Kuģis ar 3784 sadegušiem auto: attēli no kravas tilpnes (+ FOTO) 17

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 21.augusts 2023 4:49

Nīderlandes mediji publicējuši attēlus no sadegušā autovedēja Fremantle Highway kravas tilpnēm. Uguns pilnībā vai daļēji iznīcināja visu kravu – 3784 jaunas automašīnas.

Ugunsgrēkā, kas jūlija pēdējā nedēļā izcēlās uz automašīnu transportkuģa Nīderlandes piekrastē, vismaz viens komandas loceklis gāja bojā, bet vairāki citi guva ievainojumus.

Saskaņā ar Nīderlandes mediju publikāciju, ugunsgrēks sācies ar kāda elektroautomobiļa aizdegšanos, pēc tam strauji izplatoties. "Fremantle Highway" ar 3784 jauniem auto bijis ceļā no Vācijas ostas Brēmenhāfenas uz Ēģipti.

200 m garais un 32 m platais "Fremantle Highway" pavisam varēja uzņemt 6000 transporlīdzekļus, taču liktenīgajā reisā to bija nepilni 4000, no kuriem 498 – elektriskie transportlīdzekļi. Krava pārsvarā sastāvēja no jauniem BMW un Mercedes, taču to vidū bija arī Mini, Porsche 911 un Porsche Taycan.  

Aprēķināts, ka tikai sadegušo automobiļu vērtība vien ir 330 miljoni dolāru.

 

Lasi vēl portālā iAuto:

 

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Edy 21.augusts 2023 10:41
16 8 Atbildēt

Tak kliedzoši fakti, nekad ar iekšdedzes dzinēju automobiļiem nav notikušas tādas nelaimes, un mums mēģina iesmērēt par milzīgu naudu šos meslus kā inovatīvu nākotnes tehnoloģiju, kas īstenībā ir bumba ar laika degli! Kamer zinātni koriģēs uzpirktie Nobela zinātnieki un mēs nepāriesim uz elektribas un magnetu kombināciju, izejas nebūs! Pameklējiet informāciju par Bedini dzinēju principiem, Fukusimas traģēdija ari bija tikai tapec ka japani gribeja ražot bezizmešu motociklus, kas pec principa grāva Einšteina teorijas jo generators razoja vairak nekā motors patērēja un motociklam nekad nevajadzeja uzpildities. Viniem zvanija gan no Izraelas gan no ASV un draudeja ar izrekinašanos, un pec tam izmantoja pret viniem meterologiskos ierocus!!! Neviens neatlaus razot ko labu un dabisku kamer bus pie varas nelieši!

WALA 21.augusts 2023 6:56
15 4 Atbildēt

Un kuģis ar visticamāk ka norakstāms ...

BMW 21.augusts 2023 9:41
7 1 Atbildēt

Jap, uguns pamatīgi ietekmē konstrukcijas stiprību! 

Tur jau vairs nav ko atjaunot

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 1

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti