Bet vai kādam ir informācija, kāda būs autogāzes cena pēc Krievijas gāzes cenas celšanas šogad?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet vai kādam ir informācija, kāda būs autogāzes cena pēc Krievijas gāzes cenas celšanas šogad?
Kur Tev atrodas izpildes atvere ?
TDIOTS rakstīja:
Ir novērots ka tie slēptās uzpildes ,uzskrūvējamie štuceri , bremzē uzpildi - kaut kā lēni uzpildās
Konkrēti brālim ir tāda lieta un esmu redzējis arī citus ilgi pildamies
P.S. man kaut kā pajāt -neko neslēpju/nekautrējos
Samaksā lai ieliek normālu uzpildes ventili, nevis noskrūvējamo. Pat manam megarullzam tādu var uzlikt - ir pieredze, A80 tur man viens liepājas gāzes kantoris savulaik uzlika.
GB12 rakstīja:
Viens ir...
Es arī tādu lietu apsvēru, bet gāzinieks, kas man aprūpē visu to infrastruktūru, teica, ka labāk nevajag, jo tajā vietā tiek brutāli urbts caurums un pastāvīgi mitrums tiek klāt, attiecīgi, drīzumā tur var pamatīgs ruslans iemesties.
Protams, pastāv jau iespēja nopakot tā, ka rūsu aizkavē, bet tad jāskatās, cik vispār ir vietas.
Gāzeris tātad nejēga, ka tik brutāli dara ka kaut kas sāks rūsēt. It kā zem bufera izurbjot caurumu, tur mitrums netiktu... Eksistē tādas lietas kā gruntis un krāsas, kaut gan principā neko tādu pat nevajag - ar logu līmi jāpietiek.
Mūsdienās ir nākusi mode ar noskrūvējamiem uzpildes ventiļiem, tiem vietas pietiek visur - es gan par tādu risinājumu diži sajūsmā neebūtu.
GB12 rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
Es jau arī it kā nē. Komleksu nav, bet nu tomēr besī tas pampaks uz bufera... tizli izskatās...
Cik nopratu , uz bampera negribēji , bet tomēr gāzinieku paklausīji ?
Gāzes uzpilde mēdz būt ilga un pēdējie 2-3 litri pildās nāvīgi ilgi un var nākties salt pie tanka līdz 10 minūtēm. Pildoties pie automāta, šis process diezgan vienkāršs.
Ilga uzpilde mani dara domīgu par gāzes atveri ,līdzās benzīna .
Patreizējiem gāzētajiem megarulziem , uzpildes plurķi ir bufferu nekrāsotās plastmasas daļās un ,man perzônīgi , skatu ''aci negrauž'.![]()
msh rakstīja:
It kā zem bufera izurbjot caurumu, tur mitrums netiktu... Eksistē tādas lietas kā gruntis un krāsas, kaut gan principā neko tādu pat nevajag - ar logu līmi jāpietiek.
Vispār jau bufers pēc noklusējuma rūsēt nevar, jo ir plastmasa...
tas nu tā, zināšanai.
rudens68 rakstīja:
GB12 rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
Es jau arī it kā nē. Komleksu nav, bet nu tomēr besī tas pampaks uz bufera... tizli izskatās...
Cik nopratu , uz bampera negribēji , bet tomēr gāzinieku paklausīji ?
Nē, es nopirku auto ar jau gatavu iekārtu un kā pievienoto vērtību to caurumu bamperī.
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
14
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)