NATO kara kuģi Rīgā 22.04.2022 (+ VIDEO) 9

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 22.aprīlis 2022 18:52

No piektdienas līdz 25.aprīlim Rīgas pasažieru ostā plānotā vizītē ieradīsies NATO pirmās pastāvīgās jūras spēku grupas kuģi, aģentūru LETA informēja Jūras spēki.

Ostā ieradīsies Nīderlandes fregate "HNLMS De Zeven Provinciën", Vācijas korvete "FGS Erfurt" un Kanādas fregate "HMCS Halifax", demonstrējot NATO klātbūtni un stiprinot kolektīvās aizsardzības principus Baltijas jūras reģionā.

Četras NATO pastāvīgās jūras spēku grupas veido NATO Reaģēšanas spēku jūras komponenti, kas darbojas kā tūlītējas reaģēšanas spēki, spējot nekavējoties veikt operācijas jebkurā vietā.

NATO pastāvīgo jūras spēku grupu uzdevums ir nodrošināt aliansi ar pastāvīgām jūrā esošām operāciju spējām, esot gatavībā veikt misijas miera un krīzes laikā. Piedaloties sabiedroto valstu jūras spēku kopējos treniņos un apmācībās, tiek uzturēta dalībvalstu jūras spēku gatavība, veicināta sadarbība un savietojamība jūras operācijās.

NATO dalībvalstu kuģu ostu vizītes uzskatāmi demonstrē ciešās operacionālās un starpvalstu saiknes alianses ietvaros. Vienlaikus tiek izmantota iespēja papildināt kuģu apgādes krājumus, skaidro Jūras spēki.

Vizītes laikā nav paredzēts atvērt kuģus iedzīvotāju apmeklējumiem.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ro 23.aprīlis 2022 11:31
6 1 Atbildēt

Iespējams iauto nepieciešams,līdzīgi kā delfos,liegt iespēju komentēt rakstus..gan te,gan rakstā par jauno 7īto vnkārši zeme atveries..tiešām gribas pateikt- ja kautkas nepatīk- čemodāns,lidmašīna un prom no Latvijas..nav ko dzīvot un mocīties te..zem Nato zābaka..vnkārši nožēlojami..

imzz 23.aprīlis 2022 11:51
5 0 Atbildēt

Jaunais vilnis bija pavisam kas cits, vai ne, tā tik bija klase. Ir tāda publika pie mums, kura pagriežas uz Kremļa pusi, saliek ķepiņas un skaita mantru: Ak, varenā Krievija, ak zelts un dimanti, ak nafta un gāze, ak lielā nauda !! ( Beigās lielā nauda gan ir, bet to maksā Latvijas valsts: Parex, Krājbanka, VID pārvietošana uz pašreizējo vietu )

Jaunā Viļņa sakarā viens kadrs kādreiz no sirds žēlojās soctīklos: stāvēju pie krustojuma Jūrmalā, garām gāja KRIEVU KUNGS, prasīja uz kuru pusi jūra, es viņam pateicu, un viņš man iedeva 100 eiro banknoti ! 100 eiro !! Jā , un tagad bagāti krievu kungi vairs nebrauc uz Jūrmalu un naudu par ceļa parādīšanu nedod, vai tur nav aiz bēdām jāpiedzeras ;)

650 23.aprīlis 2022 15:41
2 0 Atbildēt

Šito jau sen vajadzēja- pirmais kandidāts šis te Soms.Viņš nav informēts par, ka te nav politisko vēmēju simpozijs.Redakcijai nav laika piestrādāt,kaut vismaz brīdinājuma'līmenī.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti