Eiropas tirgum: britu-ķīniešu MG piesaka jaunu elektrisko transportlīdzekļu marku IM 5

 

Foto: MG

iAuto | 22.februāris 2024 4:48

Britu marka MG, kas pieder Ķīnas koncernam SAIC un ir aktīva arī Eiropas tirgū, izveidojusi jaunu apakšzīmolu IM elektrisko transportlīdzekļu ražošanai.

IM ir saīsinājums no Intelligent Mobility, un, kā teikts zīmola paziņojumā, tas piedāvās Premium segmenta modeļus ar jaunām tehnoloģiskām perspektīvām apvienojumā ar neparastu braukšanas pieredzi.

Eiropieši pirmo jaunā zīmola uznācienu pamanīs pavisam drīz – Ženēvas autoizstādē (no 26.02), kur MG līdztekus pilnīgi jaunajam MG3 - mazauto ar hibrīdpiedziņu, tiks nodemonstrēts arī IM pirmais modelis - vidējās klases sedans L6, kas jau nākamgad nonāks Eiropas tirgū.

Tiek ziņots, ka IM L6 paātrinās no 0 līdz 100 km/h nedaudz mazāk kā trīs sekundēs un atkarībā no versijas būs aprīkots ar litija jonu vai cietvielu akumulatoru, kas tam nodrošinās sniedzamību vairāk nekā 600 līdz 800 kilometru diapazonā.

 

 

 

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 22.februāris 2024 9:15
0 0 Atbildēt

darklight 22.februāris 2024 10:12
0 0 Atbildēt

Nez. MG tomēr tāds vārds ar svaru un nostaļģiju, vismaz zināmās aprindās. Manuprāt dīvaina izvēle pēkšņi izdomāt kaut ko pilnīgi jaunu, bet ej nu sazini, kas tiem mārketologiem prātā.

Teslists 22.februāris 2024 10:16
0 0 Atbildēt

Viņi visi grib būt Tesla, bet nekad nebūs.

Jfk 25.februāris 2024 8:58
0 0 Atbildēt

Tici msn - būs, bet tava tesla nonāks līdzīga situācija kad kādreiz NOKIA.

No malas 22.februāris 2024 19:54
0 0 Atbildēt

Stūre nekur neder, ja 90 gradu pagriezienā stures rats ir jāapgriež vairāk nekā 90 grādi tad stūrei jābūt apaļai, vai gandrīz apaļai

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti