tas 200 zs auto aizies garaam ka nosvilps, savukaart getzis pusstundu taisiisies uz apdziishanu un tad veel otru dziis.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tas 200 zs auto aizies garaam ka nosvilps, savukaart getzis pusstundu taisiisies uz apdziishanu un tad veel otru dziis.
Ideots rakstīja:
6. manam skatam atklājas Golp 3 ar bābieti, kas ne tikai rullē uz 70 km/h bet pat brīžiem bez redzama iemesla bremzē- attiecīgi, ar visu distanci, man jau ir ļoti ļoti neomulīgi, mans auto ir ar pasažieriem- aizmugurē tuvu pielipusi vēl otra fūre.
7. pie izdevības (pēc CSN noteikumiem) apdzenu jamo gan parādīdams ar pirkstu pie deniņiem-taču šaubos vai bij jēga, sievietei skats kā statujai, sēdam pozīcija pie stūres bez maz vai pielipusi pie paneļa..... nogrozu galvu un braucu uz 95 km/h tālāk no bīstamās vietas....
8. Aiz manis esošā fūre sāk dzīt pret kalnu, pretī nāk Honda CRV, tā sak bremzēt, ieraudzījusi fūri, un mētāties pa joslām, man atkal adrenalīna pieteik uz 3 mēnešiem, viss beidzas par laimi tomēr labi...
UUSA rakstīja: ...braucu ar savu MTZ pa ceļa vidu,un gaisma man nedeg,pagriezieni arī nodiluši-esiet tik laipni un netraucējiet darbarūķi.
Piedod bet arī tev nav izpratnes. Te neiet runa par dzērājiem un huļigāniem. Kur tu tekstā redzi traktoru bez gaismām????
LŪK TEV ATBILDE
Stiprākais spiedīs vājākam klanīties.
Atrākais liek lēnākam braukt pa grāvi.
Kā to sauc?
UUSAs kungs, nejaucat piedzērušos traktoristu ar kautkādu mazāk pieredzējušu braucēju. Un vispār jūsu komentārs ir atklāta demagoģija. Tā var aizfantazēties līdz tam ka kosmosa kuģi izdur caurumus atmosfērā un tāpēc virs antarktīdas veidojas ozona caurums.
Lābāk izzklāstiet savu rīcības plānu ja nu jums nākas braukt ar 70 pa divjoslu ceļu (pa vienai katrā virzienā) ar joslas platumu 3 - 3.5 m.
2 uupis - tieši par CIEŅU es arī raunāju!!!
Pārpildītā tranvajā apstāšos tev priekšā un pirdīšu uz vella paraušanu ... kāpēc ? jo tā ir dabīga organisma darbība, tas nav nevienā likumā aizliegts ...
Kā tu jūties ? - pilniigi poh ...
vot tā ir necieņa ... un ņemam savelkam paralēles ar bābieti un golfu.
Es kā normāls braucējs (90 km/h) esmu pēc pieredzes izrēķinājis, ka ceļs no punkta A - B aizņem 1h normāli braucot uz 90 km/h. A pagadās bāba kas tur vareeja arii nebuut
Izbraucot ielaas ar volvo (mb, bmw) lielaas seerijas masiinaam, neatkariigi no izlaiduma gada, respekts ir juutams.nevienam pat zemapzinjaa negribas griezt nost celju.....
dazus gadus atpakalj, kad tikko paraadiijaas geci, laimiigie hjundaju iipasnieki lidoja kaa negudri (vismaz man taa likaas)
tagad arii tie jau iekljaujas pluusmaa...
P.N.
braucot ar velo, taas vieniigaas 2 reizes, kad mani ir stuumushi graavii, ir-cementa meshalkas!
vai nu dzeki n o haltuuras braukdami, un pikji nograabusi sajutusies vareni
subaru rakstīja: A pagadās bāba kas tur vareeja arii nebuut
???????
Kāpēc tiek pieņemts ka varēja nebūt.
Pieklājība un cieņa ir tad kad mēs pieņemam kad kāds var būt mums ceļā.
Vai tad durvis veram vaļā ar kājas spērienu jo pieņemam ka neviens tur nebūs no otras puses.
Vai tad mēs nepieturēsim durvis vecmāmiņai ar spieķīti lai tak tiek cilvēks iekšā? Viņa taču kustas lēnāk. Vai tad tu no opīšiem un večiņām prasi pavākties malā ejot pa ietvi? Jeb tomēr apej ar līkumu un ja saskrienies ar kādu pierēm tad taču nelamā večiņu par to ka viņa tieši tur klumburē????
Jeb ir kautkādas savādākas uzvedības normas????
subaru rakstīja: Pārpildītā tranvajā apstāšos tev priekšā un pirdīšu uz vella paraušanu ... kāpēc ? jo tā ir dabīga organisma darbība, tas nav nevienā likumā aizliegts ...
Kā tu jūties ? - pilniigi poh ...
Nav nekā kopīga ar kustību.
Neapspriedīsim huļigāniskas un cūciskas rīcības.
uupis: tu tak te ar naturaalu demagogjiju nodarbijies
nepatiik ka tevi kaa leenaam braucoshu nolamaa un nospiezj malaa: vai nu iemaacies iekljauties pluusmaa vai seedi maajaas pie likumu kraajumiem un raxti te paargudriibas
ar to arii viss pateikts
Ideots rakstīja: ko tur daudz
Ūpja kungs nesaprot un viss.....
to tokš nevar salīdzināt par visiem 100% ar elemntāro pieklājību, jo TU, ES, VIŅA vada transprtlīdzekli, paaugstinātas bīstamības bla bla bla.....
braucot ar to, IR Jādomā
viss-basta
Un ????
Iestājas cita pieklājība? Kāda?
Kindzulis rakstīja: uupis: tu tak te ar naturaalu demagogjiju nodarbijies
Piedodiet bet šoreiz tā ir no jūsu puses. Jo tiek piesaukti neadekvāti salīdzinājumi un piemēri kā piemēram subaru tramvajs, uusa traktors, un vēl tur visa kā. Neaizmirsta pat tiek superaugstā pieredze Subaru kungam kurš rēķinot laiku un attālumu NEņem vērā ka kāds var braukt lēnāk. Tad kurš te demagoģē? Kuram ir prasība lai mazāk pieredzējis lēnāk braucošs vadītājs uz šaura ceļa piebrauc tuvāk apmalej (smiltīm, grantij), kur mainās saķere? Mani piemēram tas baida. Nedod dies opifācijs ar moskābeli vai dāmīte trāpīs uz apmales. Putekļi, jūza, pretējā...... da jebkas.
Nu neiztur kritiku jūsu argumentācija par to ka uz D-pils, Valmieras, Pleskavas, Ventspils, Liepājas šosejām jāraujās pa labi lēnāk braucošam. Un par to ka viņam aizliegts rādīties uz ceļa.
uupis rakstīja:
Kindzulis rakstīja: uupis: tu tak te ar naturaalu demagogjiju nodarbijies
Piedodiet bet šoreiz tā ir no jūsu puses. Jo tiek piesaukti neadekvāti salīdzinājumi un piemēri kā piemēram subaru tramvajs, uusa traktors, un vēl tur visa kā. Neaizmirsta pat tiek superaugstā pieredze Subaru kungam kurš rēķinot laiku un attālumu NEņem vērā ka kāds var braukt lēnāk. Tad kurš te demagoģē? Kuram ir prasība lai mazāk pieredzējis lēnāk braucošs vadītājs uz šaura ceļa piebrauc tuvāk apmalej (smiltīm, grantij), kur mainās saķere? Mani piemēram tas baida. Nedod dies opifācijs ar moskābeli vai dāmīte trāpīs uz apmales. Putekļi, jūza, pretējā...... da jebkas.
Nu neiztur kritiku jūsu argumentācija par to ka uz D-pils, Valmieras, Pleskavas, Ventspils, Liepājas šosejām jāraujās pa labi lēnāk braucošam. Un par to ka viņam aizliegts rādīties uz ceļa.
aizmirsti kompi un aizej pavizinies pa ielaam.. mok uzpleesiisi kaadam kas "ofigenno" praatiigi un akuraati brauc (es pat teiktu -paarvietojaas) un vareesi savus runas/raxtu pluudus izveerst CP protokolaa
koroch: inna
(ja nu treneejies tikai jurista/advokaata dailjtirshanai tad saprotu... ja nee tad esi vnk atpalicis un ar izcili shauru redzesloku)
Atliek atcerēties, kas notika uz daugavpils šosejas kad nelaimīgas sagadīšanās rezultātā VW buss trāpīja uz apmales ar vienas puses ratiem. Un ar ko tas viss beidzās.
Neprasiet to no 70 brauceejiem kaut arī tas notiek uz VIA Baltica. Dieva dēļ neprasiet cieņas izrādīšanu, lai pakalpojums jums netaptu par lāča pakalpojumu un visā ķezā jūs nesēdētu pirmajā rindā.
Kindzulis rakstīja: tad esi vnk atpalicis un ar izcili shauru redzesloku)
ok - kāds esmu tāds esmu un ko tu man padarīsi tak nesāksi auklēties?
Kindzulis rakstīja: mok uzpleesiisi kaadam kas "ofigenno" praatiigi
Esmu uzplēsis - kamēr necienīju viņus. Kā sāku cienīt tā man viņi netraucē.
uupis rakstīja:
ja tev ir siichi tad 100% taisiiji jamos peec graamatas un dienas viduu.. lai tik pasarg dies' nepatrauceetu kaiminjus... citadi tak jamie saaks "pleest virsuu"... ne?
Kindzulis rakstīja:
uupis rakstīja:
ja tev ir siichi tad 100% taisiiji jamos peec graamatas un dienas viduu.. lai tik pasarg dies' nepatrauceetu kaiminjus... citadi tak jamie saaks "pleest virsuu"... ne?
Atļaušos atgādināt ka personīgie apvainojumi nav cieņas izrādīšana bet visatļautība.
Upi ja visi doma savadak ka tu tad tev liekas ka mes neesam riktigi,bet ir otradi.Riktigs neesi tu.Tomer vairakuma viedoklis tomer bus tas pareizakais.ir situacijas kad es saprotu lenu braukšanu ir iemesli,bet ja iemesla nav tad ta ir necieņa par kuru tu te kladzini.Kapec mums jaciena lenak braucošie ja viņi neciena atrak braucošos
batka rakstīja: Upi ja visi doma savadak ka tu tad tev liekas ka mes neesam riktigi,bet ir otradi.Riktigs neesi tu.Tomer vairakuma viedoklis tomer bus tas pareizakais.ir situacijas kad es saprotu lenu braukšanu ir iemesli,bet ja iemesla nav tad ta ir necieņa par kuru tu te kladzini.Kapec mums jaciena lenak braucošie ja viņi neciena atrak braucošos
Kā viņiem cienīt ātrāk braucošos?
Uzbraukt uz apmales un apstāties?
batka rakstīja: Braukt normala atruma
Maksimāli atļautais nav viens un tas pats kas normālais.
Kāpēc tad kad uzkrīt pirmais sniegs uz ceļiem sākas katastrofa un neviens nevar pabraukt? Normāli tak ir 60-it pilsētā.
Kāpēc lietus laikā visi kas skrēja +20 dzēšas uz -10?
Mans domāt ka lielākie aurētāji kuriem traucē lēnāk braucošie ir sniegpulkstenīši. Ziemā nebraucam vai rāpojam. Tikko uzlīst lietus tā traģēdija - neko redzēt nevar - logu tīrītāji traucē. Bet vasarā nu tad pavācas malā visi lēnie divplākšņi - cieniet mani, man jābrauc ātrāk.
Kur ir tie lielie kliedzēji un bļāvēji kad ir slapjdraņķis vai atkala.
Droši ka paši sēž savās mašīnās un brauc lēnām - slidens taču. Nemāki slapjdraņķī braukt ar 60-it -> vot i nelien uz ielas. Nemāki pa ledu braukt ar 90-it -> vot i nelien uz šosejas atkalā.
Aizpagājušo ziemu bija labi kad aiz loga bija -30°... Ne ķērcēju, ne taurētāju, ne gājēju. Vot bija kaifs pa Rīgu atstiept.
nu tu gan jauc pautus ar mandeleem - veciit, ja celja apstaaklji neljauj braukt aatri, tad tu arii nevienam netraucee, jo arii citi brauc tikpat aatri (leeni), kaa tu! savukaart, vasaras dienaa pa normaalu celju vilkties uz 70 pa trases vidu, pie pluusmas 110 - taa ir celju satiksmes trauceeshana, nu nevar tak buut, ka tev tieshaam joprojaam nepielec!
Ziema nekadas problemas nesagada vilkt 120 un atrak.Regulari piedalos amatieeru sacensibas.Iemaņas ir iegutas.Bet škiet ka tu upi gan esi deguna urbinatajs nevis braucejs.Tev drusku juk jedzieni cieņas izradišana un spitibas paradišana
Palasot uupja apgalvojumus par tiem vasaras skreejeejiem, ka ziemaa vinji velkaas liidzko pirmais sniegs, es vari izteikt liidziiga pamatojuma (neesamiibas) apgalvojumu - tie lielie leenbrauceeju aizstaaveetaaji ir neizneesaati un pie tam veel geji ar 1 amputeetu olu... manupraat šim apgalvojumam ir tāds pats pamats, kā ūpja apgalvojumam ...
Vot un to gan ziemaa nesaprotu - līdzko pirmais sniedziņš (jau pēc 1 decembra) - ko tur ko vilkties uz 20 pa pilseetu ...
(bet nez kaapeec uupis ir bik sacepies arii par tiem leenbrauceejiem:
...
Droši ka paši sēž savās mašīnās un brauc lēnām - slidens taču. Nemāki slapjdraņķī braukt ar 60-it -> vot i nelien uz ielas. Nemāki pa ledu braukt ar 90-it -> vot i nelien uz šosejas atkalā.
...
Kur ta palikusi tava cieņa pret tiem, kas izveelas sev tabilsošu ātrumu ???
Visatļautība
Uz šosejām valda visatļautība. Vakar ap plkst.17 braucu pa Ventspils šoseju uz Rīgas pusi, sākot no Talsu pagrieziena stipri palielinājās satiksmes intensitāte. Kā vēlāk sapratu, tas bija dulno rallija apmeklētāju dēļ - uz Rīgas pusi praktiski mašīnas gāja vienā kolonnā. Lielais vairums (ap 80% vadītāju) turēja ap 95 km/h (protams, arī tas ir pārkāpums, tomēr tas ir neliels) tomēr no Talsu pagrieziena līdz Tukuma pagriezienam pusstundas laikā atradās vairāk kā desmit kretīnu un deģenerātu, kuri plūsmu, kas jau gāja uz 95 km/h, ņēmās apdzīt. Piemēram, tādi kretīni brauca ar jauno Toyota-Landcruiser, iepriekšējās paaudzes Honda-CR-V, 90.gadu beigu Audi-A4, ceturto Golfu, Audi-100 cigāru, iepriekšējās paaudzes Mercedes S klasi, Subaru-Impreza, trešo Golfu, BMW 3.sēriju.
Un lai tie skrējēji tagad nepārmet, ka vainīgi ,,sēnes,, , kas lēni brauc un viņiem traucē. Braucot ar 95 km/h, vakar nepanācu nevienu lēnāk braucošu. Manā skatījumā tā šķendēšanās par ,,sēnēm,, ir stipri pārspīlēta.