- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Koronavīrusa dēļ kavējas izmeklēšana par Croydon Tram Crash, kurā gāja bojā septiņi cilvēki. Pirmdien bija jāsākas 12 nedēļu ilgajai sēdei par sliedēm, kurā cieta arī 61 cilvēks. Krodonas rātsnamā notikušajam žūrijas izmeklējumam vajadzēja dzirdēt argumentus, ka vainojamas cilvēku kļūdas un transporta sistēmas nepilnības. Bet tas ir atlikts vīrusa līmeņa paaugstināšanās dēļ Londonā, un jauns datums vēl nav paziņots. Tramvajs no sliedēm pie Sandilands tramvaja pieturas noskrēja 2016. gada novembrī. Sākotnējā izmeklēšanā tika konstatēts, ka tramvajs brauca gandrīz četrreiz vairāk par līnijas atļauto ātrumu. Piektdienas rītā Dienvidlondonas koronera biroja paziņojumā teikts, ka Kroidonai ir ceturtais "augstākais inficēšanās līmenis" ar koronavīrusu no Londonas 32 rajoniem. tramvaja vadītājs Alfrēds Dorriss tika arestēts, bet vēlāk tika atceltas apsūdzības par rupju nolaidību un slepkavību. Oficiālajā ziņojumā par avāriju tika secināts, ka toreiz 42 gadus vecais kungs Dorriss, iespējams, iemiga pirms tramvaja noskriešanas no sliedēm. Transports Londonai (TfL) operatoram Tram Operations Ltd (TOL), FirstGroup meitasuzņēmumam, netika izvirzīta apsūdzība par korporācijas slepkavību. Tika nogalināti 19 gadus vecais Danejs Činnerijs, 52 gadus vecais Filips Logans, 57 gadus vecais Filips Seierijs, 35 gadus vecā Dorota Rinkeviča un 63 gadus vecais Roberts Hakslijs, kā arī Kroidonas štata Marks Smits (35) un 62 gadus vecais Donalds Kolets. avārijā. Bens Posfords, kurš ir galvenais advokāts piecām no septiņām ģimenēm, sacīja: "Viņi ir ļoti vīlušies par pārtraukumu, jo ilgu laiku gatavojās izmeklēšanas sākumam. "Tomēr viņi pieņem grūto lēmumu, kas vecākajam koronerim bija jāpieņem, ņemot vērā Kovida krīzi, un cer, ka izmeklēšanas var sākties drīz."

nenoskaidroti huligāni apzīmējuši tramvaju ar kariņu neglaimojošu vēstījumu.
Bilde lielākā izmērā šeit: forum.myriga.info/index.php?act=Attach&type=post&id=104593
WALA rakstīja: BTW Bams, varbūt tev ir kaut kur to laiku tramvaju maršrutu karte. Tehniski es virspusēji esmu pārskatījis tos kas man likās reālistiski iespējami,bet netràpīju ...
ir viena vietne, kur ir šāda 1916. gada karte: zurbu.net/f/4
WALA rakstīja: Īsumā esmu tukšā - nekas no tā kas ienàca prātā, neatbilst. Mazliet pastāstīšu domu gàjienu kā provēju bildi "ielikt kartē". Kalnciema iela man "nepatīk", jo tā bija ļoti biezi apdzīvota uz to laiku kad tur kāds tramvajs tuvumā varēja parādīties. Šīs puses trambuļa logos ir redzams ēkas apveids ar torni/skursteni kas man ļoti atsit tagadējā (celts 1911-1914. gadu) Āgenskalna tirgus ēkas fasādi , bet kaut kā tā nevarētu būt, jo tramvajs ap Āģi IMHO gāja citādāk nekā šajos laikos. Nākamais par tām sētām kas rēgojas - vārti tādi kas vienā gadījuma atgādina kaut kādus klostera/baznīcas vai varbūt kaut kā ar armiju saistīta vārtus, vēl ir gadījies ko līdzīgu Maskavas ielas koka apbūvē redzēt. Bet diemžēl mani tas nekur neaizved ...
Ir versija, ka tā vieta varētu būt: a)Hanzas iela, preču stac rajonā. Vai b) variants: Mežaparks. A.Sakses-Hamburgas-Ezermalas ielu rajons. Kautgan zinātāji saka, ka fonā redzamā telegrāfa līnija bija izvietota pārsvarā tikai uz galvenajām ielām. Nu tur ķipa Brīvības gatve, Vienības gatve uc.
Izstādē "Auto 2026" Ķīpsalā dominē auto Ķīnas, bet "Auto Exotica 2026" bez eksotikas; TRĪS DAĻĀS (+ VIDEO)
9
"Spried ar Delfi" piedalās iAuto.lv redaktors M.Ozoliņš un Latvijas Valsts ceļi vadītājs M.Lazdovskis (+ VIDEO)
6