pa swh tikko teica, cūkas piemineklis par godu cūkai kā izsenis Latvijas ekonomikas balstam.. jau Kulmanis bijis iecerējis..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pa swh tikko teica, cūkas piemineklis par godu cūkai kā izsenis Latvijas ekonomikas balstam.. jau Kulmanis bijis iecerējis..
Baisulis rakstīja:
turbopiile rakstīja: Kalvītim centrāltirgū piemineklis būšot..
Kādā paviljonā?
Galjas, protams
kalfonso rakstīja:
Baisulis rakstīja:
Kādā paviljonā?
Galjas, protams
Uzbūvēs atsevišķu Gaļas paviljonu?
Baisulis rakstīja:
kalfonso rakstīja:
Baisulis rakstīja:
Kādā paviljonā?
Galjas, protams
Uzbūvēs atsevišķu Gaļas paviljonu?
Cūkgaļas paviljons.
Mandarīnu paviljons.
www.parbrendu.lv/... reku bišķiņ par šito googlā atradu
Manupraat pie galjas paviljona labi piestaaveetu kalviisha biste...
kaa atgaadinaajums par tiem treknajiem gadiem
Zoo rakstīja: Manupraat pie galjas paviljona labi piestaaveetu kalviisha biste...
kaa atgaadinaajums par tiem treknajiem gadiem
Nu nē, to jāliek pie Getliņu svalkas,iebraucot.
tur jau Šķēlem būs piemineklis..
andri vajadzeetu vispaar tajos getlinjos ...
nu lai sekmeetu metaana ruupnieciibu
turbopiile rakstīja: tur jau Šķēlem būs piemineklis..
Nu ļoti jauki, viens vienā pusē, otrs otrā. Nebūs garlaicīgi.
Tur jau laikam ir visu problēmu cēlonis,ka Andris ir tas lielākais p1puks,kurš cūkdelfīnu bīda kā šaha figūru turpu-šurpu...un tādam ānusam pieminekli būtu jāceļ,kaut kur tuvāk Brāļu kapiņiem
Man domaat, ka ir arii pipuks, kurš andri kustina.....
neticu, ka viens pats un uz savu roku var visas sitaas cuuciibas sastraadaat...
Zoo rakstīja: Man domaat, ka ir arii pipuks, kurš andri kustina.....
neticu, ka viens pats un uz savu roku var visas sitaas cuuciibas sastraadaat...
Piekrītu Tev,bet ja tāds ir tad visticamāk,ne šīs valsts robežās...
nu tur jau ir vesels svinga klubs, lietojot iepriekšējo terminaloģiju..
turbopiile rakstīja: nu tur jau ir vesels svinga klubs, lietojot iepriekšējo terminaloģiju..
Apcirst krāniņus tādiem svingeriem
hmzz.. vai nu sapratis vai pateikts...
par shahistiem... ai ai ku daudz nav zinaams.. ik pa briidim uzpeld kaada info druska... i par vieteejiem i par vieteejiem bet ne uz vietas
Baisulis rakstīja: Nedaudz offtopic. Modena, pasaki ,kur es slēpjos zem sieviešu vārda?
Publiski atvainojos... nokolnsultejoties ar zinošiem cilvēkiem - "Dorisa" ir baigi līdzīga tev, bet diemžēl cits keks...
...neliela atkāpe no tēmas,bet...
Brauc A.Kalvitis vakarā pie lauku ļaudīm ciemos. Šoferis nomaldās, paliek jau tumš, sāk līt lietus... Pēkšņi vienā līkumā mašīnai priekšā izskrien cūka un šoferis nepaspēdams nobremzēt nobrauc ruksi beigtu. Kalvītis būdams 'goda vīrs' izvelk no maka 100 ls, dod šoferim un saka - rekur tur uzkalnā ir mājas. Ta cūka droši vien viņiem piederēja. Ej, atvainojies un atdod naudu.
Šoferis aiziet.
Paiet stunda.
Paiet divas.
Pēc 2 ar pusi stundām atnāk šoferis galīgi piedzēries!!! ... Kalvīts izbrīnīts:
-Eu, kas notiek?
Šoferis:
-Oj, tur tādi lādzīgi cilvēki! Ne naudu paņēma ne ko pārmeta. Ar vakariņām pacienāja, šņabi uzsauca...
-Ko tad Tu viniem sastāstiji???
-Nu kā!? Teicu, ka esmu Kalvīša šoferis un ka es to cūku esmu sabraucis...,
Zatlers tikko pasūtījis tautu uz poda..
a aņuks jau bija šit
turbopiile rakstīja: Zatlers tikko pasūtījis tautu uz poda..
a aņuks jau bija šit
Konkreetaak
Zoo rakstīja:
modena rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
Zoo rakstīja: Tad man ir tikai 1 jautaajums
Kursh apmaksaaja dienā pirmo lapu un reklaamu mēdijos
Ja meediji paši uz sava reekjina to ir palaiduši, tad ok, bet ja atkal kaads grigorijs, sôls vai džordžš vai vasja nolociijis naudinju, tad man zheel tos, kas tur aizgaaja paklaigaat....
Un tagad pastāsti kāpēc.
Tāpēc ka drīz ir vēlēšanas..... JA GRIBĒTu kaut ko mainīt- tad nu sāktu vākt parakstus par Saeimas talaišanu..... Parasta kaligāšana - priekšvēlēšanas triks... jo visiem sen ir zināms - ka tikai rakstiski var kaut ko mainīt - vai nu pielietojot brutālo spēku..... bet utr jau vajag daudz naudas....
veeleesanas veel peec 3 gadiem, pasvaldiibas neierullee...
vareetu vaakt parakstus un dot valdim, lai ierosina referendumu vai kaut kaa taa...bet valdis tikpat labi (un visticamaak) neklapees ar ausi...
tur jau arii nav mulkji un mazliet ir piedomaajusi kur un kam ir jaatrodas...
A interesee taapeec, ka muusdienaas neviens neko par briivu tikpat kaa nedara....un kaapeec burziņš tieši par Loskutovu, un nevis pirms meenesha, kad pastam atklaaja 2 mio nelietderiigu izšķērdēšanu (sk.Šlesers), kur neviens netika atlaists...
modena rakstīja:
Baisulis rakstīja: Nedaudz offtopic. Modena, pasaki ,kur es slēpjos zem sieviešu vārda?
Publiski atvainojos... nokolnsultejoties ar zinošiem cilvēkiem - "Dorisa" ir baigi līdzīga tev, bet diemžēl cits keks...
OK
Zoo, Tu tiešām domā, ka man, baisulim, citiem, kas parakstīja aicinājumu, vai bija pie Saeimas kāds par to maksāja? Tu nespēj noticēt, ka dažkārt tā piegriežas, ka tiešām vienīgais veids ir aiziet, paskatīties acīs un likt nokaunēties?
jā - nauda ir lieliskas motivators, bet ne vienīgais, ne visiem un ne vienmēr..
Šovakar 22:00 lidostā Rīga pie VIP vārtiem. Gribu paskatīties acīs tam nelietim...
rīt no rīta pie Saeimas..
Sveiki!
Rītdien, plkst.8:15 pie Saeimas notiks pikets pret Loskutovu atcelšanu no KNAB priekšnieka amata. Lūdzu visi, kam ir tāda iespēja, rītdien atnāciet (līdzi vēlams ņemt Latvijas karogus sēru noformējumā)! Būtu svarīgi, lai šī ziņa aizietu pēc iespējas daudziem cilvēkiem!
.. pārpostēju... ja kādam arī ir piegriezies..