Kravas riepas kā pakalpojums. Vai tas ir reāli? (+ VIDEO)

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 9.oktobris 2024 8:33

Goodyear ir spēcīgs spēlētājs kravas auto riepu tirgū, un ar tā jaunāko veikumu TV Autoziņas iepazinās transporta izstādē IAA Hanoverē, Vācijā.

“Šogad mums ir daudz jaunumu. Pirmais ir jaunā EQ MAX gamma, otrā ir riepas kā pakalpojums jeb “Tires as a service”, saka Davids Kalifano (Davide Califano), Goodyear komercauto riepu mārketinga vadītājs. Goodyear EQ MAX ir jauna riepu līnija, ko veido divas dažādas sērijas - EQ MAX un EQ MAX ULTRA.

20% nobraukuma palielinājums
EQ MAX izstrādāta daudzveidīgam pielietojumam uz šosejām un otrās kategorijas ceļiem, nodrošinot līdz pat 20% lielāku nobraukumu un par 6% uzlabotu degvielas ekonomiju. Otra sērija EQ MAX Ultra izstrādāta ārkārtējai degvielas ekonomijai. Tā atbilst oriģinālapriepojuma prasībām, autoparkiem ar paaugstinātām prasībām pret degvielas ekonomiju, un tās var izmantot kā parastiem, tā elektriskiem kravas automobiļiem.

Riepas kāpakalpojums
Mišela Rosa (Michelle Ross), Goodyear Taas pakalpojuma tirdzniecības & mārketinga vadītāja: “Riepas kā pakalpojums ir Goodyear jaunākais piedāvājums, ko var abonēt jebkuram transportlīdzeklim. Tajā iekļautas premium riepas, riepu un to spiediena uzraudzības tehnoloģija 24/7 režīmā, kā arī palīdzības nodrošināšana problēmu gadījumā. Ieguvums ir dīkstāves samazināšana par 50%, degvielas ekonomija par 2 - 3% pareiza riepu spiediena uzturēšanas rezultātā, kā arī papildus ieguvumi vadītāju drošības un labsajūtas uzlabošanā, jo viņiem mazāk nāksies raizēties par riepām un pavadīt laiku to nomaiņai. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mercedes-AMG One uzstāda jaunu ātruma rekordu

Sadarbībā ar AMG radītais hiperauto vēlreiz uzlabojis Nirburgringas apļa laiku. Lasīt vairāk

 

Kravas riepas kā pakalpojums. Vai tas ir reāli? (+ VIDEO)

Goodyear ir spēcīgs spēlētājs kravas auto riepu tirgū, un ar tā jaunāko veikumu TV Autoziņas iepazinās transporta izstādē IAA Hanoverē, Vācijā. Lasīt vairāk

 

Bez 50 000 eiro nekā - Volkswagen laiž klajā “pliko” ID.Buzz (+ FOTO) 13

Elektriskās piedziņas busiņam noņemtas gandrīz visas ekstras, kas dara to glītāku, taču cena tik un tā paliek nepatīkami augsta – vismaz 49 998 eiro. Lasīt vairāk

 

Amerikāņi steidz iepirkt "nāvējošāko automašīnu ASV" 9

Izrādās, cenai ir nozīme, jo pircēju tā pievilina vairāk nekā ekspertu neglaimojošais vērtējums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti