Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Feļštinskis iezīmē visai biedējošu scenāriju

www.youtube.com/watch?v=TPmGbwWq74I

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu Baltkrievijas jautājums jau labu laiku stāv NATO dienas kārtībā, ne par velti ASV visu austrumeiropu ir piepečkājuši ar bruņojumu un te B-52 apkārt lidinās. Šobrīd tas "svinīgais brīds" ir pienācis un tagad visi gaida ko Ķīna teiks ANO drošības padomes sēdē. Ja Ķīna atbalsta Krieviju, tad mēs esam ļoti tuvu 3. pasaules karam, jo ASV momentā iegriezīs kara mašīnu lai neļautu Ķīnas protektorātam nostiprināties.

Praktiskā karadarbība gan visticamāk nesāksies līdz brīdim kamēr no Baltkrievijas nebūs uzbrukuma pa Ukrainu vai Poliju.

Kaut kad pašā konflikta sākumā es jau minēju, ka uztaisīt diversiju no Baltkrievijas pa NATO valsti būtu ideāls veids kā beigt karu - baltkrievi dabūtu pa muti, krievi tāpat jau zem sankcijām, taču ar iemeslu pamest Ukrainu lai glābtu "apvienoto valsti" un fonā Ķīna kā konstruktīvais sarunu vedējs. Baltkrievijai neesot tādai īsti kodolvalstij, krievi varētu tirgoties ar Rietumiem par to vai Krievijas kodolieroču doktrīna šajā gadījumā ir vai nav spēkā.

Šis gan ir tāds slidens scenārijs, jo diezgan ātri viss var saiet šķērsām, līdz ar to visi vienalga gaidīs Ukrainas pretuzbrukumu un tad domās ko darīt tālāk.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
3 0 Atbildēt

to MMX

Es gan nedomāju, ka Ķīna, kurai 85% ekonomikas uzbūvēts uz ES un Amerikas, izvēlēsies kara stāvokli un 15% ekonomikas daļu no RUS. Ne tā pat vien netika parakstīts līgums par gāzi. Ķīna vienkārši sāk spēlēt to pašu spēli ar šūpolēm ko Putins, jo NATO ir ar bērnu knupīti zobos un ļenganu mugurkaulu. Nostāja un lēmumu pieņemšanā vienīgā valsts izrādījās ir Igaunija, kura parāda fakuci NATO bremzēm. Jau otrajā iebrukuma dienā vajadzēja slēgt visas robežas, bet vēl joprojām notiek tirgus, idiotiskas, nevienu neuztraucošas sankciju paketes. Izsmiekls ne NATO. Un es pat nebrīnītos, ka tādi kā Ušakovs un pārējie Putina pakalpiņi tur visu šo bremzi organizē.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Ko gribi no marksisma augstskolas dabūjušajiem, kuri karu, izsūtīšanas un pavārtes lumpenus pie varas nav redzējuši pēdējos 70 gadus.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Ķīna šobrīd sevi jau ir nostādījusi interesantā pozīcijā jau ar Si vizīti, jo pēc tās ASV pacēlās cepiens, ka Ķīna taisās palīdzēt Ukrainai, līdz ar to kaut kādi papildus soļi gaisa jaukšanai mani nepārsteigtu. Ķīna principā var turpināt arī savu kursu ar nosacīto neitralitāti, galvenais jau kā to lasa Rietumi un kādas reakcijas seko. Tādā situācijā pilnīgi mierīgi var sagadīties tā, ka ASV ar vienu roku karo pret iedomāto Ķīnas ietekmi Ukrainā, bet turpina sadarboties ar Ķīnu ekonomiski.

Par NATO - viss tas pasākums gadiem ilgi ir dzīvojis ar ticību tam, ka neviens nebūs tik stulbs lai atkārtotu reālu karadarbību Eiropā, attiecīgi NATO bija tāds klubiņš, kur lieliem čiekuriem bez reālām armijām parunāt par "drošības jautājumiem". Vienīgie, kas kaut cik nopietni ņēma vērā Krievijas riskus bija poļi, pārējie jau bija izlaidušies savos siltajos krēslos, kas arī ir pilnīgi normāli, jo grūst naudu bruņojumā ja karš īsti nav gaidām ir samērā bezjēdzīgi.

Un kas attiecas uz tirgu - tie paši poļi, pat pie savas kareivīgās nostājas vēl labu laiku turpināja sadarbību ar Krievijas un Baltkrievijas firmām, un visticamāk šobrīd to dara ar "Kazahstānas" firmām, ukraiņi vēl tagad pumpē tranzītā krievu gāzi, utt. Karš ir karš un bizness ir bizness. Plāns jau nav iznīcināt Krieviju, galvenais novākt pašreizējo eliti, izbeigt karu un atsākt biznesu, lai cik tas arī ciniski neizklausītos pēc visa kas redzēts.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Poļiem arī ir savi šleseri un lembergi. Tikai mēs viņus nepazīstam.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pirmais jautājums te būtu tas, vai tas poluduraks Putainais tiešām domā kādam no baltkrievu teritorijas uzbrukt, vai viņš vnk grasās taktiski izmantot to taktisko ātomizvietošanas faktu priekš kādas politiski taktiskās tirgošanās.Gan jau pēc dažiem mēnešiem uzzināsim.

Pagaidām viss "liecina" drīzāk par to, ka visreālākais scenārijs ir kā minimums gadiem ilga kārtējā "aukstā kara" ēra.Krievijas iedzīvotājiem cerību ir ne vairāk, kā savulaik psrs.Visdrīzāk, pat reāli mazāk.

Ja palasa/paklausās pašu krievu info, tur joprojām nav ne vēsts no kādas nožēlas vai kādu kaut mazāko samierniecisku textu parādīšanās.Visi progandoni joprojām ir ierindā un viņu  kareivīgums tikai aug augumā.

Oligarhi kko tur kritizē- da iet viņi visi na/uj, nav tur ne reālu kritiķu, nedz reālas opozīcijas! Ir tikai miljoniem liela ieinteresēto ierēdņu,siloviku un armijnieku kolonna.Tie nevienam neko netaisās ne atdot, ne piekāpties.Tagad pat- ko nozīmē jezga ap aizejošo ārzemju kompāniju aplikšanu ar papildu nodokli, par dažādu karu atbalstošo/noliedzošo personu reģistru tapšanu un par visu pārējo,ieskaitot reālo "dzelzs priekškara" ieviešanu un pamatbrīvību ierobežošanu. Pilnīga esošās varas visatļautība jebkurā pat sīkākajā jomā un izpausmē.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Pašreiz viss visticamāk būs atkarīgs no ukraiņu pretuzbrukuma. Ja ukraiņi salauž fronti, tā, ka krieviem pat nepaliek pie kā pieturēties lai tirgotos, tad atliks vien tirgoties ar Baltkrievijas ierobežošanu. Paši krievi jau pilnīgi mierīgi dodās dzelzs priekškara virzienā, bet tādai pilnīgai pārejai vajag lai karš vēl kādu gadu vai divus turpinās. Parastā tauta jau ir, tā teikt, pilnībā aizgājusi no politikas un gatava jebkuram iznākumam, ja krievi vēl tagad noliks arī labu daļu savu jauno vīriešu, tad režīmam vispār nav par ko satraukties.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Nevis " Karš ir karš un bizness ir bizness" bet gan "karš ir bizness". Tāpēc arī šis karš notiek, bez tā sankcijas neizdotos ierubīt, būtu pārak daudz aizdomīgo lohu kas vietām varētu pat iziet ielās. Krievijas gāze ir labs piemērs - vai tā izskatās cīņa uz dzīvību un nāvi? Pumpēt ienaidnieka gāzi lai dabūtu bik tranzīta naudas un ienaidnieks stipri lielāku peļņu? Par "elites novākšanu" nesmīdini, augstākais kas var notikt - jā, dažus redzamākos aktierus aizvāks aizkulisēs, bet īstā elite paliks vietā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Sankcijas varēji nepiesaukt, šajā situācijā sankcijas ir kā Šrodingera kaķis - atkarībā no skatu punkta vieni kliedz ka mēŗkis bija uzlikt sankcijas kaut kādu biznesa mēŗku vārdā un tās kaitē tikai licējiem, citi atkal kliedz, ka sankcijas ir par vāju, utt. Pat krieviem sankcijas neko neietekmē, bet to uzlikšana esot starptautisko tiesību pārkāpums un tās tūlīt pat vajadzētu atcelt. 

Praksē tauta prasīja krievu asinis, nu i uzbakstīja kaut kādas sankcijas ar atsaucēm. Kaut kas strādā, kaut kas nē, bet pat krievi jau atzīst, ka budžetā robs ir episks. Vai kāds gribēja likt tās sankcijas? Diezin vai, un ja krievi nebūtu iebraukuši kara noziegumos praktiski interneta tiešraidē, Rietumi vēl tagad diskutētu par sankcijām.

Par elites novākšanu piekrītu, bet visas puses jau skaidri ir pateikušas - novāciet Putinu un runājam. Par pārējiem varēs diskutēt atsevišķi. Tas ir tāds svarīgs aspekts, kas parādās gan no Ukrainas gan Rietumu puses, jo visi saprot, ka ar to eliti tāpat būs jāstrādā. Rekur Abramovičs iekārtojis kā komunikātors gūstekņu apmaiņā un nevienu tas īpaši neuztrauc.

Dienas beigās jau tas kara risinājums ir dumji vienkāršs - Krievija izvācas no Ukrainas, samaksā kaut kādus zaudējumus, viņiem atceļ sankcijas un principā no Rietumu puses tas arī ir viss. Rietumi visticamāk pat sagremotu pat Putina palikšanu pie varas, ja tā atkāpšanās notiktu, bet Putinam jau nav opcija atkāpties, viņš vēl uz veļičiju iet.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Jā, un kuri ir tie "vieni" kas brēc ka sankcijas par vāju? Ļauj, es minēšu - saujiņa sankcijās ieinteresēto, tādi kā mūsu piekariņš. Pirms dažām dienām lasīju ka atkal mūsējie brēc ka nevajagot ļaut Baltkrievijas minerāļu tranzītu, atrunas, protams, tās pašas vecās un caurās - tajā pašā laikā, ja pareizi saprotu, mūsu zemniekiem pēdējo divu gadu laikā minerāļu cenas ir pieaugušas x10, bet tas tak pohuj, tāpat kā viss cits - Latvijas valsts un tauta ir lai sodītu Baltkrieviju un palīdzētu Ukrainai, un nekam citam.

"Praksē tauta prasīja krievu asinis" - neliels bariņš propagandas patērētāju? Tauta pilnīgi noteikti neprasīja nevienā ES valstī.

"visas puses jau skaidri ir pateikušas" - visas puses saka to, ko tām jāpasaka. Koordinācijas centrs visām pusēm viens.

" kara risinājums" - karš būs tik ilgi, cik ilgi to varēs izmantot lietderīgi un kamēr masas nesāks saprast ka tās appiš. Problēma tāda ka atšķirībā no kovida, kur tas notika dabiski, ar karu tāds gājiens mazāk ticams. Bet nu viennozīmīgi visai pasaulei kaut kādu krīzi vajadzēs arī turpmāk, tad jau redzēs, vai turpinās šito, vai ierubīs kādu citu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

vovo msh mierīgāk, minērālmēslu cenas ir pieaugušas varbūt maksimāli x3 (atkarībā no tipa un ražotājvalsts) un šobrīd jau atgriežas normas robežās, kas arī bija gaidāms ņemot vērā apejas ceļus un gāzes cenu krišanu. Priekš manis kā mazā zemnieka dzīve atgriežas 2021. gada līmenī.

Atgriežoties pie sankcijām - pastāsti man, kas tās par sankcijām, kuras vairākām produktu grupām tiek ignorētas noformējot kravu kā nākušu no Kazahstānas? Kā tas nākas ka naftu un gāzi turpina priecīgi pludināt pa cauruļvadiem? Es saprotu, ka tevi satrauc Baltkrievijas nākotne, bet baltkrievi ir izvēlējušies doties pa skuju taku kopā ar Lukašenko. 

Tauta neprasīja krievu asinis? Nu hvz no kurienes tev tāda statistika itsevišķi jau par Baltijas valstīm un Poliju. Poļi vispār bija gatavi braukt jau no pirmās dienas un es kaut kā neredzu poļu protestus pret tanku nodošanu Ukrainai vai lielākās armijas veidošanu Eiropā. Poļi arī bez nekādām sankcijām piegrieza savus naftas un gāzes vadus. Mēs laikam dažādās informācijas plūsmās dzīvojam.

Par kara risinājuma daļu vispār esmu sajūsmā - tipa saprotam, ka mūs appiš, pārtraucam sankcijas, piegriežam militāro atbalstu Ukrainai un karš beigsies? Nu tā ir ideja, tikpat dziļa kā Trampa "es karu pabeigšu 24 stundās ja mani ievēlēsiet". Man tikai viens jautājums - domā uz Zviedriju paspēsi notīties, kad krievi būs beiguši ar Ukrainu un samobilizējuši atlikušos ukraiņus lai uzbruktu Baltijai? Vai tu uzskati, ka šis karš tevi neskar, tu tankā zem NATO aizsardzības? Pat ja pieņemam, ka krievi apstājas pie Donbasa, tu saproti, ka mēs starptautiski legalizējam iekarotāja teritoriju un nekas netraucēs pasludināt Daugavpils tautas republiku? Kāpēc Ķīna tā lavierē ar saviem izteikumiem? 

Ja Putins būtu iekļāvies specoperācijā un 3 dienās, mēs te tagad nediskutētu par kara nepieciešamību, tagad diemžēl ir jākaro līdz kara beigām lai sakārtotu tādu nenozīmīgu lietu kā starptautiskās tiesības, pirms viss aiziet viduslaiku stilā kad kartes tiek pārzīmētas ik pa pāris gadiem. Ja ukraiņi nebūtu pretojušies, tad viss būtu kārtībā - tauta negrib pašnoteikšanās tiesības un teritorija ir savācama. Tagad karu atgriežot starptautisko tiesību sistēmu ātri var izbeigt tikai Putins. Visi pārējie varianti ir karš līdz pēdējam krievam.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Bravo! Lai cik ciniski neizklausītos, karš Ukrainā ir reta iespēja sakārtot starptautisko likumdošanu jautājumā par agresorvalstīm, to vadītājiem un atbalstītājiem (kuri arī obligāti jātiesā!). Nesaprašana par "ko tie ukraiņi tur pretojas" visbiežāk parādās starp konformistiem, kuriem vienalga ar ko sadarboties un ar kādu bandas vadoni sadzīvot. Ka tikai pašu liek mierā un piķis nāk. Diemžēl tādu indivīdu ir ļoti daudz gan pie mums gan rietumos. Tas, ko viņi nesaprot - tikko bandas vadonim sagribēsies (kārtējo reizi) ekspropriēt savus pakļautos, represijas būs neizbēgamas arī konformistiem. Tas arī ir iemesls, kādēļ Ukrainai šai karā ir jāuzvar.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

"Atgriežoties pie sankcijām - pastāsti man, kas tās par sankcijām, kuras vairākām produktu grupām tiek ignorētas noformējot kravu kā nākušu no Kazahstānas? Kā tas nākas ka naftu un gāzi turpina priecīgi pludināt pa cauruļvadiem? " - precīzi - par to jau arī ir tas stāsts - notiek sankciju spēle, un sankciju cenas, bet preces kā plūda tā plūst, tikai noteikti ļautiņi brutāli uzvārās.

"Tauta neprasīja krievu asinis? Nu hvz no kurienes tev tāda statistika itsevišķi jau par Baltijas valstīm un Poliju. Poļi vispār bija gatavi braukt jau no pirmās dienas un es kaut kā neredzu poļu protestus pret tanku nodošanu Ukrainai vai lielākās armijas veidošanu Eiropā. Poļi arī bez nekādām sankcijām piegrieza savus naftas un gāzes vadus. Mēs laikam dažādās informācijas plūsmās dzīvojam. " - jā, mēs noteikti dzīvojam dažādās informācijas telpās. Tu uzņem propagandu, bet es nē - informāciju par karadarbību Ukrainā un ar to saistītajām spēlītēm es uzzinu te, šajā tofikā. Attiecībā par "tautu atbalstu" - daži tūkstoši propagandas uzkurināti ļautiņi neskaitās. Ja gribi zināt kā izskatās "tauta atbalsta", paskaties deviņdesmitā gada bildes.

"domā uz Zviedriju paspēsi notīties, kad krievi būs beiguši ar Ukrainu un samobilizējuši atlikušos ukraiņus lai uzbruktu Baltijai? Vai tu uzskati, ka šis karš tevi neskar, tu tankā zem NATO aizsardzības? " - nē, tas esi tu kas uzskata ka ir tankā zem NATO aizsardzības. Man ir pamats uzskatīt ka lielā ļaunā Krievija un NATO ir uz vienu roku, jo cilvēciņi ēnās abiem aizmugurē kas rausta striķīšus ir vieni un tie paši. Attiecīgi Ukrainas scenārijs pie mums nenotiek, jo mums nav cilvēkresursu lai uzturētu gaļasmašīnu Latgalē, bet ar NATO karavīriem barot gaļasmašīnu neviens netaisās - tāpēc gaļasmašīna ir Ukrainā. Ja pie mums nāks iekšā Krievijas armija, tas būs tāpēc ka mēs būsim atkal pārdalīti pie Krievijas, tā kā mēs 1990. gadā tikām pārdalīti pie eiropas. Un mukt nav jēgas, jo vispasaules koncentrācijas nometni ievieš nevis Putins bet globālisti. Tu kaut kā uztraucies par kaut kādu Krieviju - mani kaut kā vairāk uztrauc "digitālais maciņš" - nē, to ieviesīs "savējie", nevis Putins. Un jā, mēs palēnām atgriežamies tajos viduslaikos, dzimtcilvēku statusā, tikai ar digitālo kontroli - karš Ukrainā ir viens no uzmanības novēršanas veidiem nopietnākām lietām kas tiek ieviestas mums aiz muguras.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Piemirsi svarīgu punktu - kara noziedznieku (kuru sarakstu jau tagad apkopo) izdošana starptautiskajai tiesai. Putins un visi tie kas 22.02.2022 KF Drošības padomē apstiprināja iebrukumu, komandieri un kareivji kas veikuši kara noziegumus, propagandisti kas kurināja naidu.

Tas ir svarīgi, lai KF populācija (tauta tā nav) saprastu ka visam ir savas sekas un lai citiem entuaziastiem nerastos vēlme atkārtot Putlera mēģinājumu pielāgot pasauli savām vēlmēm.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tas tiesa. Kremlini nav vienīgie autoritārie valdnieki, kuri cerēja uz Krievijas uzvaru. Lai ar to pamatotu savas agresīvās performances vēlāk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 2 Atbildēt

Kārtējā vateņa muldēšana - Rietumi, redzies, izraisīja karu, lai ierubītu tev mīļajiem krieviem sankcijas...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 3 Atbildēt

]Nē, Panorāmas skatītāja muldēšana kam pateicoties smadzēņu skalošanai visur rēgojas "vateņi". Tu esi stulbs, vai tikai izliecies? Kaut vai tā pati šķelda - ieruba sankcijas pret Baltkrievijas šķeldu, mums cenas gaisā, tajā pašā laikā eiropa pērk pa dārgo no "Kazahstānas" šķeldu, jo tie, kas bija tik gudri ierubīt Baltkrievijai sankcijas, dīvainā kārtā nezina ka Kazahstānā nav mežu... Kurš šeit pelna un kurš cieš no sankcijām? Baltkrievija noteikti nē. Tā pati aina noteikti ir vērojama visur citur, un vienīgie cietēji uz austrumiem droši vien ir privātpersonas kam tagad jāpērk ļoti dārgas behu un aužu detaļas caur trešajām valstīm. Domā takš ar augšējo galvu, "vateni".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Netopi nu stulbāks, kā pats izliecies.

neba nu pirms kara kāds makten smalki izskaitļoja, kāds panikas dzīto cenu līmenis uzskries šķeldai un "behas" daļām, nerunājot namaz par plejādi visu citu preču un produktu

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Protams ka neizskaitļoja - jo nav jau starpība, vai uzskrien 3, 4 vai 5 reizes - liels piķis nāk, un masas tiek iedzītas parādos, pie jebkura no šiem cipariem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Pāķiem pāķu problēmas. 20 km no dižpilsētas ar gāzes centrālapkuri man nebija nekādu izmaiņu apkures izmaksās vai rēķinos. 1eur/m² par apkuri bija augstākais šajā sezonā. I vēl parādi. A nu jā behas man nav tā kā garlaicība pilnīga pat grāvī nesanāca iebraukt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Droši vien viens otrs būs pamanījis telefona sarunu starp Prigožinu ( ne to Prigožinu ) un azerbaidžāņu izcelsmes oligarhu Ahmedovu par Putinu un viņa aprindām, ko tagad daudzi blogeri apspriež. Saruna diezgan labi apstrādāta Gordona kanālā:

www.youtube.com/watch?v=ps951hxRURc

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Veltīts Baltkrievijas faniem:

youtu.be/f0iwGgwVJYM

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

msh rakstīja: ]Nē, Panorāmas skatītāja muldēšana kam pateicoties smadzēņu skalošanai visur rēgojas "vateņi". Tu esi stulbs, vai tikai izliecies? Kaut vai tā pati šķelda - ieruba sankcijas pret Baltkrievijas šķeldu, mums cenas gaisā, tajā pašā laikā eiropa pērk pa dārgo no "Kazahstānas" šķeldu, jo tie, kas bija tik gudri ierubīt Baltkrievijai sankcijas, dīvainā kārtā nezina ka Kazahstānā nav mežu... Kurš šeit pelna un kurš cieš no sankcijām? Baltkrievija noteikti nē. Tā pati aina noteikti ir vērojama visur citur, un vienīgie cietēji uz austrumiem droši vien ir privātpersonas kam tagad jāpērk ļoti dārgas behu un aužu detaļas caur trešajām valstīm. Domā takš ar augšējo galvu, "vateni".

Nē, man "visur" nerēgojas. Šeit iautp tādi ir kādi 2-3 un tu esi viens no viņiem, tāpēc ir visai grūti nepamanīt. Un tavi vates teksti te ir visai uzkrītoši jau kopš 24.02.2022.

Bet turpini tik aizstāvēt savus domubiedrus.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Drīzāk konformists. Un tas ir vēl sliktāk.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Msh ir batjkas fans, jo sūtot bēgļus pāri robežām Lukašenko visu pareizi  darīja. Tādus domugraudus šis vatenis bārsta. Tas gan ne iAuto, bet Facebook uzdūros pazīstamam mūlim ar pārsisto pieri, te drusku piezemētāks.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nejaušu uzdūros kaut kādam Stephen Gardner - viņa Youtube kanāls ir pilns ar Ukrainas zaudējuma pareģojumiem un (šajā konrētajā video) viesis pat izklausās visnotaļ kompetents un Ukrainai neērtas patiesības komentējošs līdz brīdim, kad sāk stāstīt par to, kā Ukrainā ir pie varas nacisti un Krievija karo tādēļ, ka negrib robežoties ar NATO. 

Personība un bizness izskatās ļoti "uzcepti":

www.linkedin.com/in/rendrags/

Merch lapā nav pat šablona tektus nomainījuši

www.yourbridgeplan.com/merch

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kāds brīnums, ka sazvērestību teoriju sekotājam izmet Ritera video. Kādā alā ir jādzīvo pēdējo gadu, lai šo pseidoekspertu Riteru nezinātu. Sarunas biedri vienmēr šim piebalsos citādi nākošreiz nekāda video nebūs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pirmkārt es tikai tagad paskatījos, kas ir Riters, kurš attiecīgajā kanāla ir tiekai viens no viesiem - nezināju par tādu, līdz tu neauzrakstīji, ka vajadzētu zināt. Tieši tādā "alā" dzīvoju, atšķirībā no tevis, kas redz labi tādu pazīst. Un nav nekādu brīnumu - to piedāvāja anonīmam amerikānim no Sanfrancisko, bez meklēšanas vēstures, interesjoties par Gavin Newsom.

Turpmāk zināšu, ka tev var prasīt padomu kā šādu "ekspertu" ekspertam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nejauši uzdūros uz šādu (iespējams)nez(dez?)informāciju... Segodņa,12:31-ņa, ...Ударом гиперзвукового «Кинжала» по центру связи .... убиты десятки иностранных офицеров...Ракета достала бункер на глубине больше 100 метров...Стали известны результаты и подробности ракетного удара, проведенного .... в начале марта. Как сообщает греческий портал политической и военной информации Pronews со ссылкой на свои американские источники, ... был поражен совместный ... центр командования и связи, расположенный неподалеку от .... вероятно, речь идет о разгроме «теневого генштаба» .... Он был расположен под землей на глубине 400 футов , где работали порядка 300 человек, включая офицеров и военных советников....Как известно, 9 марта Минетобороны .... опубликовало в своем официальном Telegram-канале о том, что в ответ на организованные 2 марта террористические акции в Брянской области ...армия нанесла массированный «удар возмездия». Hm...

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 4 Atbildēt

Biju domājis kad esi sakarīgs vecis bet izrādās tups vatņiks.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

-aizej tak tu 1reiz na/uj ;p Jau kādas 3x gāji, taču nekādi nesanāk, aizmugurējo izeju vienalga ielien atpakakaļ.Kur tādi ppji rodās- tev sarunas uzturēšanai piestāda puscitātu/pusjautājumu un bez neviena apgalvojuma, taču nee, noteikti kko vajag iedrirst, plet, nabaga papuassa atlieka

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 2 Atbildēt

Es tak saku viņš pilda "noderīgā idiota" lomu, tie "nejauši" atradu nav nejauši. Kārtējais pierādījums.

Kijivā sabumbī bunkuru 100m dziļumā ar raķeti, kas sniedzas 60m dziļumā.😂

Un kur tad tā bedre palika un ko ta neviens pat to nepamanīja. Iekopē vēl ziņu par krustā sisto puisīti pilnam kompektam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ej taču tu arī turpat, gāzes krāna sukātāj ;p 

Ko tu te pļuuti dezinformāciju- kādā vel Kijivā? Varbūt esi lietas kursā konkrēti par šodienas notikumiem Kijivā? Vai atkal kā šakālis tumsas aizsegā pie visa gatava atnāci un iedrirsi skatlogā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Nakujam ziņu rediģēji un izmeti pilsētu ārā. Ziņnesis, kas nespēj ziņu piegādāt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Stipri izskatās pēc pīles. Ēnu genštābs ar 300 (!) cilvēkiem.  Он был расположен под землей на глубине 400 футов ? No kurienes tie "futi" ? Acīmredzot, autors meklēja informāciju internetā par kādu reālu bunkuru un pārējo sacerēja klāt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Bet ja gribi kapeiciņu tad šī ziņa ir jāpārpublicē gribi-negribi, lai cik stulba būtu. Neatceros tikpat aizrautīgu kopēšanu ziņas par inficētajiem odiem, kaut kā tomēr tas ziņnesis mums tāds selektīvs un kurā katrā sūdā neiekāpj.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-par odiem ,kanjebaalais suudākāpēj, tev te savulaik tika konkrēti ziņots, taču laikam biji gāzi saošņājies un nepamanīji

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ok, bet ja kāds "interesējas/par", tad šī tomēr varētu būt šodienas "interesantākā" ziņa.Neatkarīgi no vērtējuma, izbrīnu tā rada.Cik nekaunīgi var melot, cik veiksmīgi var nemelot,kur robeža, kāds ir Lohu percents (abās pusēs) un/vai uttt.

Ja (tas,izlasījušais) cilvēks nav lohs un vēlēsies kko pārbaudīt vai iepazīties detalizētāk, viņš vienkārši iekopēs gogelē pirmo pusotru rindiņu no tā citētā teksta- domāju, ka izleks vismaz kādi 80 dažādi gandonresursi, kur šī hyiņa šodien tikusi publicēta (pārpublicēta).Jautājums ir parasstais- kā pēc (nahu jam).Šeit gan (parasti) nav pieņemts izteikt kādu īpaši izmeklēti objektīvu viedokli- pietiek vienkārši pašu ziņas iekopētāju automātiski novērtēt par lohu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā nav ne šodienas ne vakardienas ziņa, bet gan "ziņa" ar bārdu. Par vecu ziņu piegādāšanu savulaik Kains savu brāli Ābelu nomočīja sorķīrā. Kādu nedēļu šis fufelis jau klejo un kāds kad interesējas jau sen to ir lasījis.

>šādu (iespējams)nez(dez?)informāciju

Iespējams ka esi šis ziņas autors. Viss ir iespējams.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kur tu biji pirms divām nedēļām?

Атака на секретный бункер нато В киеве!!! 

Западные издания пишут, что гиперзвуковая ракета России уничтожила секретный командный центр НАТО. В результате удара были многочисленные жертвы, в том числе десятки высокопоставленных офицеров НАТО/США.

Ne tikai  hiperskaņas bet ari hipergaismas raķetes, jo uz vietas neviens tādas nav manījis

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ta netaisnojies,aakst, labāks salīdzini to ziņu "pirms 2ned" ar to vakardienas izrakstu.Turklāt (atšķirībā no manis citētā) šajā tavā  komentā ir acīmredzamas dezinformācijas pazīmes- sanāk ka konkrēti Tu esi te iepiostējis fufeli.Kā jau teicu- dalbaēbi un fekakāliju lietotāji nefiltrē nedz ziņu avotus, ne arī kūr nu vēl "atstāstījuma mērķi".Totālam dalbaēbam vispār jābūt, lai par sarunu tēmā uzdotu pusjautājumu mētātos ar kaut kādiem epitetiem.

Plus vēl būtu interessant "uzzināt" , ko konkrēti Tu (un iespējams vēl te kādi krānu un/vai vpnu sukātāji) ir savā ikdienā darījuši "ukraiņu labā".Šito suuda sarunu tēmu vispār sen vajadzēja na/uj aizslēgt ciet, jo dalbaēbus un šakālus uzvesties neiemācīsi, tas ir pilnīgs bezcers.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Krievija elektroniski notestējusi hiperskaņas Cirkonu. Kuģim atvērās un aizvērās raķešu lūka, militāristi ekrānā noskatījās multeni kurā raķete trāpa pa Vašingtonu un žurnālā atzīmēja "Raķetes izmēģināšana pabeigta veiksmīgi". Paspieda viens otram rokas un šai lielajai uzvarai par godu ierāva "jūrnieku tēju".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nejaušu uzdūros kaut kādam Stephen Gardner - viņa Youtube kanāls ir pilns ar Ukrainas zaudējuma pareģojumiem un (šajā konrētajā video) viesis pat izklausās visnotaļ kompetents un Ukrainai neērtas patiesības komentējošs līdz brīdim, kad sāk stāstīt par to, kā Ukrainā ir pie varas nacisti un Krievija karo tādēļ, ka negrib robežoties ar NATO. 

Personība un bizness izskatās ļoti "uzcepti":

www.linkedin.com/in/rendrags/

Merch lapā nav pat šablona tektus nomainījuši

www.yourbridgeplan.com/merch

jūķūbes algoritms neļauj nejauši uzdorties - tas piedāvā līdzīgu saturu, kā jau esi skatījies. Acīmredzot tavā informācijas burbulī tādi kadri dzīvo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tu vari droši dzīvot savā burbulī. Es tieši, lai no tā izlīstu izmantoju inkognito + proxy lai dabūtu "baltas lapas" saturu. Meklēju pavisam ko citu par ASV iekšpolitiku un pa vidu iedeva šo, tādēļ saku, ka nejauši - bet jā, manuprāt, ka sponsorēti, konkrētai ASV iekšējai mērķauditorijai.

Un tas rada jautājumus, kas sponsorēja un kādēļ "Big Tech" filtri to necenzē. Un kādēļ izpildījums ir tik prasts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Un kā proxy no tā pasargā? Domā youtube vidējam proxy lietotājam tāpat nepiemeklē tēmas? Tādus paranoiķus, kas izmanto šo proxy arī mērķē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

No kā tieši pasargā? Un kas ir paranoiķis? Piemēram cilvēks, kas grib Netflix paskatīties filmu, ko rāda tikai ASV? Vai es, kurš izmanto citas valsts IP adresi, lai uzzinātu, kādu saturu piedāvā anonīmam lietotājam citā propagandas telpā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Proxy nepadara anonīmu tam tāpat piedāvās tās IP adreses un vietas saturu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Labrīt. Tieši par to jau runāju - izmantojot proxy es saņemu "tās IP adreses un vietas saturu" un ar "anonīmu" domāju no šīs adreses nākošu pieprasījumu, kuram nav nekādas vēstures pārlūka/profila ziņā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Vēsture tāpat ir. Tev piedāvā vidējā proxy lietotāja saturu. Proxy tevi nepasargā no mērķēta satura.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vēlreiz - es tieši saku, ka es dabūju mērķētu saturu attiecīgajā propagandas telpā. Par "vidējo proxy lietotāju" gan ļoti maldies, jo neko nesaproti par to, par ko ir šis proxy bizness un kādēļ viena no lielākajām tā komponentēm par ko pakalpojuma sniedzēji cīnās, ir panākt, ka lietotājs identificējas, kā "vidējais vietējais", nevis "proxy lietotājs".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ziņa nav jauna, taču starptautisko attiecību pētniekiem būtu itin noderīga: tsn.ua/ru/tsikavinki/zhenschina-nalozhila-v-shorty-vo-vremya-marafona-no-ustanovila-novyy-rekord-2295970.html  ...(c) Щоб продовжувати стрімкий темп, Тамара справила потребу в середині гонки просто у свої шорти. Після цього вона почувалася "набагато краще" і в стрімкому темпі пробігла ще 13 миль... жінка не була збентежена тим, що бігла з фекаліями в шортах, адже перетнула фінішну пряму з новим особистим рекордом..

Ps.,- tsn.ua/ru/exclusive/reysy-kiev-moskva-sotni-ukraincev-ezhenedelno-ezdyat-avtobusami-v-rossiyu-foto-2296873.html ..Neskatoties uz slēgto robežu ar Krieviju, pasažieru satiksme ar agresorvalsti faktiski ir atvērta. Autobusi no Kijivas,Ļvovas,Dņipro un citiem Ukrainas reģionālajiem centriem atiet uz Maskavu un atpakaļ vairākas reizes nedēļā. Ura.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 3 Atbildēt

650 rakstīja: Ziņa nav jauna, taču starptautisko attiecību pētniekiem būtu itin noderīga: tsn.ua/ru/tsikavinki/zhenschina-nalozhila-v-shorty-vo-vremya-marafona-no-ustanovila-novyy-rekord-2295970.html  ...(c) Щоб продовжувати стрімкий темп, Тамара справила потребу в середині гонки просто у свої шорти. Після цього вона почувалася "набагато краще" і в стрімкому темпі пробігла ще 13 миль... жінка не була збентежена тим, що бігла з фекаліями в шортах, адже перетнула фінішну пряму з новим особистим рекордом..

Ps.,- tsn.ua/ru/exclusive/reysy-kiev-moskva-sotni-ukraincev-ezhenedelno-ezdyat-avtobusami-v-rossiyu-foto-2296873.html ..Neskatoties uz slēgto robežu ar Krieviju, pasažieru satiksme ar agresorvalsti faktiski ir atvērta. Autobusi no Kijivas,Ļvovas,Dņipro un citiem Ukrainas reģionālajiem centriem atiet uz Maskavu un atpakaļ vairākas reizes nedēļā. Ura.

Nu tu pārspēj pats sevi. Drīz laikam apdirsisies pats, klabinotikai uz klaviatūras komentārus?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

Kļūdijos tomēr iekāpj katrā sūdā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pag,krāna sukātāj,nav tagad laika ar katru ppi te diskutēt.Galvenaiss,ka tu nefiltrē ne savu tupo bazaru,ne arī atsevišķu ziņu avotus.

Jo gadījums ar fekaalijām diemžēl ir reāli noticis,kā arī info par autobusu satiksmi ir no kāda pašu ukraiņu portāla(valdībai un aktuālajiem notikumiem lojāla).

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Redz kur mans ziņu avots "Западные издания пишут". No kurienes tavi 400 fūti tas gan izskatās pēc vēlreiz uzsildītas zupas nomainot tikai pilsētas nosaukumu. Atgādinu, ka abos gadījumos nekas uz zemes nav novērots, ne arī ir minēts kad hipergaismas raķetes tika izšauta un kur tieši. Tas vis norāda ka izplati vien kaut kur sagrābstītu fufeli bez atsaucēm.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Jo sūdīgāk krieviem iet frontē jo lielākus sūdus tie izmet inetā, lai vateņiem ir pa ko rakāties un svinēt uzvaru, kas vairs neesot vairs ilgi jāgaida. Kad krievi dabūs lielo kāvienu, tad paziņos ka NATO nav ielaista Krievijā un tas arī esot tas lielais kara mērķis, bet Ukraina tak neesot bijusi vajadzīga. Un vateņi būs laimīgi, ka viss beidzies labi un neviens vairs nepieminēs sākotnējo dižošanos par Kijevas ieņemšanu dažās dienās un visas Ukrainas pakļaušanu pāris nedēļu laikā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено: 4 часа наZад: Польша готовит нападение на Беларусь, и Минск намерен защищаться всеми доступными средствами, в том числе полученным от России ядерным оружием. Об этом заявил глава республики Александр Л в ежегодном послании гражданам и Национальному собранию. Ura.

Власти Беларуси оценивают ущерб, причиненный стране в ходе Второй мировой войны, в $2,3 трлн, или 43 тысячи тонн золота, заявил в понедельник замначальника управления Генеральной прокуратуры Дмитрий Б.

...Baltkrievijas prasības pārsniedz visu pasaules valstu kopējās zelta rezerves kopā - SVF 2022. gada decembrī tās novērtēja aptuveni 33 000 tonnu apmērā. Lielākie turētāji ir ASV (8,1 tūkst.t), Vācija (3,3 tūkst.t), Itālija (2,4 tūkst.t), Francija (2,4 tūkst.t) un Krievija (2,3 tūkst.t).

Turklāt baltkrievu postījumu novērtējums ir līdzvērtīgs 23% no zelta, kas pasaulē iegūts visā cilvēces vēsturē. Pēc ASV Ģeoloģijas dienesta datiem, tas ir 187 tūkstoši tonnu.

Бывший премьер-министр Италии Сильвио Бe решил купить дом с бомбоубежищем, опасаясь, что его друг президент Владимир П начнет ядерную войну, пишет La Stampa со ссылкой на окружение политика....В окружении Бе царит атмосфера беспокойства, в резиденции политика даже составили «список людей, которые должны быть спасены в случае ядерного апокалипсиса». Ura.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Ja par auto tēmu, tad redz ko ir panākušas sankcijas.

Par to pašu Eiropas, pat zemāku cenu krievi var braukt ar labākiem auto.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

29.03.2023... Производитель деталей для КамАЗа заявил об импортозамещении зубных протезов...Завод Toyota в Петербурге передали производителю лимузинов Пуxтина.. 

...в Москву прибыла группа китайских специалистов по киберугрозам, которым вместе с российскими коллегами предстоит провести анализ и подготовить техническую карту по полной блокировке в России YouTube.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 2 Atbildēt

Vatņiks vēl cepās?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 2 Atbildēt

Jāsauc Māri palīgā,lai to vatņiku nobano uz mūžu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-kuru Māri, vai to, ko tu pirms sava kārtējā bana te pa 6x dienā publiski/personāli  apdirsi?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 2 Atbildēt

Jap bet neviens nezināja līdz vakardienai kāds tu patiesībā sūds,100 reiz sliktāks par mani dzērāju,vazā un izplata visādu vatņiku dezinformāciju.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tu laikam pēc kārtējās prāta uzdzeršanas esi nejauši pagadījies  tēmā, kurā cilvēki vienkārši parunājas/par! Kāds publicē info, kāds to apspriež.Vēl citi sarunājas paši ar sevi vai drukā  nevienam citam neinteresējošu xuijņu.Katram savs.

Ja tas tavs smadzeņu pods ir piekusis un (kārtējoreiz) nav spējīgs izfiltrēt uzkrātās uriinvielas, nākamoreiz pirms "ienākšanas" mēģini vismaz kādu pusstudu nosnausties.Savādāk nesmuki sanāk- kad pats te savulaik katru 5dienu pa dienu šļupstēji un vakarā murgoji, uzreiz jau tevi neviens par ppi nesauca.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 3 Atbildēt

Vieni apvainojumi mana adresē.Esmu Youtubē redzējis šitādus izgājienus no sazombētiem vatņikiem kad viņiem liek priekšā patiesus faktus.Viss pārējais ko tu runā ir kaķim zem astes.Man kaut ar savām nodzertām smadzenēm neienāktu prātā vazāties pa krievijas lapām,lasīt viņu rakstus,kopēt,labot un publicēt apspriešanai.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Acīmredzot tāpēc, ka tu esi Lohs.Tikai nez kāpēc tu lien tēmā, kur tieši par šo ir runa.Turpin;asi šitā drirst, skaties vel ceturto reizi izlidosi no šejienes na/uj.Viss, aizveries un ej gulēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Nakujam ziņu rediģēji un izmeti pilsētu ārā. Ziņnesis, kas nespēj ziņu piegādāt.

Pilsēta/apgabals tur bija minēts (ar garo ē) pavisam cits (ne Kijiva un ne Kijeva).Kā arī, pati "kujamziņa" tika piegādāta ar ironijas piedevu un ar mērķi "parunāt/par!".Taču saskrēja šakāļi un visa saruna kārtējoreiz iegāja dr/sā.

Tāpēc sen bij laiks šo te (un vēl vienu otru citu) tēmu aizslēgt na/uj ciet. Portālam tas nav "izdevīgi", ka cilvēki miermīlīgi parunājas- tā vietā vajag noorganizēt speciālu ŠākāļSimpoZiju, vēlams pašā pirmajā prestižajā titula lapā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Kur ir minēta pilsēta un ar kādu mērķi to izdzēsi? iAuto par vecu "ziņu" piegādāšanu lamā, bet šeit turpini tik kopēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tu taču esi pilnīgs kretīns,vai ne? Nevis kanibaals,bet vienkārši tāds apsiekalojies šakālis/regulārais,kura vienīgais "pienesums" ir šeit kaut kādu personificētu bezsakaru iekakāt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tāds ir tas pienesums no pirmās dienas šajā portālā. Ar uzbraucieniem sāki tā kā nebrīnies.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ar Personiskiem uzbraucieniem konkrēti sāki (un joprojām te turpini) tu pats, kā arī tava šitā te pusgaiļa/puscilvēkēdāja deformētā psihe nekādigi nepieļauj iespēju šo procesu pārtraukt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jau otrās lapas beigās sākās pirmie uzbraucieni - iauto.lv/forums/user/replies/17198?pnr=2&sort=ASC

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Redz kur mans ziņu avots "Западные издания пишут". No kurienes tavi 400 fūti tas gan izskatās pēc vēlreiz uzsildītas zupas nomainot tikai pilsētas nosaukumu. Atgādinu, ka abos gadījumos nekas uz zemes nav novērots, ne arī ir minēts kad hipergaismas raķetes tika izšauta un kur tieši. Tas vis norāda ka izplati vien kaut kur sagrābstītu fufeli bez atsaucēm.

No manis informācija te tika ievietota kā "sarunas priekšmets", nevis kā kaut kāds Apgalvojums!!  Komentēt vajadzēja pašu informāciju, nevis kādu tās ievietotāja personību!

Pilsēta netika nocitēta ar nolūku, ka attiecīgais interesents pats atradīs gan pirmavotu, gan sekojošo no tā izpūsto suuudu! Lai katrs šakālis nejauktu vienkāršu sarunas priekšmetu ar reālu dezinformācijas izplatīšanu! Jūties spēcīgs jēdzienos un interpretējumos- ok, turpināsim tādā pat garā!

Tas grieķu pirmavota suuuds diemžēl nesakrīt ar tālāko, ko aptuveni simts krievu vietnēs momentā izpūta krievu infogandoni.Kaut gan- no otras puses ir (samērā ne-feikas,un pat Oficiālas) ziņas par krieva raķešu izraisītajiem postījumiem gandrīz tieši tajā pašā vietā un laikā.Normāli sarunbiedri varētu APSPRIEST situāciju, taču šakāļveidīgajiem ir sava īpašā pieeja. Neviens šakāļveidīgais nav pacenties šeit ievietot vismaz kaut/kādu interesantu info vai kaut cik saturīgi uzturējis tās apspriešanu! Tikai un vienīgi savstarpēja personificēta  suuuda stumdīšana.

Redaktoram šis te suuuda toopiks bija sen jāaizslēdz na/uj ciet un ne/uj būtu "autoportālā" vispār nodarboties ar politiku! Bet viņš (tīšām!) izdarīja otrādi, izveidodams provokatīvu sarunu tēmu ar īpaši provokatīvu sākuma jautājumu-- "Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?". Ja te tiešām ir diskusija- tātad vajadzētu diskutēt par/tēmu, nevis personisku suudu uzsākt pie katras mazākās iespējas!

Pat pensionētais matemātiķis Piontkovskis un neveiksmīgais "advokāts" Feigins un vašingtonas ekskgbčekists Švecs ir nezcik reižu uzsvēruši- ka ievērojamu savu dienas daļu viņi ikdienā veltī tieši progandonu sniegtās informācijas izpētei un apkopošanai.Lai pēc tās varētu izdarīt secinājumus un izteikt savas "prognozes" (no kurām nospiedoši lielākā daļa diemžēl NAV piepildījušās).

Tas suuda pirmavots ir šis (apšaubāma ,acīmredzami pērkama info apšaubāmā suuda tenkuportālā): www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-tromaktiko-ktypima-se-120-metra-vathos-me-rosiko-yper-yperixitiko-vlima-kinzhal-sto-kentro-dioikisis-tou-nato-stin-oukrania/ 

Un tad tālākā (ap 100 citos krieva suudaportālos momentā pārpublicētā) interpretācija sekoja tiesi šajā te suuuda progandonu vietnē: www.mk.ru/politics/2023/03/30/udarom-giperzvukovogo-kinzhala-po-centru-svyazi-nato-ubity-desyatki-inostrannykh-oficerov.html 

-izlasssi un pavērtē, kā no suuda izpūta Ziloni un kā tur "pieauga" klāt gan pilsētas/apgabala nosaukums, gan šahtass dziļums ,gan noslaktēto "militāŗpersonu" skaits.

Žēl, ka šāds trieciens netika trāpījis pa to tur ukraiņu teritorijā ilgstoši netraucēti darbojošos call-centeru ar vairāku simtu "personālu", no kura tika nekaunīgi terorizēti un aplaupīti tieši LV iedzīvotāji! Tā (acīmredzot) ir "pateicība"/par! mūsu nesavtīgo ieguldījumu ukraiņu atbalstam.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Krievu feikus nav jāapspriež vai jāanalizē un kaut kas tur jāapgāž vai jāmeklē pierādījumi. Tas tikai ļauj šiem feikiem izplatīties un indeksēties google meklētājā. Tādi kas to izplata arī ir "noderīgie idioti".

>Žēl, ka šāds trieciens netika trāpījis pa to tur ukraiņu teritorijā ilgstoši netraucēti darbojošos call-centeru

Tātad tajā call-center nedarbojas ukraiņi. Beidz apmelot. Krima un Donbass arī ir ar Ukrainas numuriem.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Tu gan man nenorādīsi, ko man meklēt vai kā/ko ana ālizēt.Noderīgais idiots šeit esi konkrēti Tu- aizkadrā krievu gāzeskrāna sukātājs,apmelotājs un šajā te "autobraucēju" forumā personiski/individuāla kašķa nemitīgs meklētājs. Pienesums nulle, ikdienas darbība "ukraiņu labā" nekāda,toties Gaiļa ambīcijas milzīgas. 

To, kur tas nesenais daudzsimtu "darbinieku" call-centrs tika konstatēts, tev kā LV loham vēstīja arī daži latviskie avoti.Pašā teju visukrainiskākajā sirdspilsētā un turpat visu patriotu tiešā degungalā.  

Pašķir to suuda gogli kaut vai šodien- tur ir vēl citi piemēri: www.theregister.com/2023/04/01/ukrainian_cops_arrest/ ... iepriekš: www.bleepingcomputer.com/news/security/ukraine-arrests-fraud-ring-members-who-made-200-million-per-year/ ....Ukrainas kiberpolicija un Eiropols ir identificējuši un arestējuši piecus galvenos starptautiskās krāpšanas grupas dalībniekus, kuri, kā tiek lēsts, ir radījuši (cilvēkiem) zaudējumus vairāk nekā 200 miljonu eiro apmērā gadā.

...shēmas darbība tika izplatīta vairākās Eiropas valstīs, tostarp Ukrainā, Vācijā, Spānijā, Latvijā, Somijā un Albānijā...

...Saskaņā ar Ukrainas kiberpolicijas paziņojumu, tiek lēsts, ka noziedznieku grupa savos zvanu centros nodarbināja vairāk nekā 2000 cilvēku....Tiesībsargi veica kratīšanas iesaistīto personu mājās, kā arī zvanu centru adresēs Kijivā un Ivanofrankivskā," teikts policijas paziņojumā...tika izņemti vairāk nekā 500 datortehnikas vienību un mobilie tālruņi... ----->>>> cyberpolice.gov.ua/news/kiberpolicziya-vykryla-uchasnykiv-transnaczionalnoyi-shaxrajskoyi-grupy-u-pryvlasnenni-groshej-soten-tysyach-osib-po-vsomu-svitu-4457/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

>Pienesums nulle, ikdienas darbība "ukraiņu labā" nekāda

Izplatot krievu melus tavs pienesums ir ar negatīvu zīmi. Nav man tev jāatskaitās par savu pienesumu.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Vismaz man ir interesanti 650 atreferējumus palasīt. Nav pašam jātērē laiks pa visām tām atejām rokoties. Tas pats attiecas uz visādiem ukraiņu propagandistu konspektiem. Pašam nav ne laika, ne intereses visādus Arestovičus pilnā versijā skatīties, tādēļ novērtēju un esmu pateicīgs, ka kāds laiku pa laikam izkonspektē svarīgākās tēzes.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

650 ar tevi lieliski manipulē. Tie viņa atgremojumi nav nejauši atreferējumi. Kā arī 650 visādas valodas sagramstījies, bet dzimto valodu tā arī nav spējis apgūt.

650 Reģ.: 25.01.2017
6 0 Atbildēt

Es biju iedomājies, ka esmu iegājis normālā vietnē, kur normāli cilvēki normāli sarunājas.Nevis pulcējas šakāļi/apmelotāji, kuri pie katras izdevības truli atkārto vienu un to pašu trulo frāzi.

Es konkrēti personīgi sava uzņēmuma ietvaros jau kopš otrās kara nedēļas tieši nodarbojos ar Ukrainas palīdzības lietām.Visu šo garo gadu to darīju pēc vislabākās sirdsapziņas un tajā skaitā vēl pat šorīt pie tā strādāju.Jo ir daudzas lietas, kas tur ir konkrēti akūti vajadzīgas bez vecām lupatām un dzērāju apgānītiem autohlamiem.Tāpēc man šajā kontekstā vispār nebūtu ar kuru katru šakāli jārunā.

Es te nevis "izplatu krievu propagandu", bet gan izmantoju savas pilsoņa tiesības attiecīgajā foruma tēmā apspriest internetā brīvi pieejamu info.Ja gadījumā kāds LOHS nespēj šo izfiltrēt- tā ir viņa personiskā problēma.Toties TU te konkrēti nodarbojies (ilgstoši!) ar apmelošanu un vienā laidā bārsties ar personiska rakstura apvainojumiem.Tavs pienesums te ir nulle ar līku ppi mīnuszīmes vietā!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

>Tavs pienesums te ir nulle ar līku ppi mīnuszīmes vietā!

Tikai nešņuksti. Mans pienesums ukraiņu labā bija jau no tālā  2014.g kad vēl aicināji ar Krieviju draudzēties un stūmi ar urļikiem biznesu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nepaliec nu apnicīgs, nav vairs interesanti šito suudu te turpināt.Man nav bijis un arī nebūs biznesa vai kāda cita sakara ar krieviem.Neko nekur nekad ne uz ko par labu viņiem neesmu aicinājis. Otrādi gan ir bijis un neviens nekad iepriekš mani nav nosaucis par vatņiku, pirmoreiz te to dzirdēju.

Korī dziedāt vai pūlī klaigāt ir samērā vienkārši, bet par to "pienesumu" vajadzēja sākt domāt jau vismaz 84/94jā, nevis tikai treknajā 2014jā. Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

ASV Wall Street Journal žurnālista arests Krievijā un apsūdzība spiegošanā acīmredzot ir atbilde uz krievu aģenta arestu 19. martā ASV.

ASV Tieslietu ministrija piektdien ( 19.03 ) atklāja apsūdzības kādam krievam, kurš apsūdzēts par to, ka viņš gadiem ilgi studējis ar pieņemtu brazīliešu aizstājvārdu kādā Vašingtonas universitātē, un kurš vēlāk mēģināja iestāties Starptautiskajā krimināltiesā (ICC) Hāgā.

   Viņš tika pieķerts drīz pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, mēģinot pārcelties uz Nīderlandi un stažēties tiesā, kas tagad pieprasa prezidenta Vladimira Putina arestu.

ASV apsūdzēja Sergeju Vladimiroviču Čerkasovu par vairākiem nodarījumiem, kas notikuši aptuveni divu gadu laikā, ko viņš pavadīja ASV. 

Daudzas no apsūdzībām ir saistītas ar krāpšanu un attiecas uz Čerkasova centieniem iegūt vīzu, Virdžīnijas štata autovadītāja apliecību un citus dokumentus ar viltotu Brazīlijas identitāti: Viktora Millera Fereiras vārdu.

ASV apsūdz, ka Čerkasovs no 2012. līdz 2022. gadam darbojās kā Krievijas izlūkdienesta (GRU) aģents, galvenokārt Brazīlijā ar savu jauno identitāti.

No 2018. gada līdz 2020. gadam viņš pavadīja aptuveni divus gadus ASV starptautisko studiju maģistra programmā Džona Hopkinsa universitātē.

www.dw.com/en/us-charges-alleged-russian-spy-who-tried-to-infiltrate-icc/a-65118822

GRU, jādomā, jutās stipri saniknots, ka izgāzta tik ilgi gatavota infiltrācijas operācija.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 1 Atbildēt

Rekur Kazahstānā jau ražo augšā Petropavlovkas tautas republiku

www.youtube.com/watch?v=f1e5DlvdoO0

Ko tur msh teica? Sankcijas nevajagot? Viss jārisina sarunājot? Kā redzams Krievija plāno runāt tikai no spēka pozīcijām - līdzvērtīgas sarunas ir tikai ar tiem no kuriem var dabūt pa seju, pārējos mēģinam paverdzināt. Redzēs tik ko Ķīna teiks par šādām Krievijas kustībām

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kas te par jauninājumu, kāpēc nevar youtupa video pievienot?  Lūk, tā runā beidzamā laika vislabākais Xperts ;p  www.youtube.com/watch?v=6JOt8MZTedk

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Girkins atkal parādījies publikai ar uzrunu uz melna fona un saka, ka vākšot patriotu komandu lai sagaidītu "pārmaiņu vējus". www.youtube.com/watch?v=AYbDnxxMBk8

Tā kā ir labi zināms, ka Girkins bez saskaņošanas neizsakās, tad ko nez šie plāno - tīrīšanu elitēs vai tīrīšanu patriotiskajā galā lai nešūpo kuģi, ja būs jāaiziet no Ukrainas?

Tajā pašā laikā Nexta telegram kanālā ir ziņa par to, ka Putins uz nākamo nedēļu sasaucis drošības padomes sēdi (vismaz tā ziņo Peskovs, bet kā Putins saka: "Peskovs ik pa brīdim tādus murgus dzen, ka nevar saprast, kas viņam to licis)". Katrā ziņā atkal notiek kaut kādas interesantas kustības. 

Ar Baķku arī interesanti - no tribīnes Baķka saka, ka šiem tūlīt būs kodolieroči, savukārt Baltkrievijas pārstāvis ANO visu noliedz. Tā teik kāds di*š.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Rekur labāks video interesentiem, tajā ko iepriekš ieliku Cimbaļuks pārāk aizsedz Girkina raudāšanu par tuvojošos sakāvi:

www.youtube.com/watch?v=Xri4qU-xUNw

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

1985

 https://youtu.be/wHylQRVN2Qs

P.S. salabojat video pievienošanu!

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Sprādzienā kafejnīcā Sanktpēterburgā nogalināts militārais blogeris

www.delfi.lv/news/arzemes/spradziena-kafejnica-sanktpeterburga-nogalinats-militarais-blogeris-vladlens-tatarskis-papildinata-2205.d?id=55394632

Laikam tomēr sāk vilkt uz tīrīšanām "patriotisko" spēku pusē, tā teikt lai pirms "labas gribas žestiem" lieki nešūpo kuģi. Girkins tomēr savs kadrs, bet šie var pateikt arī kaut ko lieku. Publisks sprādziens arī ir labs mājiens pārējiem darboņiem par to, kā turpmāk notiks lietas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti