NATO kara kuģi Rīgā 22.04.2022 (+ VIDEO) 9

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 22.aprīlis 2022 18:52

No piektdienas līdz 25.aprīlim Rīgas pasažieru ostā plānotā vizītē ieradīsies NATO pirmās pastāvīgās jūras spēku grupas kuģi, aģentūru LETA informēja Jūras spēki.

Ostā ieradīsies Nīderlandes fregate "HNLMS De Zeven Provinciën", Vācijas korvete "FGS Erfurt" un Kanādas fregate "HMCS Halifax", demonstrējot NATO klātbūtni un stiprinot kolektīvās aizsardzības principus Baltijas jūras reģionā.

Četras NATO pastāvīgās jūras spēku grupas veido NATO Reaģēšanas spēku jūras komponenti, kas darbojas kā tūlītējas reaģēšanas spēki, spējot nekavējoties veikt operācijas jebkurā vietā.

NATO pastāvīgo jūras spēku grupu uzdevums ir nodrošināt aliansi ar pastāvīgām jūrā esošām operāciju spējām, esot gatavībā veikt misijas miera un krīzes laikā. Piedaloties sabiedroto valstu jūras spēku kopējos treniņos un apmācībās, tiek uzturēta dalībvalstu jūras spēku gatavība, veicināta sadarbība un savietojamība jūras operācijās.

NATO dalībvalstu kuģu ostu vizītes uzskatāmi demonstrē ciešās operacionālās un starpvalstu saiknes alianses ietvaros. Vienlaikus tiek izmantota iespēja papildināt kuģu apgādes krājumus, skaidro Jūras spēki.

Vizītes laikā nav paredzēts atvērt kuģus iedzīvotāju apmeklējumiem.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
Soms 23.aprīlis 2022 10:13
1 7 Atbildēt

Atkal apčurās visu Vecrīgu? Ak, jā, ar NATO zābaku??? - laipni lūdzam

imzz 23.aprīlis 2022 11:51
5 0 Atbildēt

Jaunais vilnis bija pavisam kas cits, vai ne, tā tik bija klase. Ir tāda publika pie mums, kura pagriežas uz Kremļa pusi, saliek ķepiņas un skaita mantru: Ak, varenā Krievija, ak zelts un dimanti, ak nafta un gāze, ak lielā nauda !! ( Beigās lielā nauda gan ir, bet to maksā Latvijas valsts: Parex, Krājbanka, VID pārvietošana uz pašreizējo vietu )

Jaunā Viļņa sakarā viens kadrs kādreiz no sirds žēlojās soctīklos: stāvēju pie krustojuma Jūrmalā, garām gāja KRIEVU KUNGS, prasīja uz kuru pusi jūra, es viņam pateicu, un viņš man iedeva 100 eiro banknoti ! 100 eiro !! Jā , un tagad bagāti krievu kungi vairs nebrauc uz Jūrmalu un naudu par ceļa parādīšanu nedod, vai tur nav aiz bēdām jāpiedzeras ;)

ro 23.aprīlis 2022 11:31
6 1 Atbildēt

Iespējams iauto nepieciešams,līdzīgi kā delfos,liegt iespēju komentēt rakstus..gan te,gan rakstā par jauno 7īto vnkārši zeme atveries..tiešām gribas pateikt- ja kautkas nepatīk- čemodāns,lidmašīna un prom no Latvijas..nav ko dzīvot un mocīties te..zem Nato zābaka..vnkārši nožēlojami..

Hmm 23.aprīlis 2022 12:23
0 0 Atbildēt

tā ačgārnā pasaule tāpat nesapratīs, ko tu saki - viņi gaidīs, ka viņus atbrīvos. Žēl, ka viņi neskatās youtube, kas paliek pāri pēc "atbrīvošanas". Ak jā, viņiem taču stāsta, ka ukraiņi paši to izdarījuši un jā, tajā pašā youtube ir interesants stāsts par krievu babušku, kas Ukrainā iziet no mājas ar PSRS flagu - to gan vajag noskatīties - ačgārnā pasaule ir tikpat lielā sajūsmā kā par Žirinovski.

Soms 23.aprīlis 2022 15:00
0 3 Atbildēt

Putina antivakseris, cik var burkšķināt, brauc uz vatņiku zemi,

Jumu 28.jūnijs 2022 18:23
0 0 Atbildēt

Liegt komentēt vai komentus aizķēzīt ar elfuku "biļeti uz vienu galu līdz Zilupei" nav prātīga lieta. Bez komentiem grūti noteikt, ko domā sabiedrība par vienu vai otru jautājumu. Un vēlēšanās rudenī var sanākt nepatīkami pārsteigumi.

650 23.aprīlis 2022 15:41
2 0 Atbildēt

Šito jau sen vajadzēja- pirmais kandidāts šis te Soms.Viņš nav informēts par, ka te nav politisko vēmēju simpozijs.Redakcijai nav laika piestrādāt,kaut vismaz brīdinājuma'līmenī.

iAuto 26.aprīlis 2022 0:26
0 0 Atbildēt

Par ko šeit dzēst vai brīdināt?

Krotow 24.aprīlis 2022 22:29
0 0 Atbildēt

Pārvietojamā pretgaisa aizsardzība. Ja gadījumā kādam pie pults Pleskavā vai Kaļiņingradā pirksts paslīd.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti