Droši vien tuvākajās nedēļās visu Getz'u vadītāji brīnīsies - ko ta' pēkšņi viņus vairs neviens neapdzen, vienmēr dod ceļu un tā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Droši vien tuvākajās nedēļās visu Getz'u vadītāji brīnīsies - ko ta' pēkšņi viņus vairs neviens neapdzen, vienmēr dod ceļu un tā.
vilhelms_tills rakstīja: Droši vien tuvākajās nedēļās visu Getz'u vadītāji brīnīsies - ko ta' pēkšņi viņus vairs neviens neapdzen, vienmēr dod ceļu un tā.
i nesapnjo getzam nr nemainaas katru dienu... taa ka i tikai viens getz un ekskluziiva mnta: detektorinjsh
Ideots rakstīja:
vilhelms_tills rakstīja: Droši vien tuvākajās nedēļās visu Getz'u vadītāji brīnīsies - ko ta' pēkšņi viņus vairs neviens neapdzen, vienmēr dod ceļu un tā.
aha, kad sapņo-piever acis
(c) Dexters
aTu kaut ko citu uzrakstiit arii maaki???
ooPIS rakstīja: i nesapnjo getzam nr nemainaas katru dienu...
Nu kā tad tā - vai tad CP nevar sadrukāt saviem getz'iem numurus pietiekošā daudzumā, vai? Skrūvēšanas vaina būtu!
Tepat blakus topikā sliktā Getz v/n ir atklāts - GG 4077.
vilhelms_tills rakstīja:
ooPIS rakstīja: i nesapnjo getzam nr nemainaas katru dienu...
Nu kā tad tā - vai tad CP nevar sadrukāt saviem getz'iem numurus pietiekošā daudzumā, vai? Skrūvēšanas vaina būtu!
skruuviites sev saskruuvee un pities straadaat muudzi
Nu nekas iemacisies kukulisus sadalit ar getzu ar un viss bus čikinieka.Es nemaz neuztraucos
Nesaprotu, kam traucē sēnes un smagie. Šodien kreisēju no rīta pa Latvijas ceļiem. Nu netraucē lēnie. Sadzēsties no rubuļa līdz 70, 60 kapekām vienkāršāk par vienkāršu. Kā parādās logs tā žvikt garām un nekādu problēmu.
Nepārredzamās vietās nav grūti pasēdēt astē - var rādžiņa stacijas pakoriģēt parunāties pa teflonu.
Lēnie laikam traucē visādu nemotoru eupašniekiem, kam 1,1 motorīts ar 75 zirdziņiem un tad nu sūdzās - nēvār āpdzīt, traucē, rada avārijas sītūācijas.
Ja braucat ātrāk par 70 kapeikām tad esiet tik lapni un iegādājāties auto ar atbilstošu dzinēju, bet dēļ tā ka ekonomē uz motora un līdz ar to uz drošības rēķina un pēc tam čīkstēt ka opifāciji rāpo uz 60, 70 rada avārijas situācijas. Piedodiet tās rada paši nemotoru īpašnieki kuri nemāk pareizi un vietā apdzīt vobščem lohi.
Vot šitas gan ir slikti: auto.delfi.lv/...
uupis rakstīja: Vot šitas gan ir slikti: auto.delfi.lv/...
uzstādīs elektronisku ierobežotāju, kuru pie oficiālā dīlera varēs deaktivizēt
batka rakstīja: Kartejais stulbums
Es tik iedomājos to skatu kad veca lamata tāda kā II golps svilpdams aizstiepj garām jaunam AUDI.
FERRARI ar spidometra merpaneli max 160
Tjuna firmam buus darbs
ne jau par velti bija raksts "«Ferrari» uzstāda rekordu uz ūdens"
baac, stulbais seene uzcepis kkaadu debiilu topiku un te smird kko. seenes nost no celja un viss!
Nightwing rakstīja: baac, stulbais seene uzcepis kkaadu debiilu topiku un te smird kko. seenes nost no celja un viss!
oi cik viens te liels nemotors ar savu BVW uzradies
Cien. Vilhelmīne&Co., nenokariet degunus un turaties kā vīri;
ir laba aizmugure
Edmunds Zivtiņš:
\"Kur var deviņdesmit, es parasti ar \"žiguli\" braucu uz astoņdesmit, un atpūšos.\"
vieplis rakstīja: Edmunds Zivtiņš:
"Kur var deviņdesmit, es parasti ar "žiguli" braucu uz astoņdesmit, un atpūšos."
Vēl, kurš vainīgs par gājēju CSN pārkāpumiem, kurš ir vainīgs par BOJāgājēju špegošanu pār Jūrmalas šoseju neatļautās vietās?
"tvnet: Patiesībā šiem gājējiem tur [= uz Jūrmalas šosejas] nevajadzētu atrasties arī ar pie atļautā ātruma 100 km/h?
Zivtiņš: Nevajadzētu gan, bet tik un tā viņi iet bojā. Un iet bojā tāpēc, ka braucam diezgan ātri."
Vot, tā!
pa jurmaleni tacu atljautais aatrums ir cits
HIPPY rakstīja:
Nightwing rakstīja: baac, stulbais seene uzcepis kkaadu debiilu topiku un te smird kko. seenes nost no celja un viss!
oi cik viens te liels nemotors ar savu BVW uzradies
Tu par ko tieshi?
vieplis rakstīja: Cien. Vilhelmīne&Co., nenokariet degunus un turaties kā vīri;
ir laba aizmugure
Edmunds Zivtiņš:
"Kur var deviņdesmit, es parasti ar "žiguli" braucu uz astoņdesmit, un atpūšos."
www.tvnet.lv/...
Šamos,kuri izbrauc uz šosejas ar 80 atpūsties vajag nošaut uz vietas.Nepietiek jau ka fūres ir jāapdzen.Un tad vēl šamie kretīni...
fokss rakstīja:
ir laba aizmugure
Edmunds Zivtiņš:
www.tvnet.lv/...
Šamos,kuri izbrauc uz šosejas ar 80 atpūsties vajag nošaut uz vietas.Nepietiek jau ka fūres ir jāapdzen.Un tad vēl šamie kretīni...
Saut nevajag. Pirmoreiz. Atnemt tiesibas lai sez majas.
fokss rakstīja:
ir laba aizmugure
Edmunds Zivtiņš:
www.tvnet.lv/...
man domaat, ka noshaut vajadzeetu tevi, kranci, deelj shitaadiem psihajiem visa shaize saakas...
Biideklis rakstīja:
fokss rakstīja:
ir laba aizmugure
Edmunds Zivtiņš:
www.tvnet.lv/...
man domaat, ka noshaut vajadzeetu tevi, kranci, deelj shitaadiem psihajiem visa shaize saakas...
nesen uz dpils straases prieksaa striipa ar autinjiem, kaadi 15 visi braucam uz 75-80km/h...kaa juus domaajat , kas brauca pa priekshu un provoceeja visus uuz apdziishanu neatljautaas vietaas???zigulis tas bija , ibiomakj....
Visatļautība
Uz šosejām valda visatļautība. Vakar ap plkst.17 braucu pa Ventspils šoseju uz Rīgas pusi, sākot no Talsu pagrieziena stipri palielinājās satiksmes intensitāte. Kā vēlāk sapratu, tas bija dulno rallija apmeklētāju dēļ - uz Rīgas pusi praktiski mašīnas gāja vienā kolonnā. Lielais vairums (ap 80% vadītāju) turēja ap 95 km/h (protams, arī tas ir pārkāpums, tomēr tas ir neliels) tomēr no Talsu pagrieziena līdz Tukuma pagriezienam pusstundas laikā atradās vairāk kā desmit kretīnu un deģenerātu, kuri plūsmu, kas jau gāja uz 95 km/h, ņēmās apdzīt. Piemēram, tādi kretīni brauca ar jauno Toyota-Landcruiser, iepriekšējās paaudzes Honda-CR-V, 90.gadu beigu Audi-A4, ceturto Golfu, Audi-100 cigāru, iepriekšējās paaudzes Mercedes S klasi, Subaru-Impreza, trešo Golfu, BMW 3.sēriju.
Un lai tie skrējēji tagad nepārmet, ka vainīgi ,,sēnes,, , kas lēni brauc un viņiem traucē. Braucot ar 95 km/h, vakar nepanācu nevienu lēnāk braucošu. Manā skatījumā tā šķendēšanās par ,,sēnēm,, ir stipri pārspīlēta.