Pirmais gadījums, kad avārijā bojā gājis Tesla Cybertruck vadītājs 9

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 7.augusts 2024 4:28

ASV, Teksasas štatā notikusi avārija ar letālu iznākumu. Saskaņā ar Electrek informāciju, tā ir pirmā avārija, kad bojā gājis elektriskā pikapa vadītājs.

Pirmais vienmēr ir pirmais – gan pozitīvā, gan negatīvā plāksnē. Tesla Cybertruck ir salīdzinoši svaigs jaunums tirgū, kas tikai pamazām uzņem apgriezienus. Gaidīts tas tika ilgi (koncepts parādījās jau 2019. gadā), tādēļ katra ziņa, kas saistās ar elektrisko pikapu tiek apspriesta auto jaunumu portālos un forumos.

Sākās ar ziņām par piegādēm, pikapa kvalitāti, tehniskajām iespējām un pirmo avāriju, kurā iesaistīts Cybertruck, sekoja informācija par atsaukumiem un kvalitātes problēmām, bet tagad tiek vēstīts par pirmo negadījumu ar Cybertruck, kura vadītājs ir gājis bojā.

Saskaņā ar Electrek informāciju, negadījums noticis Čembersas apgabalā, Teksasā. Cybertruck vadītājs zaudēja kontroli un nobrauca no ceļa. Automašīna ietriecās betona caurtekā un aizdegās, bet vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

Negadījumu izmeklē policija.

Electrek raksta, ka par avārijas iemesliem var spekulēt, taču viens ir skaidrs – autopilotu tajā nevarēs vainot, jo Cybertruck tas vēl nav pieejams.

Vēl viens fakts: saskaņā ar aplēsēm, pašlaik pa ceļiem braukā aptuveni 15 000 līdz 20 000 Cybertruck automašīnu, bet visas avārijas ar pikapa iesaistīšanos tā īpašniekiem bija beigušās salīdzinoši veiksmīgi.

 

 
Visi komentāri
 
0pis 7.augusts 2024 8:49
5 2 Atbildēt

Kāds trampists gribēja pārliecināties, ka ņeržaveikas bundža ir tik laba kā to mālēja Masks.

BMW 7.augusts 2024 9:04
0 1 Atbildēt

Nekas daudz pāri nav palicis:

imzz 7.augusts 2024 9:04
7 1 Atbildēt

Te interesantākais jautājums ir par aizdegšanos. Proti, vai kadrs būtu palicis dzīvs, ja auto aizdedzies nebūtu. Vai arī šis ir tas gadījums, kad EV vadītājs "sadeg kliegdams".

Krotow 7.augusts 2024 13:06
10 1 Atbildēt

Drīzāk gadījums no sērijas "es esmu Dievs jo man ir pikaps". Dievs paskatījās un teica: "pīslis tu esi".

Kanibaals 7.augusts 2024 10:07
1 1 Atbildēt

Nopirka pats sev zārku.

GTD2 7.augusts 2024 13:45
2 1 Atbildēt

Precīzāk, krematoriju

Krotow 7.augusts 2024 17:41
2 1 Atbildēt

Tas attiecas uz visiem, kuri savos auto sadeg. Arī degvielas.

msh 7.augusts 2024 19:02
0 1 Atbildēt

Tie, maitas, tik ļoti degt negrib...

Gorro 8.augusts 2024 1:12
0 1 Atbildēt

Izcepās pats savā elektrobundžā. Briesmīgi. Būtu interesanti zināt - vai tas bija cilvēciskais faktors (neprasme vadīt tāda izmēra auto) vai arī tehniska kļūda.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda Elroq – čehu ražotājs nodemonstrē jauno dizaina virzienu (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis topošā modeļa dizaina skices atklājot, ka elektriskās piedziņas SUV būs pirmais, kas izmantos jauno Modern Solid dizaina valodu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglā auto sadursme uz A2 autoceļa 9.09.2024 (+ FOTO) 20

Vieglais auto uztriecas reisa Žīguri-Balvi-Rīga satiksmes autobusam. Nav zināms, kādēļ notikusi sadursme, taču redzams, ka tā nav smaga, tādēļ, cerams, iztikts bez cietušajiem. Lasīt vairāk

 

Daudzvirzienu ceļš. Pirmais kontakts ar Toyota nākotnes modeļiem (+ VIDEO)

Toyota ir hibrīdpiedziņas pionieris, taču nesnauž arī citu enerģijas un piedziņas veidu izpētē. Toyota multipath - way pasākumā Francijā pirmo reizi ieraudzījām degvielas šūnu pikapus un citus nākotnes transportlīdzekļus, kā arī vērienīgo ieguldījumu motorsportā ar Toyota Gazoo Racing nodaļām. Lasīt vairāk

 

2026. gadā Chrysler un Dodge sola jaunus krosoverus; bažas par likvidāciju gaist - pagaidām 3

Bažas par to, ka Stellantis varētu upurēt abas markas šī brīža autoražotājiem ne pārāk labvēlīgajos apstākļos pēc šī paziņojuma gaist – pagaidām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti