Kurš vainīgs? Pazīstams cilvēks cietis
pat braucis esmu ar to pasātu...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kurš vainīgs? Pazīstams cilvēks cietis
pat braucis esmu ar to pasātu...
Es neiesēžos astē tikai tāpēc, ka kāds man uz Plesenes ir pavilcis garām ar 110, 120, 150 vai cik grib...
mani piemēram besī tādi pakaļā līdēji, kas nomaina sponsoru, kā tiko parādās kāds ātrāks...
un tad kad sponsors lēnām, speciāli samazina ātrumu, pat līdz 70 km/h tie sposoru noķērušie brašuļi pat nav spējīgi apdzīt savu sponsoru...
Bail? Lūpa trīc? mašīna vairs neiet?
Man nekas nav pret tiem ar kuriem ir skaidrs - kopā steigties vienkāršāk - brīdi viens, brīdi otrs pa priekšu... Tad ir kaautkā savādāk. Ar puņķēdājiem tā nesanāk...
nafigators rakstīja:
VWfans rakstīja:
nafigators rakstīja: ja sponsors parādās, drošā distancē turi līdz i no problem
Vot šitas gan ir gļēvi - meklēt sponsorus un sēdēt tiem astē!
Nevis gļēvi, bet gudri (soda punktu nav un nauda cūciņā )
Un nevis sēdēt astē, bet TURĒTIES DISTANCĒ!!!!
Bet ko nu ar tevi par tādām lietām runāt, tev tak ar savu merivu uz štrāses pie 70km/h ir gana labi. Stūres satvēriens tev noteikti zvērā un logs vienmēr aizsvīdis
Man viens šitā sēdēja,sēdēja....pi.sa smadzenes 40 km...kamēr atrāvās pa muti. Vairs negribējās viņam sēdēt.
newman rakstīja: Man ir konkrēts jautājums: pie atļautajiem 90 es braucu uz 90-100 km/h, kas es skatos pēc jūsu domām???
Normāls auto vadītājs. Ja tu ,teiksim, uz Bauskas šosejas jaunās daļas, kur ir labajā malā platā josla, palaid citus garām, paņemot pa labi, normāls,sakarīgs autovadītājs. Ja tu sēdi pie ass līnijas un jāj prātu,tad tu esi sušķis.
Man viens šitā sēdēja,sēdēja....pi.sa smadzenes 40 km...kamēr atrāvās pa muti. Vairs negribējās viņam sēdēt.
Parasti jau visi "dod pa muti" (tjipa) un brauc virsū, bet tikpat bieži gadās, ka paši atraujās ![]()
![]()
nafigators rakstīja: Palaidniex, a janu tomēr tas otrais arī izdomā piedot flaammi, bet ne ar apziņu sēdēt pakaļā... Un tad samazina ātrumu uz 70, jo tur zīme bija, kuru TU NEPAMANIJI. Uzreiz pa mīsli sauc un uguņus no mutes spļauj???
Da visi šitie skreejeeji ir miišļi. Īpaši besī ārā, ka ārpus apdzīvotas vietas lido uz 120 un ātrāk a apdzīvotā vietā velkas 40-50. Es gan parasti visur braucu līdz +20, noķers noķers
nafigators rakstīja:
Parasti jau visi "dod pa muti" (tjipa) un brauc virsū, bet tikpat bieži gadās, ka paši atraujās
Nē, toreiz viņš man tā sajāja prātu,ka toč atrāvās. Pat ārā neizkāpa,jo zināja, sprāklis, ko ēdis.
Tas tu biji?
viagris rakstīja:
nafigators rakstīja: Palaidniex, a janu tomēr tas otrais arī izdomā piedot flaammi, bet ne ar apziņu sēdēt pakaļā... Un tad samazina ātrumu uz 70, jo tur zīme bija, kuru TU NEPAMANIJI. Uzreiz pa mīsli sauc un uguņus no mutes spļauj???
Da visi šitie skreejeeji ir miišļi. Īpaši besī ārā, ka ārpus apdzīvotas vietas lido uz 120 un ātrāk a apdzīvotā vietā velkas 40-50. Es gan parasti visur braucu līdz +20, noķers noķers
Dumš tu! Apdzīvotā vietā ir tāda lieta kā kājāmgājēji (arī dumi), kurus notriecot defaultā vadītājs ir vainīgs! A pierādīt pretējo ir ļoooooooti grūti. Un ja pierādīs, ka tu pārsniedzis kaut tos pašus 5/10 vai nedod dievs 20 km/h - pi*da naga momentaļno i konkretno! Esmu redzējis deguna galā kā pie 70 cilvēku notriec, uh...... TĀDA VIELA PĀRDOMĀM KĀ NEKAS CITS! Sekundē visa dzīve samaitāta un nedo dievs vēl līķis uz sirdaspziņas!
98. Ārpus apdzīvotām vietām jābrauc iespējami tuvāk brauktuves labajai malai. ......
124. Ja ārpus apdzīvotām vietām ceļa platums vai brauktuves stāvoklis,ņemot vērā pretim braucošo transportlīdzekļu satiksmes intensitāti, neļauj apdzīt lēni braucošu, lielgabarīta vai ar noteiktu ierobežotu ātrumu braucošu transportlīdzekli, tā vadītājam,netraucējot citus ceļu satiksmes dalībniekus, jābrauc
iespējami tuvāk ceļa (nomales) labajai malai, kā arī , ja nepieciešams, jā aptur
transportlīdzeklis un jāpalaiž garām transportlīdzekļi, kas aiz tā izveidojuši sastrēgumu.
Tas tu biji?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NĒ!
1.Bembisti
2.Pasātiski
3.VWfans (neiekļaujas plūsmā, tādējādi apdraudot citus)
4.Palaidniex (piešķir mīšļa statusu)
5.Deksters ( rauj pa muti )
nafigators rakstīja:
TĀDA VIELA PĀRDOMĀM KĀ NEKAS CITS! Sekundē visa dzīve samaitāta un nedo dievs vēl līķis uz sirdaspziņas!
Nemīz, šitam es ar gājis esmu cauri, ierindo mani 6jaa vietaa. Līķis gan nebija, skaade tikai autiņam. Bet nu tas bija sen.
Bet nu par apdzīvotu vietu es domāju, kur tautas nav. Piemeeram, no Jaunciema puses braucot pār tiltu pār Milgrāvi, tautieši ātrāk pa 35km viņu šķērsot nespēj, tas ir kaut kas.
deksters rakstīja: Nu pag,pag... es tik to vienreiz izdarīju,jo biju varen pikts. Laikam tas mans izskats pretinieku sabaidīja. A tā es tāds mazs,kluss...svītro mani no saraksta laukā.
OK, aizmirsu viagrisu. Viņu tavā vietā
1.Bembisti
2.Pasātisti
5.Viagris ( pārkāpj ātrumu +20 [nav vēl zināms km/h vai mph]vienmēr un visur!
klau a ja autinjam opciijaa nav kruiizs, to var ielikt? kaa taa?
nafigators rakstīja:
deksters rakstīja: Nu pag,pag... es tik to vienreiz izdarīju,jo biju varen pikts. Laikam tas mans izskats pretinieku sabaidīja. A tā es tāds mazs,kluss...svītro mani no saraksta laukā.
OK, aizmirsu viagrisu. Viņu tavā vietā
1.Bembisti
2.Pasātisti
5.Viagris ( pārkāpj ātrumu +20 [nav vēl zināms km/h vai mph]vienmēr un visur!
Vislabākā šķiet 4. pozīcija un piešķirtais statuss ir ļoti pat labs tādiem kā fans.
tunos rakstīja: Kaut kāda nestabilā nēsāšanas pa šosejām bik pierina pirms mēneša - vnk ieliku kruīzkontroli autiņam - degvielas patēriņš arī labāks palicis
klau a ja autinjam opciijaa nav kruiizs, to var ielikt? kaa taa?
www.geste.lv
Vislabākā šķiet 4. pozīcija un piešķirtais statuss ir ļoti pat labs tādiem kā fans.
Ooo, tad jau varu savu trofeju VWfanam nodot, ja Palaidniexam nekas nav pretim, protams.
Pieliku vēl vienu pozīciju. Atjaunots saraksts:
1.Bembisti
2.Pasātisti
5.Viagris ( pārkāpj ātrumu +20 [nav vēl zināms km/h vai mph]vienmēr un visur! ) Īpaši bīstams ar pieredzi cilvēka notriekšanā ( bez letālām sekām )
6.Raimis ( pa nakti Jums nezinot var kauko pārlodēt/pārmetināt zem kapota )
1. tagad plūsmā iekļaujos, jo braucu ātrāk nekā pirms 5-10 gadiem (Lieldienu ekorallijs bija izņēmums);
2. vienmēr redzu mani apdzenošos un pie iespējas pavirzos pa labi.
VWfans rakstīja: Mani arī var svītrot no saraksta, jo es:
1. tagad plūsmā iekļaujos, jo braucu ātrāk nekā pirms 5-10 gadiem (Lieldienu ekorallijs bija izņēmums);
2. vienmēr redzu mani apdzenošos un pie iespējas pavirzos pa labi.
Piedod, bet tam ir vajadzīgs balsojums no citiem biedriem ( vismaz 10 balsis par, bet ar 51% pārsvaru! )
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)