Jaunākais no Prigožina, jau ielikts The Telegraph
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jaunākais no Prigožina, jau ielikts The Telegraph
Vāgners izved savus kaujiniekus no Bahmutas
Okupācijas autoritātes paziņojušas par evakuāciju no 18 apdzīvotām vietām Zaporožjes apgabalā, apm 200 kilometru plašā frontē;
5.maija vakarā Krievijas armija Bahmutu masveidīgi apšauda ar aizdedzinošo munīciju;
Kadirovs sola, ka ar bataljonu Ahmat stāšoties "vecākā brāļa Prigožina vietā Bahmutas ieņemšanas uzdevumā, ja Prigožins izvedīs "Vāgneru no Bahmutas ( Kadirova Telegram kanāls )
Šodien uzspridzināts rakstnieks, kara noziedznieks Prilepins
Atbildību par teroraktu uzņēmies Atesh
Redz kā strādā sankcijas:
Cik šāds maksā pie mums, cik ilgi jāgaida un vai vispār var nopirkt?
Nortel rakstīja: Redz kā strādā sankcijas:
Cik zinu, to VW ražo Amerikas tirgum.
Gordons ziņo, ka Feigins pēc Kijevas apmeklējuma devies uz Donbasu.
Nortel rakstīja: Redz kā strādā sankcijas:
Pelēkais imports no Ķīnas,
Ja tiešām gribI, Mobile.de rēgojas pārsimt tādu piedāvājumu. Sauc Atlas, un ražoti asv ne is Ķīnā ka šis tarramont
Piedņestras lūdz Krieviju palielināt miera uzturētāju skaitu
Pēc vizītes Krievijā Turcijas prezidenta pārstāvis: "Šis nav karš starp Krieviju un Ukrainu, bet starp Krieviju un rietumiem".
Interesanti, sanāk, ka Turcija pati sevi izslēdz no NATO/rietumiem. Kurp dodies, Turcija?
Turcija tur pēdējā laikā vispār peld, kaut kur nesen pavīdēja ziņa, ka turki tomēr nenodošot S400 iekārtu ASV militāristiem izpētei, tad vēl opozīcijas prezidenta komentārs par to, ka Krima ir Krievija. Ka nepārcenšās biedri ar savu "jauno pasaules kārtību" un nepazaudē pat esošo vietu.
Labi, tas opozīcijas pārstāvis kkāds maznozīmīgs keks. Ko tad viņam teikt, kkā jau jāatšķiras un tie punkti jāvāc. Šis tomēr ir prezidenta pārstāvis.
Nu, noteikti līgumā ar Krieviju par to S400 ir punkts, ka nedrīkst nodot citām valstīm.
Un kas tad notiks ja nodos?
Šajā karā 2/3 lietu notiek tā, ka kāds pasaka A bet izdara Z, pēc tam kad štelles jau nodarītas tas, iespējams, tiek pieminēts, kad jau viss noticis.
Ko gan citu viņi teiks - protams, ka nedosim. Un zem deķa prasa no jankijiem kaut ko, kas iepriekš nav spīdējis. F-35 tak gribot kā traki.
Bahmutas Dēmons ziņo
Маємо успіхи.
No vienas puses, labi, ka arī šajā 9. maijā vate palika ar garu degunu un nekādu "uzvaru" nedacīnīja. No otras, kaut kur sirds dziļumos cerēju, ka tieši šodien Ukraina varētu sākt pretuzbrukumu un tos urlātus piesmietu. Bet, nu, pieļaujot, ka krievi arī varbūt tieši šodien to gaidīja...
Ukraiņi jau ir dabūjuši morālu uzvaru 9. maija parādes izskatā. Es pārskatīju 3 dažādus strīmus domājot ka kaut kas izgriezts, bet nē, no tankiem Maskavā bija tikai viens T34 un pārējā tehnika arī nekāda. Visa varenā un neuzvaramā Krievijas armija, kas 3 dienās aizies līdz Kijevai ir reducēta līdz vienam T34, pāris kamaziem un raķetēm. Krievu vate noteikti ir šokā un neticībā ka viss diženums ir nolaists podā, nemaz nerunājot par Prigožina pēdējiem izteikumiem, kuros kāds "pensionārs" tiek nolikts kur suņi nesēž.
Ar Lukašu bijis galīgi švaki, Putina apsardze viņu vedusi mobīlī, jo nav varējis visus 300 metrus noiet kājām, nav palicis arī uz pusdienām un steidzīgi atgriezies Minskā.
Лукашенко не смог на параде пройти 300 метров пешком — охране Путина пришлось его везти:
Ķīnieši pietēmējas uz krievu naftas platformām Vjetnamas piekrastē;
UK oficiāli apstiprina spārnoto raķešu "storm shadow piešķiršanu Ukrainai.
Tas būs vēl labāk par ATACMS. Bāzes versija iet 250 km, ko var ātri pagarināt līdz 560+ km.
Vispār bāzes variants ir pilnais, tas, kas iet 250-280-300 km ir t.s. eksporta variants. Kāds esot pārdots arī Emirātiem. Distances ierobežošana ir saistīta ar 1987.gadā parakstīto raķešu tehnoloģiju kontrolēšanas līgumu. Līgums gan neparedz nekādas sakcijas tā pārkāpšanas gadījumā, tas ir "džentlmeņu vienošanās" un, tātad, var taisīt izņēmumus.
Bet tomēr domāju, ka kolektīvie Rietumi ļoti negrib, lai Ukraina varētu uzšaut pa Maskavu ar kaut ko nopietnu, kas ražots kādā Rietumu valstī.
Krievu voenkori - kolonas ar ZSU kara tehniku visu dienu virzās Belgorodas virzienā
Message in a private group or channel. This link will only work if you are a member.
Pirms postēt kaut ko, pārliecinies, ka resursam ir publiskā pieeja.
Kā tu iedomājies es to varu izdarīt?
Man tak nekādi ziņojumi nerādās, ka tas nav kkas publisks. Vienkārši pievienojies dotajam resursam un viss būs publisks
Volx rakstīja: Kā tu iedomājies es to varu izdarīt?
Man tak nekādi ziņojumi nerādās, ka tas nav kkas publisks. Vienkārši pievienojies dotajam resursam un viss būs publisks
"Kā tu iedomājies es to varu izdarīt?"
Nu tā vienkārši nepostēt linkus uz resursiem, kas nav publiski. Ne privātām grupām, ne maksas portāliem.
Kur es to varu redzēt, ka dotais resurs nav publisks?
Vienīgais zinu, ka taisa atsevišķus klonus, kur norādīts 18+. Pēc tā gan var pateikt, ka visi netiks klāt.
A tā pārējie konti man visi vienādi. Dotais resurs, lkm, speciāli liek to parakstīšanos, jo viņam jau ir 1,2 miljoni abonementi.
Kā? Nu tā, kā visi citi, kas tev saka, ka esi iedevis linku uz privātu grupu - skatīties, kur lien. Nez kā mēs uzzinājām, ka tas links ir privāts...
Nu, es saprotu, ka jums rādās aizliegums.
Es tik vienkārši lasu telegram, dodu info un nepētu kas tur citiem nesanāk. Nu nevar izlasīt, značit nav lemts. LV valodā tak zibinfo ir. Pietiek.
Oriģinālā, to ko jūs nevarat izlasīt, nekas vairāk arī nav.
Колонны военной техники ВСУ весь день двигаются в сторону Белгородской области — Russia Today со ссылкой на военкора.
blogeris Ivans Jakovina par to stāsta, ka krievu vojenkori redzējuši vairāk, nekā ir, sacēluši paniku, līdz ar to dažas karaspēka vienības Bahmutā atstājušas pozīcijas "jaunumu dēļ vien", Prigožins par to bijis pamatīgi sašutis. Un Krievijas Aizsardzības ministrija nākusi klajā ar paziņojumu, ka viss kārtībā, nav lielu izmaiņu. Problēma tajā, ka tai neviens netic. Tagad vojenkori skaidrojoties, kurš pirmais sacēlis paniku.
Kanibaals rakstīja: >Vienkārši pievienojies dotajam resursam
Tikpat labi var Yandex pievienoties uzinstalēt Kaspersky vai sūtīt savus datus pa taisno FSB. Krievam ticēt ir sevi necienīt.
Vai tad jūtube kad abonē kādu kanālu tu visus savus datus nodod CIP?
Intereses pēc uzmetu aci cik tad citiem kanāliem tie abonementi. Ņevzorovam - 1,1 miljons un Varlamovam - 1 miljons. Nav ne jausmas vai viņi ir publiski, bet ukraiņi ir viņiem priekšā.
Naktī atkal bijis dronu uzbrukums Ukrainai, no 21 šaheda notriekti 17.
Savukārt, ja var ticēt avotiem, tad Luhanskā, kur bija stipri sprādzieni, atrastas Storm Shadow atlūzas:
liveuamap.com/en/2023/13-may-debris-of-storm-shadow-missile-were-found-in-luhansk
Un atrastas arī "maldināšanas raķetes", Raytheon ražojuma ADM-160 MALD atlūzas, kura, jādomā izšauta īsi pirms Storm Shadow;
Retorisks jautājums - visi, kas pārpublicē ziņas un saites uz tām, dzīvo bez interneta un rūpējas lai pārējie arī nepalaiž garām to, ko raksta un rāda visi iespējamie portāli?
Es šeit gribētu redzēt viedokļus, heitu, +- pamatotus minējumus un to izķidāšanu, nevis ziņu atreferējumus kompaktā veidā kā nespējnieku namā.
"Es šeit gribētu redzēt" nu, gribēt nav aizliegts.
Bet man nepatīk nekonstruktīva kritika, respektīvi, sāc ar to, ka vispirms uzraksti pats kaut ko līdzīgu tam, ko tu gribētu redzēt, mēs pakritizēsim. Parādi, kā tas jādara ;)
( Bez tam: "Retorisks jautājums - visi, kas pārpublicē ziņas un saites uz tām, dzīvo bez interneta" Nu, kā tad viņi, tavuprāt, bez interneta tika pie tām ziņām un saitēm ? )
Konstantīns Zatuļins, Krievijas domes deputāts un CIS attiecību komitejas priekšsēdētājs, intervijā apstiprinājis, ka Lukašenko slims, bet Kovids viņam neesot.
www.pravda.com.ua/eng/news/2023/05/14/7402173/
Kas ir diezgan ticami, jo citādi diez vai viņu laistu Putina tuvumā 9. maija pasākumu laikā. Ja tikai tas bija īstais Putins. Putinologi ir novērojuši, ka īstais Putins intensīvi dīdās no vienas kājas uz otru garākas runas laikā, ja viņam tās laikā jāstāv kājās, esot problēmas ar kāju nerviem. Un 9. maija runā Putins, vai kurš nu tur bija, tiešām nepārtraukti pārnesa svaru no vienas kājas uz otru. Bet to nav grūti darīt arī dubultniekam.
Attiecībā uz Baltkrievijas iespēju iesaistīties karā, Arestovičs vakar izteica domu, ka Krievijai nepietiek represīvo resursu, lai piespiestu Baltkrievijas armiju iesaistīties karā pret Ukrainu.
Novičoks vai kovīds, vai caureja. Vai nav vienālga no kā nosprāgt
Krievi sarīkoja Ukrainā un sevišķi virs Kijevas pamatīgu uguņošanu pagājušo nakti, jādomā, cenšoties atriebties par 4 lidaparātu notriekšanu Brjanskas apgabalā. Pēc patreizējām ziņām, visas raķetes notriektas, ieskaitot 6 Kinžalus un 3 ballistiskās, Iskander visticamāk. Tātad, Kinžalus tiešām var notriekt, tas nu ir pierādīts. Par pirmo vēl varēja teikt, ka paveicās.
Kinžals jau tas pats Iskander vien ir. Gala fāzē ātrums tas pats, lai ir stūrējams citādi izšķīstu gaisā no pārslodzes. Nav tas Kinžal nekāds hiperskaņas ierocis, jo tad arī Iskander tāds ir un jebkura cita ballistiskā raķete.
Heh, ilgi nebija jāgaida. Arestēti trīs zinātnieki, kas izstrādājuši raķeti Kinžal.
Jāatgādina, ka šonakt virs Kijevas Patriot notrieca visus radītos Kinžal. Pareizi, visus kaitniekus uz nometnēm!
Message in a private group or channel.
This link will only work if you are a member.
OPEN MESSAGE
Krievijas iebrukums Ukrainā!
Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?