newman rakstīja: šeit daži izsaka viedokli, ka ja nemāki braukt tad nelien uz ceļa, bet ja pagriež no otras puses, tad ja nepatīk kā brauc citi, tad nelien uz ceļa. kāpēc man lidotāju-pašnāvnieku dēļ ir jāpārkāpj noteikumi un jāriskē ar savu un citu dzīvībām???
mans viedoklis - ja esi baiss lidotājs - nešķendējies par lēnākajiem, tikai netaisi sūdus citiem - pac vari kauč pankūka sasisties - pārējos liec mierā...
ja bail braukt - tad labak braukt ar autobusu. Ja nu tomēr brauktgriba lielāka par bailēm, tad dari to tā, lai citiem nav no tevis jāraustās un jādomā, ka tev tikt garām vai ko atkal izmetīsi.
Vienmēr būs kāds, kam jāsteidzas, vienmēr būs kāds, kam kāda tehniska vai personiska defekta dēļ jāvelkas - tikai cienīsim sevi un citus lidosim un vilksimies tā, lai viens otram netraucētu...
Bet diemžēl varianti - es nepārkāpju braucot uz 70 pa šoseju, ja pārējie brauc 85-105, un tāpēc principiāli turēšos pie viduslīnijas, vai arī - lai tie pretimbraucēji kaut grāvi brauc, man šitie 15 autiņi ir tieši tagad jāapdzen, vēl ilgi būs mūsu sabiedrībā.
Avārija svētdien pie Vangažiem
It kā jau ir divi teikumi tvnet-ā un lērums ar murgainiem komentāriem, no kuriem var tikai prātu sačakarēt... Varbūt kāds ir redzējis, varbūt ir bildes? Nu tā reāli nevis filozofējot par to kā varētu būt bijis, ja visi ievērotu satiksmes noteikumus...
Kurš vainīgs? Pazīstams cilvēks cietis pat braucis esmu ar to pasātu...