Mercedes izstrādājis 2700 Zs jaudīgu luksuss jahtu G-klases apvidus auto stilā (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.februāris 2020 10:53

Mercedes-AMG un amerikāņu Cigarette Racing prezentējuši jauno kopējās sadarbības augli – 2700 Zs jaudīgu Tirranna AMG Edition jahtu, kas izgatavota G-klases apvidus auto stilā.

Starptautiskās jahtu izstādes laikā ASV, Maiami, prezentētā Tirranna AMG Edition aprīkota ar sešiem 4,6 litru V8 Mercury Racing dzinējiem, kas attīsta 450 Zs jaudu katrs. Rezultātā ūdens transportlīdzekļa kopējā jauda sasniedz 2700 Zs, kas ir pietiekami, lai sasniegtu iespaidīgos 130 km/h.  

Īpašs žiroskopisks stabilizators ļauj samazināt korpusa šūpošanos jūras viļņos par 80%, bet jahtas priekšgalā un pakaļgalā uzstādīts vēl pa vienam kompaktam zemo apgriezienu motoram, kas atvieglos manevrēšanu piestātnē. 18 m garā jahta var uzņemt 26 pasažierus.

Tirranna AMG Edition interjers izgatavots, izmantojot karstumizturīgus un gaismu absorbējošus materiālus. Informācijas panelis sastāv no vairākiem lieliem ciparu ekrāniem, bet pasažieru rīcībā ir dīvāns, gulta, ledusskapis, dušas telpa, kā arī 5200 vatu audio sistēma ar 29 skaļruņiem.

Projekta ietvaros izstrādāts arī Mercedes-AMG G63 Cigarette Edition apvidus auto, kas izceļas ar jahtai pieskaņotu melni-zeltainu virsbūves krāsojumu, unikāliem 22 collu riteņu diskiem un īpašas konstrukcijas radiatora aizsargu. Automobilis aprīkots ar 4 litru astoņcilindru motoru, kas attīsta 585 Zs un 850 Nm.

Šī gada projekts ir jau divpadsmitais, kas tapis automašīnu ražotāja Mercedes-AMG un jahtu būvētāja Cigarette Racing sadarbībā.

Foto: Publicitātes attēls

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 17.februāris 2020 18:10
5 1 Atbildēt

Ap 400 l degvielas stundā , nesoties ar maksimālo ātrumu. Kā Grēta nedabū sirdslēkmi, lasot par šitādu uzspļaušanu klimatam un ekoloģijai ;-)

WALA 17.februāris 2020 21:14
1 1 Atbildēt

Nu kā viss tak pareizi, kvotu dēļ tādiem "lohiem" kā es un tu Grētas un ne tikai "palīdz" pārsēsties uz EV , bet tikmēr "īstiem večiem" kas var pieklājīgas naudiņas nolikt ir šādi aparāti - lai skaidrāk spējam uztvert kurš ir "lohs" un kurš "pacans".

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti