Aptauja krīzes laikos ... - Forums - iAuto

Aptauja krīzes laikos ...

911 Reģ.: 11.04.2003

Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?

.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt
ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

brmbrmm rakstīja: Vem vesels! www.youtube.com/...

Tu esi tas Dainis Leitāns?

Sorry ka apvainoju. Bet vienkārši spēlēt 3x vakarā prastu šlāgeri ir ļoti nomācoši.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

brmbrmm rakstīja: Vem vesels! www.youtube.com/...

Tu esi tas Dainis Leitāns?

Sorry ka apvainoju. Bet vienkārši spēlēt 3x vakarā prastu šlāgeri ir ļoti nomācoši.

Ne, ne, Valdi, nav par ko atvainoties, jo man nav par ko apvainoties, jo šlāgeris tiešām prasts. Līdz pat šodienai nezināju, kas ir tā autors un kas izpildītājs. Vnk zvaigznes tā nostājās, ka tai brīdī šis iešāvās prātā. Un jā, dēļ Taviem komentāriem nu jau otro dienu nevaru to "Minku"no prāta izdzīt

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

BusDriver rakstīja: Jautājumi Sēnei un pārējiem līdzīgi domājošiem par gaļas ēšanas priekšrocībām:

1. Kādēļ lielākā daļa sportistu ir veģetārieši?

2. Kādēļ visspēcīgākie un visizturīgākie dzīvnieki ir veģetārieši (zilonis, zirgs, ēzelis)? Salīdzinājumam tīģeris vai pantēra spēj attīstīt lielu ātrumu tikai īsu laika sprīdi.

1. Varbūt tāpēc kā visiem ķīniešiem gaļas nepietiek....

2. Tāpēc kā sila jestj uma nenado... vai tad tu pats ar kājām apkārt skraidi vai izmanto pārvietošanai transporta līdzekļus?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

BusDriver rakstīja: Jautājumi Sēnei un pārējiem līdzīgi domājošiem par gaļas ēšanas priekšrocībām:

2. Kādēļ visspēcīgākie un visizturīgākie dzīvnieki ir veģetārieši (zilonis, zirgs, ēzelis)? Salīdzinājumam tīģeris vai pantēra spēj attīstīt lielu ātrumu tikai īsu laika sprīdi.

1. Varbūt tāpēc kā visiem ķīniešiem gaļas nepietiek....

2. Tāpēc kā sila jestj uma nenado... vai tad tu pats ar kājām apkārt skraidi vai izmanto pārvietošanai transporta līdzekļus?

1) Pieejot lieta mazliet zinātniskāk - gaļas produkti, sēnes ir tās lietas ko kunģim nāķas piepūlēties lai "sagremotu". Pietiekoši daudzos sporta veidos (viss kas saistas ar skrišanu) kad runa ir par sekundes simtdaļām - gremošanas "traucējumi" pasliktina rezultātu. Bet ir sporta veidi kurs bez gaļas ēšanas vispāº nevar iztikt!!! Un tas ka sportisti ir veģetārieši - būs stipri pārspīlēts, tikai tas ka sacensību periodā bieži tiek lietota speciāla "diēta".

2) visspēcīgākais dzīvnieks - ir stipri relatīvs jēdziens, ja paskatamies plašāk tad valis ir krietni smagāks lielāks, stiprāks, un jams nebūt nav veģetārietis un pat ne vegāns.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

2.visspēcīgākais dzīvnieks ir skudra,kas nav veģetārietis.

1.ja neēdīsi gaļu,rezultāta nebūs,proteīnu putra nenodrošina visas tās aminoskābes kas nepieciešamas lai organisms nesāktu ēst pats sevi.cilvēks ir visēdājs un vienīgais zīdītājs kuram laktozes šķelšana saglabājas visu mūžu.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Vēlviena atziņa ir tāda – intelekts uz pasaules ir konstants lielums.

šito jau mes te reiz cilājām

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

BusDriver rakstīja: ....

...

paprasi šito, teiksim, ščerbatiham

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: …šito jau mes te reiz cilājām

Un tas viss beidzās ar plakaniem okeāniem…

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Oficiāli reģistrētais bezdarba līmenis sasniedzis 14,7%. Vai Jūs domājat, ka tas sasniegs 20% ? Es domāju, ka jā.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nesasniegs.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Oficiāli reģistrētais... tas jau visu izsaka. Veikali pilni, bet visiem viss slikti Latvijas klasika.

Es gan teiktu, ka satiksmes intensitāte samazinās. Vismaz maršrutā Jelgava - Rīga noteikti. Vakar īsi pēc plkst. 21 braucu pa Jelgavas apvedceļu un vienviet pat sajutu tādu kā spocīgu tukšumu - vairākus kilometrus neviens auto nebrauca pretī. Tagad, manuprāt, vairāk iezīmējas tendence aizbraukt uz darbu, kuram vēl ir, aizvest bērnus uz skolu, bet vēlos vakaros sēdēt mājās un nebraukt izklaidēties, piemēram, spēlēt boulingu...

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

nesasniegs.. beigsies lielie bezdarbnieku pabalsti un ļāutiņi atkal turpinās strādāt oficiāli vai arī meklēs darbu vai arī brauks uz ārzēmem, kur ātri vien pazaudēs oficiālo bezdarbnieka statusu..

problema par ko tagad būtu jāuztraucas ir nevis pragmatiskais šodienas bezdarbs, bet gan nodarbinātības problēmas pēc gada diviem, kad saks trūkt darbaspeka, jo īpaši kvalificēta..

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Oficiāli reģistrētais... tas jau visu izsaka. Veikali pilni, bet visiem viss slikti Latvijas klasika.

Dīvains skatījums tev uz dzīvi parādījies pēdējā laikā - tie kas var tie ir veikalos, tie kas nevar - tiem vainu jātin no šejienes ( ko daudzi ar dara, vai jākļūst par "bezpajumtniekiem". Pie kam ja vien esi pamanījis - cilvēki arvien vairāk iepērkas "akcijās" !!! Tātad nauda varbūt aºī ir, taču ļoti daudzi 7 reiz nomērīs pirms ko nopirkt !!!

P.S. Pie kam mēdz būt aºī tā ka izpārdošānu laikā cilvēķi cer sev kaut ko atrast - bet beigāš vienagla aiziet tukšā - jo cenas joprojām neadekvātas !!!

P.P.S. Tie kam sanāk - silti iesaku iepirkties ārzemēs, ebay vai vēl visur kur, jo šejienes "modes preces" ir savas 3 x lielāku cenu pie visām atlaidēm !!!

0 0 Atbildēt

Un jā arvien vairāk pārdošanas balstītu biznesu savu eksistenci izbeidz !!!

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Tāpēc,ka to bija pārāk daudz.

NU nez es neesmu sajūsmā par to ka teiksim mazi pārtikas veikaliņi mēdz klapēties ciet !!! Pār pārējiem man kaut kā salīdzinošī vienaldzīgi.

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

problema par ko tagad būtu jāuztraucas ir nevis pragmatiskais šodienas bezdarbs, bet gan nodarbinātības problēmas pēc gada diviem, kad saks trūkt darbaspeka, jo īpaši kvalificēta..

Tā taču būs laba lieta - varēs vismaz tikt pie darba un algas! Es gan neticu, ka tik ātri tas notiks...

0 0 Atbildēt

Bet šībrīža tendences ir biedējošas - septembra beigās bezdarbs 13,2% , oktobra beigās 14,1%, bet novembra vidū - jau 14,7%.

0 0 Atbildēt
turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

deksters tā izdzen savus darbiniekus, ka tie no bēdam nozdzeras

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

WALA rakstīja:

Sretsked rakstīja:

Tāpēc,ka to bija pārāk daudz.

NU nez es neesmu sajūsmā par to ka teiksim mazi pārtikas veikaliņi mēdz klapēties ciet !!! Pār pārējiem man kaut kā salīdzinošī vienaldzīgi.

Hmm, jāskatās,kāds tas mazais ir. Man patīk viens garšvielu veikals Bauskā...tāds ,ar savu auru, tirgojas paši saimnieki. Tādu būtu žēl... bet..

Bļin caur Bausku braucot tieši to veicīti ieraudzījām un nodomājām- kā tāds specializēts veikaliņš turās vietā, kur ielas bija no ļaudīm kā izslaucītas...

0 0 Atbildēt

Te par vēl vienu \"mazu\" krīzīti kas mums visiem uzglūn:

www.technologyreview.com/...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tas nav nekāds jaunums.

un weapon grade urāns/plutonijs nav izmantojami power plantos.

0 0 Atbildēt

Latvijas darba tirgū strauji sarucis brīvo darba vietu skaits un cilvēkiem, kas nokļuvuši bezdarbnieku rindās pašreiz ir ļoti grūti atrast darbu. Ja vēl pērn oktobrī valstī bija vakantas ap 10 tūkstošiem NVA reģistrētās brīvās darba vietas, tad pašreiz saskaņā ar provizoriskiem datiem pašreiz reģistrētas vien 1871 vakance, tas ir uz vienu NVA reģistrēto brīvo darba vietu ir 88 bezdarbnieki.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Gachs rakstīja: auto remontu/rezerves detaļu tirdzniecībā kopš septembra ir augšupeja, apgrozījums pieaudzis, klientu vairāk nekā gada sākumā un vasarā. Detaļas arī tiek pirktas vairāk, taču vairāk no lētākā gala.

No šīs nozares izskatās, ka varētu būt augšupeja

Varbūt vienkārši tālāk transportlīdzekļi bez remonta nav gatavi pārciest krīzi?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti