- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
i_edgar - nafig cilvēkam pašam jaukt ārā to motoru? Tas motors ir smags un čakarēšanās pietiekama, vajag instrumentus, garāžu, laiku, materiālus utt. Ja pa 35 ls to motoru sataisa zinošs cilvēks - tad tas ir tā vērts. Ja pats pieļausi kādu kļūdu un vēlāk tas motors neies kā vajag - vai bija vērts pašam nočakarēties?
fokz rakstīja: Tas pats..)) un tikko arī nosūtīju..)
Es varēšu izlasīt tikai vakarā, jo darbā inbox.lv nav pieejams. Darba laikā taču ir jāstrādā! ![]()
fokz rakstīja: Mjā jāstrādā gan...)) kādā sfērā ņemies? Par mani jau zini..)
Tagad kredītu analītiķis (banka)...
Ksneps rakstīja:
Es varēšu izlasīt tikai vakarā, jo darbā inbox.lv nav pieejams. Darba laikā taču ir jāstrādā!
man darbā pat komputera nava
nu par to motora remontu,labak jau atdot cilvekam kas jedz,es savā vispār nesmu lidis un tuvakajos gados netaisos,pie tada nobraukuma,Ksneps ka tev ar to dakšu beidzās,vai drin dalka bus gatava? man atkal krenķis,jaliek ļuļka klat un jabrauc uz tehnisko,bez tas nevarot ,esot ierakstita teh pasē
tetis rakstīja:
Ksneps rakstīja:
Es varēšu izlasīt tikai vakarā, jo darbā inbox.lv nav pieejams. Darba laikā taču ir jāstrādā!
man darbā pat komputera nava nu par to motora remontu,labak jau atdot cilvekam kas jedz,es savā vispār nesmu lidis un tuvakajos gados netaisos,pie tada nobraukuma,Ksneps ka tev ar to dakšu beidzās,vai drin dalka bus gatava? man atkal krenķis,jaliek ļuļka klat un jabrauc uz tehnisko,bez tas nevarot ,esot ierakstita teh pasē
A cita blaķene neder?
Ksneps rakstīja: droom - a Tu to IZ-49 vakardien pa krasta ielu nevedi piekabē? Viens veda baigi veco moci...
i_edgar - nafig cilvēkam pašam jaukt ārā to motoru? Tas motors ir smags un čakarēšanās pietiekama, vajag instrumentus, garāžu, laiku, materiālus utt. Ja pa 35 ls to motoru sataisa zinošs cilvēks - tad tas ir tā vērts. Ja pats pieļausi kādu kļūdu un vēlāk tas motors neies kā vajag - vai bija vērts pašam nočakarēties?
Nee, mans bija busaa iemaaniits. Vispaar kas notiek Latvijaa. Veiklie darbonji vecos močus pilnus ar treileriem ved projām. Nesen vienu traadu treileri pilnu piedziitu ar blakjeneem redzeeju celjaa uz Ventspils pusi. tad veel kaut kad nesen redzeej pa Briiviibeni braucam treileri pilnu ar blakjeneem. Driiz visi vecie moči buus iztirgoti uz arzemēm vai arī lūžņos nodoti...
Ja pašam neizdosies nofiksēt, tad jau uzzvanīšu tev, man ir tavs mobilais... varbūt tu paskatīsies un zināsi kas un kā.
###Fokz###
Aizdedzes atslēgai vajadzētu būt Tetim... Viņam bija vesela jawa uz izjaukšanu. Bija arī atslēga aizdedzes.
P.S. Esmu patiesi ievērojis, ka vecos močus ved ārā no LV. Bet paskatieties kādas cenas ir mobilde.de. Vecā javiņa maksā 3-5 TEUR
fokz rakstīja: TETIS... kadas vai varētu no Tevis dabūt to detaļu??? Ļooti vajag..) gaidīšu ziņu..
es šodien apskatišu,itka vajadzeja but, Ksnepam ir manas kordinates,taka sameilojaties
fokz rakstīja: Ksneps? Vari atsūtīt man uz meilu vai telefonu TETIS koordinātes? Paldies...
Vakarā atsūtīšu telefonu un adresi...
![]()
fokz rakstīja: Par to dakšu runājot... nu vakarā izlasīsi meilu un tad jau... bet kuru detaļu vajag? Varu palīdzēt varbūt... Un varbūt kādam ir aizedzes atslēga ar visām atslēgām...varam barteri noslēgt...)
man vajag,vainu priekšejo stiklu no Gaz69,vai tentu ,nu tas ta ja gadijumā mertājās
Pats remontē! Par 35 Ls visus sjomnikus var uztaisīt un paliks vēl pāri!
Par dakšu - diemžēl visām vecajām Jawām, pat 634 ieskaitot dakšas konstrukcija ir ļoti šķidra un iespiežot kājās riteni pat jauna ļurkājas (es savu Jawu 634.8-00 jaunu no bodes pirku). Vēlāk 638 uzmeisteroja stingru dakšu = tā ka nesatraucies, kamēr eļļa ārā netek tikam brauc mierīgi!
Nu es te uz iauto sūtūju jau četras sms par to galeriju...bet kodu šie nesūta...fui...
bet te mans rūpju bērns..
)
foto.inbox.lv/...
~naglis
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)