Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Vecā JAWA

Ksneps Reģ.: 01.08.2004

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..35
0 0 Atbildēt

Vakardien atkal mēģināju sataisīt...

* Manuprāt, šobrīd visas detaļas saistībā ar priekšējo dakšu ir tieši no vecās jawas. Tas nozīmē, ka detaļām pēc būtības ir jābūt savstarpēji saderīgām.

** Ja mēs tos trīsturveidīgos amortizatora savilcējus saucam par traversiem((krieviski - mostik), tad vakardien mēģināju ritīgi savilkt tās skrūves un nostiprināt. Rezultāts minimāls, vītni gandrīz pārgriezu, bet nav jēgas.

*** Rekur ir shematisks zīmējums: www.jawaold.ru/...

Manuprāt, problēmas ir ar detaļu Nr. 9 un 18. (9 - верхний мостик; 18 - нижний мостик... Tie tiltiņi (traversi) laikam savstarpēji kustas. Ja viņi būtu nofiksēti, tad nebūtu lufte.

Šovakar noņemšu stūri nost un tad no jauna savilkšu to skrūvi. Vēl jāpalasa arī tā grāmata. www.jawaold.ru/...

Rādās slikti, gan jau būs labi.

PAL Reģ.: 15.09.2004
0 0 Atbildēt

Tieši tā, nu jo vecai javai amortiņu trubas bija vistievākās! Tāpēc arī kustās! Meklē pareizos traversus vai trubas!

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

klausi ko tev saka!

ja neklausi mani,klausi PAL!

tur jaavar novilkt!!!

0 0 Atbildēt

Jūs trakie, es uz tās jawas nebraukšu ar ļenganu stūri, es negribu nosisties...

P.S. Pa brīvdienām sataisīšu tā kā vajag. Esmu pamanījies vienu kļūdiņu.

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: klausi ko tev saka!

ja neklausi mani,klausi PAL!

tur jaavar novilkt!!!

tur nekas nav javelk,ta dakša bija sborā no ejoša moča,pirms tam nekas neļurkājas,taka mierigi oasedi padomā ko esi salicis ne tā,galvenais paskaties kas ir palicis pari pec salikšanas tur jau slepsies ta vaina,ja kas zvani

0 0 Atbildēt

Vakardien pa stundu visu priekšu noārdiju nost līdz rāmim un saliku kopā no jauna. Liekas, ka nekas vairs neļurkājas un būs labi. Vaina laikam bija apakšējā "mosķikā". Uzliku to, kas nāca līdzi jawas amortizatoriem.

P.S. Atlicis dabūt labus izpūtējus un'sataisīt šādus tādus sīkumus - trosītes, pr. asīte.

aeg Reģ.: 02.08.2004
0 0 Atbildēt

Sveicināti ! Kādreiz bija runa,ka mājās ir vecā Jawa - tagad galerijā ir bildes.Varbūt ir kāds entuziasts - varētu notirgot !

0 0 Atbildēt

Aeg - paņem izej TA, nedaudz sakop un ieliec SS.LV uz tirgošanu. Aizies kā smērēts pa kādiem 150 ls vai vairāk...

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

aeg rakstīja: Sveicināti ! Kādreiz bija runa,ka mājās ir vecā Jawa - tagad galerijā ir bildes.Varbūt ir kāds entuziasts - varētu notirgot !

Pagrūti būs! Jo TA neiziesi kamēr nebūs pagrieziena rādītāju un standarta stūre, ja vien tehniskajā pasē nav ieraksta ka stūre ir mainīta. Tagad paštaisītas stūres nav atļautas, ja vien tā iepriekš netika piefiksēta doķos!

0 0 Atbildēt

i_edgar - Pēc kā viņi nosaka, ka ir paštaisītā stūrē? Uz stūres nekur nav rakstīts, ka tā ir tieši jawas stūre... TA visas stūres no galvas zin?

migano Reģ.: 03.06.2003
0 0 Atbildēt

TA vienai vecajai jawai piesējās ka nav spoguļi, bet oriģināli takš tai nenāca spoguļi ? tur tāds strīds sanāca

0 0 Atbildēt

Tā varētu būt - viens vīriņš ar 'veco' atbrauca uz skati,pielicis spoguļus no velo.Jautāju,kāpēc tad tā ?Tāču čābīgi izskatās,bojā skatu ! Viņš atbild - pēc skates ņemšu nost,bet tagad vajag obligāti !

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

stuuri var likt no 638, 634? pilniigi pietiekami.

originali JAWA.bet atkaartosjos ka sharms jau ir ieksh taa ORIGINAL.bet nu dabun spidometra vaacinju(cepuriiti?) kurai nav apgriezti gali lai uzliktu augstaako stuuri...

kaa arii mopeeda aizmugures lukturis ir nealjo....

uz kaa pamata prasa spoguljus? ja vinji konstruktiivi NAV ?

un pagriezienus??? !!! nu labi likaam pasji no 634 ,urbaam,likaam releju...bet teas nav ORIGINAL ! kaut arii nav ne vainas un smuks ir 638 aizmugures lukturis. kaut gan lika (krutie dzeki) no vacu kombaina tos apaljos 50 RUB !!! -kombainierim,kas shos sanjeema jaunus ar veel nenozagtiem lukturiem,bij laba pelnja

taapat nekad nepiekritiisju par AIZMESTAM SVECEEM ! nu nelej diizelj elju pie benziina !! UTT !!! ar MS-20 nekas taads nenotiek(vai veco autolu!!! ). un ja jau met nonjem galvu un IZTIIRI galvu un virzulja virspusi! DARBA TA !!! cik kakjis piesmeejis

NEPIEKRIITU PAR FILTRIEM!!! vinji nekad nev bijusji DEFECIITS ! vismaz Daugavgriivas ielaa - taa laikaa mocju mekaa nekad kaut kadas tur zekjes NAV LIETOTAS !!! sore bet tas ir IDEO.TISMS !!!

defeciits bij attrumkastes daksinjas un stieniitis !!! 25 rub no rokas

akumulatori praktiski vienmeer arii bija vai nu no rokas,vai Iecavaa JAWAS servisaa - bez uzcenojuma !

un veel normaali vecji 634 jawas releju regulatoru tomeer speeja nosleept saanu bacjokaa,kur akjis slinkji lika aiz karburatora

P.S. ehhh jauniiba

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Ksneps rakstīja: i_edgar - Pēc kā viņi nosaka, ka ir paštaisītā stūrē? Uz stūres nekur nav rakstīts, ka tā ir tieši jawas stūre... TA visas stūres no galvas zin?

Nu nestrādā tur muļķi! Es pēc bildītes noteicu, pat dabā neredzot ... un vecās Jawas man ar nekad nav bijis.

Nebija spoguļu - nu un tad, likumi pamainījās... ASV autiņiem ar lukturi jāpārtaisa, pagriezienu krāsa jāmaina... Viss tak originālais!!!

0 0 Atbildēt

Tā gan - kolēģis Cayenei vakar neizgāja skati - neesot luktura stiklā Eiropas marķējums.

0 0 Atbildēt

Tātad tā - ir pamatotas aizdomas par rāmja nomaiņu šim aparātam.Tas nozīmē,ka reģ.apliecībā un reāli uz rāmja ir dažādi numuri .Apliecība ir kaut kur pie fātera-brīvdienās atradīšu,došu ziņu.Tā kā būs vien jāatstāj sev ko brīvdienās pabraukāt.

0 0 Atbildēt

Tātad - vai kādam negribas šo veco Javiņu ? Nav man laika ķimerēties...

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

aeg rakstīja: Tātad - vai kādam negribas šo veco Javiņu ? Nav man laika ķimerēties...

pa cik?

0 0 Atbildēt

Cik dosi ?

0 0 Atbildēt

Skatoties ss varētu vienoties.

0 0 Atbildēt

Tātad galerijā esošā Jawa meklē kārtīgu saimnieku .

0 0 Atbildēt

Vēljoprojām pārdošu Jawu.

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Ja ruuc un krataas, tad njemot veeraa, ka taa ir 250niece un bez numuriem, latus 20 dodu

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

aeg rakstīja: Tātad galerijā esošā Jawa meklē kārtīgu saimnieku .

reklāmas triks

0 0 Atbildēt

Nav nekāda trika.Ir braucoša/rūcoša.Ir dokumenti . LR numurs un ir 350 niece.

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..35

Lasītākie raksti

Jaunie raksti