Jaunākie Opel Combo un Movano kļūst pieejami pasūtīšanai (+ FOTO) 2

 

Foto: Opel

iAuto | 15.februāris 2024 10:28

Vācijas autobūves uzņēmums Opel atklājis pieteikšanos jauno Combo, Combo Electric un Movano Electric iegādei. Pirmais no tiem iekšdedzes motoru versijā pieejams par sākuma cenu 20 800 eiro (Vācijā, neskaitot PVN).

Opel komerctransportlīdzekļi pieejami pasūtīšanai: Combo cena Vācijā sākas no atzīmes 20 800 eiro, furgoniņa elektriskā modifikācija – no 31 250 eiro, bet par Movano Electric prasīs vismaz 55 800 eiro. Jaunākos izlaidumus atpazīst pēc Opel Vizor priekšpuses noformējuma, bet tehnisko uzlabojumu saraksts ir krietni garāks. Piemēram, Combo Electric sniedzamība salīdzinājumā ar priekšteci palielināta par 50 kilometriem – līdz 330 km. Furgons pirmoreiz pieejams ar efektīvajām Intelli-Lux LED® Matrix gaismām un divu 10 collu ekrānu digitālo kokpitu (abas ekstras par piemaksu), kā arī dinamisko apkārtskata funkciju, kas attēlu no divām video kamerām parāda jaunajā digitālajā spogulī, atvieglojot manevrēšanu.

Uzlādei pie 100 kW iekārtas pietiks ar 30 minūtēm, lai bateriju uzlādētu līdz 80 procentiem. No praktiskā viedokļa: ietilpība līdz 4,4 kubikmetriem gan elektriskajam, gan parastajam Combo, kravnesība – līdz 780 kg (labākais rādītājs segmentā), noslodze uz āķi -  līdz 750 kg.

Movano Electric ar savu 200 kW (270 ZS) un 400 ņūtonmetru dzinēju piedāvā WLTP diapazonu līdz 420 kilometriem. Furgonam pirmo reizi pieejama Level 2 autonomās braukšanas tehnoloģija - adaptīvās kruīza kontroles apvienojums ar “Stop & Go” funkciju, joslu saglabāšanu un satiksmes sastrēgumu palīgu nodrošinot to, ka Movano var neatkarīgi stūrēt, bremzēt un paātrināties, braucot ar ātrumu līdz 30 km/h – piemēram, lēnā satiksmē. Komplektā arī daudzas citas elektroniskas braukšanas palīgsistēmas (pavisam 22), ieskaitot digitālo atpakaļskata spoguli.

Movano Electric ietilpība ir līdz 17 kubikmetriem, sniedzamība līdz 420 km, uzlāde līdz 80 procentiem pie 150 kW iekārtas – 55 minūtes.

 
Visi komentāri
 
BMW 15.februāris 2024 14:43
0 0 Atbildēt

Ar "nepacietību gaidu" rakstus par jaunajiem Peugeot un Citroen Busiem!

LMT 16.februāris 2024 17:16
1 0 Atbildēt

Glīta krāsa, rūsai patiks!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti