Ceļojumā ar mašīnu, piekabi un jurtu (+ VIDEO) 6

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 16.augusts 2022 10:27

Alpha Motor Corporation piedāvā doties ceļojumā, apvienojot apvidus auto, piekabi un jurtu ar guļamistabas garnitūru.

ASV elektroautomobiļu ražotājs Alpha Motor Corporation izstrādājis jaunu piedāvājumu tūrisma prieku baudītājiem, ko nosaucis par Collaborative Adventure Mobility Platform (CAMP).

CAMP ir tikai koncepts, ko atbalsta virkne ražotāju, kas platformai pievienojas katrs ar savu piedāvājumu, iespējams tādēļ jurta ar noņemamām sienām, platu gultu un naktsskapīšiem izskatās mazliet nereāli, vismaz apvienojumā ar 4,8 m garo apvidus auto, kam tas viss būtu jānogādā brīvā dabā.

Savukārt kombinācija, kur pavasarī prezentētais Alpha Rex elektriskais apvidus auto redzams kombinācijā ar piekabi un telti, kas veido otro stāvu, varētu būt pamatā arī sērijveida ražojumam.

Šajā gadījumā ceļotāju rīcībā būs guļamvieta, kas iekārtota piekabē, virtuves bloks tās aizmugures daļā un telts ar otrā stāva iekārtojumu pēc pašu uzskatiem. Ražotāji, kas piedalās projektā ( Rolling Stone Korea, Free & Easy, DMOS Collective Inc., Equipt Expedition Outfitters, Onyx Coffee Lab, KC Lights un Black Rhino Wheels) nāk ar saviem piedāvājumiem, kas ietver ne tikai ceļojumā noderīgas lietas, bet arī detaļas un risinājumus, kas uzlabo automašīnas veiktspēju un funkcionalitāti.

Saskaņā ar Alpha Motor pārstāvju teikto, CAMP eksistē tikai komjūtergrafikā, taču uzņēmums ir noskaņots savu projektu īstenot arī dzīvē.  

 
Visi komentāri
 
Jurta 16.augusts 2022 11:37
4 0 Atbildēt

Čukča būs komplektā?

eidis 16.augusts 2022 14:31
0 0 Atbildēt

Un kāpēc gulēt jārāpjas uz jumta, ja līdzi ir pat paklājiņi?

WALA 16.augusts 2022 14:38
0 0 Atbildēt

Rāpuļi utml. atkarība no atrašanalās vietas. LV tam lielas jegas nav bet ir kur es ar uz zemes gulet 5x apdomatu.

P.S. man šitāds EV baigi patiktu ar ko savu pakalu yz pilsetu dien-diena valkat ...

eidis 16.augusts 2022 19:27
0 0 Atbildēt

Nu tādas nedrošas vietas ir par vairākām kārtām mazāk kā drošas. Risinājums ir margināls, ne mainstream.

Diemžēl pagaidām EV tam tikai arī der. Attiecīgi visi tie džungļu navaroti ir lieki

Jumu 16.augusts 2022 16:44
1 0 Atbildēt

Jurtās dzīvo aļņu audzētāji. Kur viņi varēs uzlādēt to akumlatoru? Aļņu baru iejūgs un vizināsies ar to džipu pa tundru.

Jaunais 17.augusts 2022 10:36
2 0 Atbildēt

A, varbūt jurtā pa vidu ģenerātors. Piekabinās alni pie jurtas un griezīz jurtu uz riņķi . Tādā veidā lādēs akumulātorus )

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti