Mirdz, kā jauns: pēc 23 gadiem garāžā 90. gadu Mazda RX-7 atgūst agrāko spožumu (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 29.novembris 2022 5:33

Youtube kanāla WD Detailing autori atdevuši agrāko spožumu sportiskajai Mazda RX-7, kas 23 gadus bija nostāvējusi garāžā.

Pēc tam, kad no 1994.gada ražotās automašīnas tika izvākti gruži un beigtās peles,  video autori izmantoja auto ķīmiju, augstspiediena mazgātāju, vasku un virsbūves pulēšanas līdzekļus, lai nonāktu pie rezultāta, kas redzams rullīša beigās.

Interesanti, ka īpašnieks šo automobili bija iegādājies pilnīgi jaunu, taču braucis ar to maz, jo viņa braukšanas paradumiem sportiskā kupeja izrādījās pārāk ātra un jaudīga. Trīs gadus vēlāk Mazda tika novietota garāžā ar tikai 8800 jūdžu (aptuveni 14 000 km) nobraukumu un nostāvēja tur līdz brīdim, kad par japāņu kupeju uzzināja WD Detailing.

 

 

 
Visi komentāri
 
99% 29.novembris 2022 9:39
5 2 Atbildēt

šie jū tūbes stāstiņi ir fake

Krišs 29.novembris 2022 9:46
3 2 Atbildēt

Kāda vaina var būt virsbūvei ja autiņš stāvejis sausā garāžā, kur nav laikapstākļu ietekme?!?? Normāli nomazgā putekļu kārtu, nodīteilo, tad uzklāj vaska kārtu un spīdēs kā jauns, vienalga kāda marka. Ja nav dzīts pa ziemu un redzējis sāli tad arī 50 gadus tādā garāžā pat mazda vai opelis nostāvēs.

Motors, kārba, bremzes gan tur drošvien pi.doss un ir noķīlējis, īpaši ja neviens šķidrums netika noliets kad autiņš nolikts, tad tur ir pilnīgākie kapi kur viss ir aizsaudzis, principā jāpārbūvē autiņš no jauna ja to gribi piešķilt un ar to gribi braukt.

Opis 29.novembris 2022 10:40
2 0 Atbildēt

Ja ir spainis, lupata un putekļu sūcējs, jebkurš var panākt līdzīgu efektu. Jomašīna pati par sevi ir laba, ar nebojātu salonu un virsbūvi.

Šitos video nekad netaisa ar saskrāpētiem, sabuktētiem auto, kam nolobījusies laka, vai kam saplēsts salons.

Jo 29.novembris 2022 17:51
0 0 Atbildēt

Cien. policista kungs, es jau savu mopēdauto nevaru novaldīt, tas izrādījies pārāk jaudīgs un tik ātrs šī rīta sastrēgumam pēc egles iedegšanas...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti