Vivus.lv kalnu divriteņu maratona 6.posms noslēdzas ar Matīsa Preimaņa uzvaru

 
3.septembris 2013 9:06

Baldonē, Riekstukalna apkārtnē norisinājās sestais – 2013.gada noslēdzošais Vivus.lv MTB maratona posms. Sacensību dalībniekus priecēja dinamiska trase, Kārļa Kazāka velomūzika un kopvērtējuma uzvarētāju sumināšana.

Baldones posmā uzvaru izcīnīja Trek DPA komandas sportists Matīss Preimanis (2h, 11min, 51sek), aiz sevis atstājot iepriekšējo trīs posmu uzvarētāju Dimitriju Sorokinu no komandas Rietumu-Delfin, +0:02:20, bet trešajā vietā finiša līniju šķērsoja Arnis Pētersons no komandas ZZK, +0:02:26. Arī YUASA Kalnu karaļa titulu šajā posmā izcīnīja Matīss Preimanis.

Foto: Publicitātes foto

Vivus.lv MTB maratona dāmu konkurencē nemainīgi kā iepriekšējos piecos posmos, arī Baldonē pirmā finišēja absolūtā kopvērtējuma līdere Dana Rožlapa no komandas MySport-Stevens ar finiša laiku 2:36:09, otrajā vietā - Lija Laizāne, no komandas RRS/JK 2:53:18, kura ir arī U23 vecuma grupas uzvarētāja, bet trešajā vietā finiša līniju šķērsoja Līga Šmite no komandas E-bike/4ever 2:53:57.

Latvijas Valsts Meži pusmaratonā uzvaru svinēja Zigmārs Zučiks (Trek DPA) 1:11:34, savukārt dāmu konkurencē pirmo vietu izcīnīja visu iepriekšējo posmu uzvarētāja Rūta Brakovska, Smiltenes Sporta skola, 1:27:13.

Komandu vērtējumā uzvarēja veikala Veloprofs komanda, aiz sevis atstājot MySport-Stevens komandu, bet trešajā vietā ierindojās Hawaii Express SC komanda.

Pēc sacensībām notika Dobeles dzirnavnieka un Cēsu alus atbalstītā pasta party, kuras ietvaros dalībnieki varēja noklausīties Kārļa Kazāka grupas „velo mūzikas” koncertu, piedalīties uzvarētāju preses konferencē un kopvērtējuma apbalvošanas ceremonijā. Par Vivus.lv MTB maratona 2013.gada kopvērtējuma uzvarētāju ar 7530 punktiem kļuva Dmitrijs Sorokins, otrā vieta - Matīsam Preimanim (7498 punkti), bet labāko trijnieku noslēdza Raivis Zīmelis (MySport-Stevens) ar 7466 punktiem. Dāmu konkurencē uzvarēja Dana Rožlapa (7302 punkti), otrajā vietā atstājot Maiju Plataci no Ikšķiles ar 7119 punktiem, bet trešo vietu sezonas kopvērtējumā izcīnīja Lija Laizāne, no komandas RRS/JK (7095 punkti). Latvijas Valsts Meži pusmaratonā sezonas galvenos laurus plūca Zigmārs Zučiks un Rūta Brakovska.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti