība. Un grautiņi ir slepkavības sekas. Nedrīkst policists nogalināt aizturēto!

Bradypus 2.jūnijs 2020 8:15
7 0 Atbildēt

Tu esi pirmais rējējs un mentu aizstāvis, kad kāds iebilst pret policijas patvaļu un sauc par mentiem. Bet tagad met kažoku uz otru pusi? Tik grūti saprast, ka principiālā robeža tiek pārkāpta brīdī, kad sākās policijas patvaļa, bet šāds nāves gadījums ir tikai likumsakarīgs turpinājums?

Freijers 2.jūnijs 2020 11:19
5 0 Atbildēt

Tā tak ir tā liekuļu pasuga, kas mēdz selektīvi pielaģot savu bardzību un demogoģiju...laikam, jau kāds iemesls ka pantu citētājs nerej šajā gadījumā. Ka tikai nav no ekokomunistu sugas....

CSDD 2.jūnijs 2020 11:51
6 0 Atbildēt

Tak neņem vēro tos divus tukšpaurus "ūpi" un kā tur to otru tirliņu sauca, viņi pēc būtības ir tādi paši, kā liela daļa to protestētāju, tukšpauri...

uupis 2.jūnijs 2020 16:03
0 4 Atbildēt

Nu ja jums nav piemēru, kur esmu PRET likumu ievērošanu, tad tukšpauris esat jūs, jo vadaties no propogandas un savām mazajām emocijām. Nespējat ieraudzīt kopējo ainu.

Stāstat ka gājēs ir bīstamāks par dzērājšoferi ar piekrautu fūri, stāstat ka sētas noteikumi ir svarīgāki nekā tas rakstīts spēkā esošajos satiksmes noteikumos, utt.

CSDF 2.jūnijs 2020 17:10
2 0 Atbildēt

Tukšpaurīt neviens tev nestāsta par par to, ka dzērajšoferi ir bīstamaki par gājējiem (piemēru studījā), tev stāsta par to, ka gājējam ir jāuzmanās jo jebkas var notikt, mums atsķirībā no jums dažiem tukšpauriem rūp viņu veselība. Jums galvenais ir pa*irsties ar vernonu. Soda apmēri ir dažādi, Latvijā bieži par narkotiku tirgošanu piešķir tik pat cik par slepkavību, cik tas Loyds bija notirgojis un noviltojis velns viņ zin. Protams, kā jau teicu policists lohs, tā darīt nekādā gadījumā nedrīkst! No otras puses, es par policistu NEKAD nevēlētos strādāt, sevišķi tādos rajonos, tev gan visas iespējas, varēsi mierīgi visiem iestāstīt, ka tirgot narkotikas ir slikti, un ka gajējiem nekad nevajag skatīties kur iet pāri ielaai, ja redzama ir gājēju pāreja, galvenaos duj tik pāri, tādas ir tavas tiesības....

uupis 2.jūnijs 2020 17:29
0 3 Atbildēt

Un tikai uzraksti ka Vernons nav teicis ka gājējs ir sabraucams kā spainis – automātiksi MELIS…

CSDF 2.jūnijs 2020 21:09
1 0 Atbildēt

Vernons taču troļo, viņam patīk tev līdzīgos kaitināt, savukārt, kur ir tas ko es tev prasīju? Kur kāds saka, ka dzērājšoferi ir labāki par gājējiem?

Tukšpauris tu esi un nekas vairāk...

uupis 2.jūnijs 2020 17:28
0 6 Atbildēt

Kāda ir jūsu doma? Autovadītājam ir jāievēro CSN vai nav? Gājējam ir jāievēro CSN vai nav? Policists drīkst nogalināt vai nedrīkst? Tu esi tiesnesis vai neesi ja esi tiesīgs saukt citus par tukšpauriem?

Jums ir kaut kas PRET spēkā esošiem satiksmes noteikumiem?

Jums nepatīk ka jums atgādina par punktiem, kurus jūs ignorējat?

Tad kāds jūs esat cilvēks, ja jūs atbalstat dubultmorāli, gājēju un bērnu dabraukšanu uz pārejas un dzīvojamā zonā, ja jums svarīgāk ir sabraukt gājēju nevis glābt viņa dzīvību, pat ja viņš pārkāpj?

Neceru ka būs sakarīga atbilde uz šiem jautājumiem – būs mētāšanās ar apvainojumiem un Vernona teksts ka gājējs ir sabraucami kā spainis un viņu dzīvībai nav vērtības…

uupis 2.jūnijs 2020 15:59
0 5 Atbildēt

Piemērus lūdzu!

Ja jums ilūzijas pārtop realitātē – tad tā nav mana problēma…

Visdrīzāk jūs putrojat likumību ar likumības kontrolieriem…

... 2.jūnijs 2020 8:46
8 1 Atbildēt

Aizej pavazājies vakarā pa Maskačkas ūķiem. Tā būs tikai 1/10 no piedzīvojumiem satiekoties ar pārdozējušu tumšo. Nemaz nerunājot par tiešo aizturēšanas iemeslu - viltotas naudas izmantošanu un atteikšanos atgriezt preci (pēc idejas zagšana) šis narkomāns varēja arī izraisīt arī avāriju ar daudziem līķiem (ja jau esam auto portālā)...

uupis 3.jūnijs 2020 12:10
0 2 Atbildēt

Esmu 72. skolā mācījies – tā kā par Maskačku vari man nestāstīt!

Kanibaals 2.jūnijs 2020 9:48
7 0 Atbildēt

Nariki gan drīkst nogalināt policistus, tad protesti neseko.

uupis 3.jūnijs 2020 12:13
1 2 Atbildēt

Kur teikts ka nariki drīkst nogalināt?

Nu kāpēc tāda aprobežotība? Nedrīkst nevien nevienu nogalināt!!! Nedrīkst nogalināt!!!!

Nedrīkst nogalināt ne policists ne policistu, ne ar auto, ne ar pistoli, nekādā veidā — tas ir ELEMENTĀRI!!!!!

Tedis 2.jūnijs 2020 10:50
6 0 Atbildēt

Vai protesti ietver citu laupīšanu un īpašumu bojāšanu un to cilvēku sakropļošanu, kuri mēģina aizstāvēt savu īpašumu?

Kādas ir protestējošo prasības,virziens un metodes?

Es neatbalstu policista rīcību, bet vandālisms var raisīt jebko, tikai ne empātiju.

Trumpis 2.jūnijs 2020 10:53
2 8 Atbildēt

Pats smieklīgākais ir tas, ka varonis Trumpis ir noslēpies savā bunkurā un draud ar armiju, nevis mēģina kaut ko darīt lietas labā.

Tāds klauns un mīkstais.

Pareizi NBA treneris teica, "ja trumpim būtu smadzenes, tad kaut ko darītu, nevis slēptos."

Obama 2.jūnijs 2020 12:00
8 0 Atbildēt

Nu un ko viņam darīt? Pateikt, lai melnie beidzot sāk izglītoties un pārstāj lietot/tirgot narkotikas? Protams tas policists ir lohs, bet nu nevajag tagad ziņās yeikt, ka tas Loyds bija paipuisītis, neviens tāpat tev tur nepiešujas, turklāt, ja tev nav ko slēpt tad par ko uztraukties? Esi redzējis, ka kādreiz kadu vnk tāpat apcietina, vai noliek gar zemi? Kur tam Loydam bija problēma parādīt auto un normāli aprunāties ar tiem mentiem? Melnie paši izprovicē uz šādām darbībām. Ok pamazām tas sāk uzlaboties, jo viņi izglītojas utt., taču es tev ieteiktu pastaigāt pa tādiem melno rajoniem, esmu tādos bijis gan štatos, gan uk, praktiski uz katra stūra tev piedāvā iegādāties aizliegtās vielas, pat pie mašīnām nāk, kamēr stāvi pie sarkanā..

650 2.jūnijs 2020 12:41
5 0 Atbildēt

Kā tad, tur tas viens ķirzakmērkaķis taču nebij pie šprices ne 8g ne tuvumā nee.Viņam jau nu galīg nu itin nekāda sakara ar shito te paaudzēs iedibināto policistu uzvedību.T-ramps nosita F, skaties drīz nositīs arī O.Pilnīgs Besperģels.Jā.

Protammss, ta ka mums pie maskačkas nakktsdzīves pārvaldniekiem savureiz piebrauc pp ekipāža, viņi visupirms tiem pateicīgi pazemīgi paklanās un laipni piedāvā izveikt plaši pazīstamo iepriekš bieži minĒto procesu ar Īso ē. Jā.

Prottams, tam ka upuris ar varmāku iepriekš bijis labi pazīstams un "pazīšanās" norisinājusies naktsklubu vidē, tas ir vienkārši po-uj.Visi personāži izdomāti un sakarības nejaušas.Jā.

Tas, ka F -kgs triju brangu bratanu sabiedrībā minūti pirms uniformēto varmāku uzbrukuma itin mierīgi sēdēja kādā/citā automašīnā, vienk Lieliski apliecina nepārprotamas klaustrofobijas pazīmes.Pilnīg ta ka Hroniskas.Jā.

ps- brīnumi, ka neviens no iesaistītajiem un klātesošajiem triju to demo-diennakšu laikā nav pamanījies no kovida nosprākt.Jā.Nē.

WALA 2.jūnijs 2020 14:53
0 4 Atbildēt

Nu,nu un moratorija uz nāvessodu, tā prikolam izdomāja, jo redz gan policisti iesūka, gan ir pērkami gan visādas citas problēmas, gan tiesu sistēma tajā pašā ASV mēdz salauzt d2lī, ietilpināt absolūti nevainīgus cilvēkus, un dažreiz pat notiešat uz nāvi. Kamēr pats zem tā netrāpi ir forši pamuldēt ka negribēja rādīt to, šo un vēl kaut ko. Un patiesībā ir - nav jārāda, ja nav ordera pārmeklēšanai - brīvs un staigā. Ja tev pašam jāsteidzas un nekā inkriminejoša nav, tad cits jautājums - vari parādīt lai ātrāk atsipjas. Bet ir arī situācijās, kad cilvēks izsolē nopircis auto, jamo prasts izbraucienā paņemt ciet (bija apraksts par gadījumu uz Meksikas/ASV robežas kas čaļi saslēdz, izrādījās pilns auto ar narkotikām, tikai neviens nav noķēris ka tādu joku šajā izsolē nopurka, a kamēr atmazgājās tīra mēnešus ne tajā patīkamākajām kompānija pavadīja.

Tipa baigi vajag pārbaudīt kas no polic atkal nepatiks ...

tas uz Obama postu ...

Obama 2.jūnijs 2020 21:21
0 0 Atbildēt

Nu jā tur to auto izsolē pirkto sūdu, kopā ar visām narkotikām un vadītāju tak vajadzēja palaist prom, kāda atšķirība pēc tam tak var pārbaudīt. Kas tas par trulu piemēru vispār? Situācija ir tāda, ka noziedzība būs vienu soli mentiem priekšā, vienmēr! Tu gribētu būt policists, ugunsdzēsējs utt.? Plus vel par tām kapeikām, ko viņi tur saņem! Esmu uzturējies melno rajonos, pilnīgs žurku midzenis, ar izņēmumiem protams. Tur pat policisti nerādās, jo par katru lietu viņiem var piešūt rasismu utt,.

Un īpaši neaptēstiem atkārtošos, ka policists viennozīmīgi ir lohs, un pilnīgs! Es viennozīmīgi šādu aizturēšanu neatbalstu, to visu varēja atrisināt mierīgā ceļā. Es vairāk par to, ka paskatoties tos video vienkārši rodas jautājums no kurienes tie neandertālieši rodas, vai tādēļ ir jādemolē citu īpašumi? Vai tādēļ ir apzināti jāmēģina pacelt Loyda reputācija?

Pasaule jau tā ir pārapdzīvota, un arī tev jāsaprot, ka vājie un nabagie NEKAD nebūs pasargāti! Izkāp no autiņiem un sāc to pieņemt!

WALA 4.jūnijs 2020 10:15
0 0 Atbildēt

Lai nu būtu ar piemēru kā nu būdams, doma bija, ka vismaz 10% gadījumu ietupina nepamatoti, tāpat arī nāvessods ir "piešķirts" nepareizi utml. Tādēļ ir svarīgi lai neviens nepielieto vairāk spēka un pulvera, ka absolūti nepieciešams.

Par policistu būt man nav problēma, arī nopelnījis esmu pietiekami, lai alga nebūtu noteicošā, bet rakstura dēļ būtu grūti strādāt, jo gudri pasūtīt sanāk arī priekšniekus, klientus un partnerus, cilvēki ar pagonam reti kad to novērtē, citi mani piecieš dēļ tā ko spēju izdarīt.

Obama 4.jūnijs 2020 10:21
0 1 Atbildēt

Tāds nenoteikts tupiņš esi, itkā visu vari, bet tomēr tevi jāpacieš.

Pastrādā pāris gadus tur par policistu un tad paskatīsimies...

Pļurkt 2.jūnijs 2020 17:36
4 0 Atbildēt

1. ASV savā laikā no āfrikāņu ciltīm nopirka lielu zemes pleķi - saucās Libērija. Uz turieni PAR BALTU velti aizveda simtiem tūkstošu afroamerikāņu, kas vien tik gribēja repatriēties..... Vēl šodien ASV, ka ir gatava uz sava rēķina pārvest uz Libēriju visus repatriēties gribētājus!!!

2. Neredzu nekādu sakaru starp zagšanu un laupīšanu un protestiem!!

3. Varu saprast ja protestētāji izdemolē policijas iecirkņus, policijas mašīnas, parlamentu....

4. Būtu laiks pielikt ļoti treknu punktu tām melno (un ne tikai melno) mērkaķu cienīgām izdarībām, piespiedu kārtā visus laupītājus un zagļus (kas laupa un zog protestu aizsegā) izvest uz Libēriju!!! Lai tur padzīvo palmas galotnē!!!

Pļurkt 2.jūnijs 2020 17:41
3 0 Atbildēt

.... kāpēc būtu jācieš bodniekam, par to ka kāds nogalināja vienu melno??!!

Ja tie bodnieki spētu savā starpā sarunāt, tad par šitām izdarībām būtu jāuzbliež dubultcena visām precēm vismaz uz gadu!!! Lai aizrijas!!!

Bet vai bodnieki to spēj un jēdz?? Pat ja sarunātu, tad jau 3., 4. dienā kāds nolaidīs cenu "svētās govs" peļņas vārdā!!

+++

Latvijā jau šāds precedents bija, un kādam vajadzēja skriet pakaļu palaizīt.....

650 2.jūnijs 2020 18:09
3 0 Atbildēt

Kā ar nūjām sit bodniekus (-ces...) un lauž viņu veikalus, pilns instagrams un tas tur aktuālais abc7news.Daži kritušie ir arī jau policistu rindās.Visu cieņu p-politiķiem un p-populistiem. Jā..

Pļurkt 3.jūnijs 2020 14:13
1 0 Atbildēt

ASV privātīpašums ir svēts un neaizskarams. Tāpēc mierīgi varēja izdalīt pārdevējiem pa ložmetējam ar pāris aptverēm.... un uz katru ar mietu rokās pa lodei!!

Pāris tūkstošu apšautu, tā uzreiz laupīšanas kāre pārietu uz ļoti ilgu laiku!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti