Elektriskais topmodelis un versija sportam: Lancia piesaka divas Ypsilon modifikācijas (+ FOTO) 2

 

Ypsilon Rally 4 HF Foto: Lancia

iAuto | 28.maijs 2024 12:15

Itālijas autoražotājs Lancia pieteicis divas kompaktā modeļa Ypsilon augtas veiktspējas versijas.

Jaunais Ypsilon ir šī gada jaunums Eiropas tirgū – pašu mājās to var pasūtīt no aprīļa beigām, citos tirgos tas parādīsies vēlāk. Ražošana ir sākusies, turklāt šajās dienās paziņots par divām augtas veiktspējas versijām.

Viena no tām ir Ypsilon HF, saimes topmodelis, kas iegūs 177 kW (240 ZS) elektromotoru, pazeminātu piekari, platāku šķērsbāzi un virsbūvi ar aerodinamikas elementiem. Salonā sporta sēdekļi ar divkrāsu apdari, stūre ar HF logotipu un slavenais Lancia zilonītis, kas redzams uz pusapaļā galdiņa-paliktņa zem klimatkontroles bloka. Zināms, ka Ypsilon HF 100 km/h sasniedz 5,8 sekundēs un tirgū to sagaidīsim 2025.gadā.

Sportiskās HF modifikācijas plānotas arī citiem Lancia modeļiem.

Otra versija, Ypsilon Rally 4 HF, ir paredzēta autosportam. Zem pārsega iebūvēts 1,2 litru trīscilindru benzīna turbomotors, kas attīsta 212 Zs un strādā kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Priekšpiedziņas hečbeka arsenālā arī mehāniskais bloķējošais diferenciālis.

Ražotāja preses relīzē norādīts, ka Lancia Ypsilon Rally 4 HF iekļaujas tā sauktajā Rally4 kategorijā – klasē, kas ir plaši izplatīta starptautiskajā rallijā, apvienojot jaunos autosporta talantus un atgādina, ka ar kopumā 15 tituliem pasaules rallija čempionātā Lancia ir viens no veiksmīgākajiem zīmoliem autosportā.

 

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon HF Foto: Lancia

Ypsilon Rally 4 HF Foto: Lancia

Ypsilon Rally 4 HF Foto: Lancia

Ypsilon Rally 4 HF Foto: Lancia

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 28.maijs 2024 15:27
0 0 Atbildēt

Lancia Delta Integrale

GTD2 28.maijs 2024 16:37
0 0 Atbildēt

visdrīzāk zem lacia nosaukuma būs brālis                    PEUGEOT 208 Rally 4

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti