- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
diggen rakstīja: es jau gadus pēdējos 20 mātei savā dzimšanas dienā sniedzu ziedus par to ka dzemdībās nesavilka kājas un tālākajā dzīvē nenopirku bembi un neesmu tāds kā vairums šo muļķišu. vācietis raud par imidžu bemja braucējam aEiropā un ir pamats. un filmu par bumeru vajadzētu atļaut skatīties vismaz no 18 kad jau parādās smadzeņu iedīgļi .. nekam personīgi. novērojumu uz ceļa un statistiks
+1
Zelta vārdi!
Atsaldeņi ir ar visādu marku a/m, BET..... lieta ir tā, ka lielākā daļa atpazīst tikai BMW un VAZ
un VAZi iet mazumā, savukārt BēMēWē tik vairojās ![]()
diggen rakstīja: es jau gadus pēdējos 20 mātei savā dzimšanas dienā sniedzu ziedus par to ka dzemdībās nesavilka kājas un tālākajā dzīvē nenopirku bembi un neesmu tāds kā vairums šo muļķišu. vācietis raud par imidžu bemja braucējam aEiropā un ir pamats. un filmu par bumeru vajadzētu atļaut skatīties vismaz no 18 kad jau parādās smadzeņu iedīgļi .. nekam personīgi. novērojumu uz ceļa un statistiks
Žetons
![]()
pirdiens rakstīja: Paareizi sacīts!!
Atsaldeņi ir ar visādu marku a/m, BET..... lieta ir tā, ka lielākā daļa atpazīst tikai BMW un VAZ
un VAZi iet mazumā, savukārt BēMēWē tik vairojās
Vot vot darbā kolēģis gados kurš visus auto kuri nav VAZ sauc par BMWuha vai Auģuha ....un regulāri stāsta, ka šitie brauc kā pašnāvnieki un baigi traucē ![]()
Labs!
Manuprāt, avāriju izraisīja Mercedess, kas nepārliecinājās par manevra drošumu, bet Bmw vadītājam arī savu tiesu vainas jāuzņemas - pārāk strauji/agresīvi brauca ar nepiemērotām riepām un vēl, mēģinot izvairīties no sadursmes, novirzījās pa kreisi, kā rezultātā cieta ne tikai mazais mersis, bet arī malā stāvošais Audi.
Morāle - lēnāk brauksi tālāk tiksi!
Bet nu pēc apraksta - bembists pi**rs un mersim vienk. nepaveicās.
M77 rakstīja: ...
Manuprāt, avāriju izraisīja Mercedess, kas nepārliecinājās par manevra drošumu...
Tas ir no sērijas skaties divreiz, lai kads pimpis lidojot Tev dzīvi nesačakarē. MB vadītājs varbūt naivi cerēja, ka citi arī ievēro noteikumus.
Bet vainīgs ir trolis, aizsedza skatu
P.S. Esmu dzīvē redzējis vairakus vasarā novākotus bimerus ar radžu riepām.
Rendir
Šodien, 02:20 #1358
Kopš: 17. Jun 2009
No: Strenči
Ziņojumi: 541
Braucu ar: e34 540i
esmu braucis pa pilsetu 250 ar e38 750,un gandriz katru dienu sanak 160-200
pat ar e30 sanak 150-160 ikdiena pa pilsetu,a kad brauc 90 tad liekas ka tulit apstasos.....
p.s radars vienmer ON un braucu tad kad uz cela nav daudz auto....nelielos,vnk ta ir
-----------------
one life,live it
M77 rakstīja: Morāle - lēnāk brauksi tālāk tiksi!
Morāle – esmu liecinieks bet aizlaižos neatstājot koordinātes lai strīdīgā situācijā neatkarīgas liecības neļautu noskaidrot patieso vainīgo…
uupis rakstīja: Vot besī ārā šitādi – es redzēju bet liecinieks nebūšu…
Runā, runā.. kurš man šajā gadījumā kompensēs iztērēto laiku, octa, vai? Vispār jau, ja tas nebūtu noticis tieši brīdī, kad grasījos iekāpt troļukā, varbūt arī būtu pieteicies par liecinieku (ja vajadzētu), a tā rīkojos saskaņā ar sākotnējo ieceri - pagūt uz darbu laikā.
Sretsked rakstīja:
M77 rakstīja:
Runā, runā.. kurš man šajā gadījumā kompensēs iztērēto laiku, octa, vai? Vispār jau, ja tas nebūtu noticis tieši brīdī, kad grasījos iekāpt troļukā, varbūt arī būtu pieteicies par liecinieku (ja vajadzētu), a tā rīkojos saskaņā ar sākotnējo ieceri - pagūt uz darbu laikā.
Blā blā blā blā.... kas kompensēs ?? Kompensēs tas, ka Tu izpildīsi pilsoņa pienākumu. Būtu piegājis, pieteicies,iedevis tel numuru un fiksi aizbraucis tālāk.
Ja kādu sitīs nost, Tu taču ar neiesi palīgā, ne ? Mazums, uz kino nepaspēsi.....
Ies palīgā - bet nejau cietušajam
Sretsked rakstīja:
M77 rakstīja:
Blā blā blā blā.... kas kompensēs ?? Kompensēs tas, ka Tu izpildīsi pilsoņa pienākumu. Būtu piegājis, pieteicies,iedevis tel numuru un fiksi aizbraucis tālāk.
Ja kādu sitīs nost, Tu taču ar neiesi palīgā, ne ? Mazums, uz kino nepaspēsi.....
Nuka, nocitē likuma pantu, kur šie pienākumi aprakstīti!
Sretsked rakstīja:
M77 rakstīja:
Nuka, nocitē likuma pantu, kur šie pienākumi aprakstīti!
Sretsked rakstīja: FĀK, nu kad šajā forumā varēs rediģēt savus tekstus ????
Beidz sapņot slapjus sapnīšus.
Bet te ir vēl kas - apdzīt neregulējamos krustojumos drīkst tikai tad, ja esi uz galvenā ceļa. Tur Cēsu iela nav galvenā.