44 240 un 46 745 eiro: vēl divas modernizētā Golf versijas starta lauciņā (+ FOTO) 3

 
iAuto | 18.maijs 2024 4:15

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen laiž klajā vēl divas modernizētā Golf versijas: eHybrid un GTE. Abus modeļus jau var pasūtīt.

Pēc tam, kad pircēju rīcībā tika nodotas kompaktā modeļa standarta un sportiskā GTI versijas, izvēlei pievienojas arī saimes eHybrid un GTE varianti.

Golf eHybrid attīsta 204 Zs un ar elektrību nobrauc līdz 143 km, bet GTE jauda ir 272 Zs – par 7 Zs vairāk nekā klasiķim GTI, ar elektrību veicamajai distancei sasniedzot 131 km. Abi modeļi atbalsta šatro uzlādi ar jaudu 50 kW un var lepoties ar kopējo autonomiju, kas pārsniedz 1000 km.

Abi uzlādējamie hibrīdi iegūst 17 collu riteņus, atsvaidzinātu priekšpusi ar jauna dizaina resti, bamperiem un lukturiem, kā arī horizontāli novietotu diožu lenti. Pirmoreiz kāds Eiropas Golf var izgaismot savu emblēmu, bet GTE modelim horizontālā diožu lente izgaismosies zilā nevis baltā krāsā.

GTE modeļa salons izceļas ar sportiskiem sēdekļiem, kam rūtota auduma apdare, sportisku stūri un 12,9 collu multimediju iekārtu (eHybrid izmanto tādu pašu). No aizmugures jaunāko GTE atpazīst pēc izmainītās optikas, difuzora un hroma dekora, kas piemontēts virs difuzora.

No palīgasistentu klāsta jāatzīmē autonomās braukšanas komplekss, kas nodrošina daļēji autonomu pārvietošanos līdz 210 km/h, automātiskās bremzes un joslas uzturētājs.

 

.

 
Visi komentāri
 
BMW 20.maijs 2024 8:39
0 0 Atbildēt

Vai cena nav tā kā par lielu tādai mazai mugursomai?

Škoda 21.maijs 2024 8:09
0 0 Atbildēt

Octavia cenas sākas no 22k, nafig to goļfsvāgenu!

GTD2 22.maijs 2024 11:09
0 0 Atbildēt

golps tā pati octavija, tikai biki kvalitatīvāk nostrādāts, kas galvenokārt jūtams salona apdarē. Abus ražo vag tapēc lai ir iespējas izvēlēties, kas kuram vairāk tīk

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti