Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Es skatos iauto uzbrūk expertiem, Pīterā spridzina blogerus.

Kāds viņš blogeris? Noziedznieks, kas nenosēdēja visu termiņu. Labi, ka to atkal izolēja!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Man gan škiet ka Izraēlā tikai ebreji tiek par "cilvēkiem" uzskatīti - pārējiem tur dzīve nav neko viegla ... t.i. ir labi ja tu esi viņiem vajadzīgs/ļoti noderīgs cilvēks, bet ja nē tad pa lielam būsi "par kājslauķi" ...

Nu, tā īsti nav. Izraēlas arābi dzīvo visai ne sliktāk, kā ebreji.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu velns viņu zin, man nav tādu tur pastāvīgi dzīvojošu kontaktu, bet gan LV ebrejs sūdzas par dzīvi LV, bet uz Izraēlu neraujas, tad vairāk domā ka varbūt varētu "raut" uz Spāniju. LV paziņas, kas tur braukuši tūrisma kontekstā ar pārsvarā tikuši drusku vairāk kā liktos normāli tramdīti pie "robežas šķēršošanas" t. sk. lidostās . Vienīgais kurš šķiet tur nejutās apdalīts bija mans labs paziņa krievs, kurš par miessargu Izraēlā strādāja ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

0pis rakstīja:

Volx rakstīja: Izraēla OK, bet pasi tur tik vienkārši nedabūsi. Tagad krievi bēg uz Argentīnu tā saucamajā dzemdību tūrismā. Bērnam automātiski pilsonība un vecākiem uzturēšanās atļauja, ko vēlāk var pārvērst pasē. Arī lielākā daļa tak netaisās palikt Argentīnā, tas vajadzīgs lai tu varētu apmesties un brīvi iebraukt ASV, Eiropā. Vēl atsevišķi stāv LGTB kopiena, kas gan varētu tur apmesties, jo Argentīnā viss liberālākie likumi un zaļā gaisma šādiem cilvēkiem.

Jau ir atkoduši un nepagarina šiem uzturatļaujas un nedod viss tik viegli tiesības palikt. Lai karo par savu zemi, kā ukraiņi to dara. Nevienam nevajag slīpos kadrus, kas neiebilst pret ukraiņu slepkavošanu, bet aizlaižas no iesaukšanas. Viņi arī Argentīnā sāktu būvēt savu krievu reihu, ja kāds to pieļautu.

Vietējo iebildumi nav pret reihu, bet par to, ka noslogo slimnīcas. Vietējiem jāgaida garas rindas, kamēr krievi dzemdē. Otrs ir spiegi un naudas atmazgāšana. Slovēnijā 2 spiegus noķēra ar Argentīnas pasēm un tagad arī vienu tulku pašā Argentīnā.

Bet nu nav jau nekas jauns, paliks nelegāli. Pēc 3 gadi gan jau legalizēsies un dabūs tos doķus. Bišku tik ilgāk sanāks.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Krievu spiegiem viss čotka - pases numuri pēc kārtas, ātri atklātu un deportētu uz CIP cietumu 😂

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Nu velns viņu zin, man nav tādu tur pastāvīgi dzīvojošu kontaktu, bet gan LV ebrejs sūdzas par dzīvi LV, bet uz Izraēlu neraujas, tad vairāk domā ka varbūt varētu "raut" uz Spāniju. LV paziņas, kas tur braukuši tūrisma kontekstā ar pārsvarā tikuši drusku vairāk kā liktos normāli tramdīti pie "robežas šķēršošanas" t. sk. lidostās . Vienīgais kurš šķiet tur nejutās apdalīts bija mans labs paziņa krievs, kurš par miessargu Izraēlā strādāja ...

ā MOSSAD robežkontroles aģenti

Zinu cilvēkus, kas iedzīvojušies morālā traumā no šiem. Un pazīstama stjuarte stāstija, ka reiz vedusi padzīvojušu kundzi atpakaļ, kas vnk lidostā nosēdējusi 5 dienas, jo šamiem kkas bija nepaticis. Tur ar cilvēktiesībām nu tā ir kā ir. Uz ielas gan publika superatsaucīga un izpalīdzīga. Ar visiem automatiem

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Uzbrukums atlikts

t.me/supernova_pluc/30947

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tas var būt saistīts ar tām real/fake info noplūdēm par ko te tagad drusku šūmējas ASV utml. Acimredzot nav spēts izanalizēt cik liela daļa "papīru" ir no publiskās daļas, un kas no tiešām slepenās ...

Better be safe than sorry ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Man ir aizdomas, ka gan uzbrukuma pieteikšana, gan pludināšana pieder pie info kara. Gan jau beigās uzbrukums sāksies viegli taustoties pa visām vietām un pilnīgi bez pieteikšanas un orķestra. Bet tieši izdevīgākajā brīdī

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Prigožins ziņo, ka Vāgners atstāj flangus Bahmutā, atdodot tos regulārajam karaspēkam. Vai nu vāgneriešu maz palicis, vai arī viņam atļauts piesaudzēt savējos, jo skaidrs, ka ukraiņu uzbrukuma gadījumā flangi būs zem trieciena vispirms.

Krievijā ažiotāža sakarā ar jaunajiem iesaukuma pavēstu likumiem. Vispirms jau adresātam nav tās nemaz jāiedod rokās, pietiek iemest pastkastītē vai iespraust durvju spraugā, skaitīsies nosūtīta un neierašanās gadījumā adresātam pilna atbildība likuma priekšā. Otrkārt, tas pats attiecas uz e-pavēstēm, tāda pati nozīme, kā papīra, ar attiecīgu atbildību likuma priekšā par neierašanos kara komisariātā.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 1 Atbildēt

Nu, tagad Z-putrioti nonāks tuvāk tam, kas viņiem likās tik kruti 👍

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Precizēšu. Tas likums par e-pavēstu pielīdzināšanu papīra vēl nav pieņemts, bet tūlīt būs. Sistēma līdzīga tam, kā mūsu CSDD lapā var aplūkot sodus. T.i. jāielogojas portālā. Ja 7 dienu laikā pēc pavēstes ievietošanas nebūs reakcijas, tad sekos represijas. Pirmā būšot autovadītāja tiesību anulēšana.

Iedomājieties psiholoģisko spiedienu uz iesaukuma vecuma krieviem. Pat, ja uzturas tālu no varas iestādēm zināmās dzīves vietas, katru rītu vajadzēs domāt: logoties portālā un pārbaudīt, esi vēl brīvs jeb to nedarīt.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
3 0 Atbildēt

Atkārtot gribētājiem tas būs ļoti veselīgi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Un tuzinko, es (atkal,nejauši) iegāju (tur) un pēkšņi atradu šo te.Guvu patiesu baudījumu un/vai mierinājumu. www.youtube.com/watch?v=llMtBHFhvO8 (nē,tā nav nekāda kļūda,video ir īstais,tas lieliski raksturo šībrīža situāciju). Ura. 👏🤪

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Šoreiz gan esi dziļi paņēmis. Nekādi nespēju iebraukt kontekstā 😁 Varbūt tāpēc, ka nav sanācis iepazīties ar konkrēto operu.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Kad nav komentāru kādiem sūdiem uzliek klasiku. Var jebko kas tevi stimulēs neskatīties kastē 😂 Vecie vēži...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā,ar tiem komentāriem beidzamajās dienās ir traki- tracināt pasākuši pat citkārt ciešamie komentētāji. Tāpēc TO es klausījos ar augstākā labuma Sony ausīm uz kādi 98% skaļuma.Bij ok, vienīgi pēc tam naktī ik pa brīdim trūkos sēdus- likās ka krītu no operetes teātra operatīvā balkona un lejā visi šausmīgi Kliedz..

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja kāds grib legalizēties Argentīnā.

Labs blogs par ARG youtu.be/O9KwGC5WZ4U

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šeit arī var, un nav neko dārgi: www.youtube.com/watch?v=fnyIjMVu9i8

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ne pa tēmu kko posto.

Argentīnā šobrīd ir topā tāpēc, ka viegli legalizēties un piedāvā vienlaicīgi lētu dzīvošanu un komfortablus apstākļus. Tā kā tur ir problēmas ar ekonomiku, eksistē dubultais valūtas kurss un jūsu ienākumi ir kādā citā valūtā, tad var labi dzīvot.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Konepa tēmu, mister blogervakserbrigadier? Tu/te (kā parassti) vienmēr pļūuti par tēmu, bet es nē? Tu man piedāvā pusstundas dir''šānu par argentīnu, bet es tev reku 2h krāsainu filmu par Kolumbiju.Tur arī var dzīvot un vispābā Manējā tēma ir saturīgāka un interesantāka par Tavējo ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tēma ir - kur bēgt/ bēg no bunkurnieka nagiem? Kādā sakarā tavs video atvieglo vai veicina to bēgšanu?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu kā, tavs bēg uz Argentīnu, mans atkal uz Kolumbiju.Pa lielam, smuki gan tur,gan tur.Jautājums tikai kur lētāk.Ja kolumbiešu puišeļiem sagribas rolleks pulksteni, viņi vnk tūristam to nogriež kopā ar pus roku.

Štrunts par krieviem, bet tu paskat cik Latviešu tur savulaik bija raduši patvērumu! Kurjeri,desu rūpnieki, degvielas magnāti- tie tak visi nākuši no tā gala.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu es tik zinu vienu Valēriju no Pļaviņām, kas šobrīd tvīto no Buenos. No Kolumbijas nevienu letiņu gan nezinu. Tu nejauc ar Venecuēlu?

Vēl Kostarikā prezidenta sieva ir latviete.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ok, tuvāk pie lietass.. 13апр_2023,16:08.. «Стокманн» в связи с уходом зарубежных брендов объявил о решении открыть в Россeи 16 универмагов в 2023 году.Dudu.Vp zdu..

Ps,- Напомним, сеть универмагов «Стокманн» основана в Финляндии, в России работает с 1989 года..Dada.Ura.

Āāa, jā, 14:53...Юристы Еврокомиссии (ЕК) считают, что замороженные в Евросоюзе активы ЦБ России придется вернуть после окончания конфликта на Украине, сообщила немецкая газета Die Welt со ссылкой на неопубликованный документ ЕК. Ura.Pusi vismaz,46% +vpn

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

tas ir krievu Stokmans:

January 28, 2022

The brand name was sold to Russian investors and the current operations have nothing to do with the Finnish company.

leave-russia.org/stockmann

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet nu protttams, tā taču ir konkrēti krievu stokman reklāma, ko te (atkal) esmu iepipostojis ;p Tur,pletj, e-bio mat, nekam ne ar ko nav nekāda sakakara! Ne tele2 (sakars ar Teļiem) ne samZung ne Appel produkciju tur nekur nevar nopirkt nepakam nee.Tam tikai rīgass lohi pēc 14tā ifona rindā stāvēdami nekādi nevar noticēt.Tāpat, kā izcili godīgi patriotiski finnlandieši neiebilst pret krievu tūristu iepirkšanās tūrēm.Tāpat kā vakardienas priekavēsts/par! reibinošās suslass Abssolut "atgriešanos" krievu alkonautu apritē.Kur nu vēl daudzkrāsainie jūtupa 4k matteriāli/par! produktu klāstu krieva universamos un naktsdzīvi Msk.Viss godīgi, sankcijass tur darbojass uz pillu klappi,tie maitas sprāgst badā un dsu slauka ar gazetta pravda 1x pusgadā!

 Līdz 2022tā gada beigām krieva suudutirgu bij pametuši veseli appaļi 9% ārzemju kompānjiu! Tas arī te tika apm 16x pieminēts, taču itin nekādu interesi nav izraisījis.

Gadiem ilgi pieejama visvisāda plaša info par!/to, kā šito te visu rašenbiznesu atbalstīja un jebkuram krievam dsu laizīja pašu europejiešu kūrortos un kuŗš tur kam "sniedza plaša spektra pakakalpojumus", 24/8 pieņemot viņu smerdīgos miljardus jahtu un villu būvniecības jomās un praktiski pat pieverot acis uz viņu specdienestu iesaisti teju katrā kaut cik ievērojamā šādā passākumā.Jā.

Jaunākā ujņa- ukraiņu žurnālisti to bija nofilmējuši nupat martā.Pēc mēneša nupat uzmodusies pat LaimaV, jo Vaļeru vaig morāli pabalstīt... «Отвратительно! Валере не позавидуешь»: Лайму возмутил инцидент с М в Куршевеле...Лайма пожалела коллегу Валерия, который стал участником скандала на горнолыжном курорте во Франции.Народная артистка Латвии заверила, что переживает за коллегу.,. Lūk, reku šmeku, skatāmies un priecājamies, pro💤Zit! 🔴🟡🟢  www.youtube.com/watch?v=DfxMs5ET__I -nollādēts,pat atsauci nevar normāli ielikt, cik viss slepeni...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Krievi taču ar autortiesību un preču zīmju ievērošanu īpaši neizceļas. Laikam apnika izdomāt savas preču zīmes "Mūsu Vasja" stilā, tāpēc pārsauca to pašu no īstā īpašnieka atpirkto ar krievu burtiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Valsts dome ceturtdien otrajā, galvenajā, lasījumā pieņēma likumprojektu, kas atbrīvo Krievijas Pareizticīgo baznīcu (РПЦ) no "noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas" likuma prasībām...Pēc Tieslietu ministrijas datiem, šobrīd Krievijā ir reģistrētas vairāk nekā 30 000 reliģisko organizāciju, no kurām 80% atrodas Krievijas Pareizticīgās baznīcas kontrolē. 👼PS.,- kā diez ir ar šiem te ietekmes "procentiem" Latvijā.Jā,.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Izskatās ka klasificētu dokumentu noplūde bijusi ļoti pat īsta, ASV arestēts 21 g.v. Nacionālās Gvardes jaunēklis par info nopludināšanu  (skatīt kaut kur no 2 minūtes ):

 

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

ASV ar tām noplūdēm spēļu čatos vispār ir traģiski. Šis gadījums ir tāds lielākais tīri izlūkinformācijas ziņā, bet par militāro tehniku tās noplūdes ir ļoti biežas, armijniekiem nopludinot slepenu informāciju spēļu izdevējiem, lai tie izveidotu precīzākus modeļus. Līdz ar to priekš ASV izlūkošanas dienestiem šis viss ir jau ikdiena.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

To kadru arestēt ieradās vesela maza armija. Bruņumašīnu ar karavīru pie ložmetēja ieskaitot.

youtu.be/nquFxAFw3so?t=91

 Esot nacionālās gvardes airman, kas var būt viss kas, no helikoptera pilota līdz lidlauka sargam ieskaitot. Bet šīs nodarbošanās neietver piekļuvi slepeniem dokumentiem, tāpēc vēl nav saprotams, kā tie dokumenti nokļuva līdz viņam.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Jā, šajā forumā arī turpinās noplūdes. Hieroglifi plūst un plūst. Īpašniekam pofig/ nav laika, bet paņemt kādu moderatoru palīgā - to nu ne, ne par ko!

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Jau cikreiz rakstīts lai ļauj komentēt tikai reģistrētiem lietotājiem. Laikam ticība neļauj to ieslēgt.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Tā varētu palaist garām Svarīgu Informāciju, ko kāds Pludinātājs gribētu ieskapēt mums par Baltu Velti.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Ko tev lai neļajuj- identifikakācijas dokumentu pārpārdevējs ir likumīgs iA Reģistrētais Lietotājs! Viņš pat vakar iepostoja postu konkrēti iekš iA postulāta "Lūdzu izvērtēt un/vai dzēst šo komentāru".

Tieši pašā Administrācijas Serdē trāpīja, taču pieaicinātie Juristi uzreiz (20h laikā pēc ieejošās saistoši priecējošās elegantās informācijas publicēšanas) atteica dzēšanas papildpakakalpojumu- jo viss ir Likuma ietvaru ietvaros! 

Un tāpēc jau ap pl.22 augstākminetizētie dokumenti tika iesniegti atkārtoti- jau ar tulkojumu korējiešu un vāciešu valodās.Tā, lai katram (iespējamajam) Loham būt Skaidri Skaidrs (SS) !?✔🐴

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Bet kādai kaimiņvalstij sanākusi vēl drusku lielāka "šmucīte", T90 "ceļošā izstāde" ASV:

www.thedrive.com/the-war-zone/russian-t-90-tank-from-ukraine-mysteriously-appears-at-u-s-truck-stop

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Bet kādai kaimiņvalstij sanākusi vēl drusku lielāka "šmucīte", T90 "ceļošā izstāde" ASV:

www.thedrive.com/the-war-zone/russian-t-90-tank-from-ukraine-mysteriously-appears-at-u-s-truck-stop

kas tad tur tāds būtu? UA ar trofejām drīkst darīt, ko vēlas, nu, atdeva tēvocim Semam. Sems, savukārt, arī var darīt, ko vēlas ar tādu dāvaniņu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Tieši tas - nokomplektēts krievu "brīnums" un cik izskatās pilnīgi vesels, tātad iekārtas visas dzīvas - medus maize militāristiem, izpētīt "lūžņa" vājās vietas un to vai krievu pasniegtā "reklāma" vispār pat tuvojas realitātei.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Newsaders ziņo par sprādzieniem Kazaņā

youtu.be/7AKYm-PXXuo

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Sudānā kārtējais valsts apvērsums. Tikai šoreiz tiek apšaudīta lidosta, kurā atrodas ukraiņu(un ne tikai) lidmašīnu apkalpes

t.me/oko_ua1/37509?single

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kas pret ko ? Valdības ātrās reaģēšanas paramilitārie spēki RAF ) , kuri kļuvuši pārāk vareni,  pret pašas valdības spēkiem. Te interesants jautājums, kurā pusē "Vāgners. Vai viņi ir Sudānā ? Nu, kā tad bez tā, viņi "rok" zeltu: "Krievu algotņi apsūdzēti nāvējošos uzbrukumos ( zelta ) raktuvēm uz Sudānas un CĀR robežas. ( The Guardian.) 

www.theguardian.com/world/2022/jun/21/russian-mercenaries-accused-of-deadly-attacks-on-mines-on-sudan-car-border

Putina sabiedrotais ( Prigožins ) iegūst zeltu un "spēlē favorītus Sudānā"  ( The New York Times )

Krievijas valdībai kā tādai arī intereses Sudānā:

"Krievija piegādās Sudānai ieročus apmaiņā pret Sarkanās jūras kara flotes bāzi. 2023. gada 11. februāris (HARTŪMA)"

Arī citi spēlētāji ir: "Ēģiptes karavīrus saņēmuši gūstā dumpinieki". Ēģiptiešiem bijušas kopīgas militāras mācības ar Sudānas valdības spēkiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Papildinājums par tēmu: Sacēlies zināms tracis ap 9 ķīniešu strādniekiem, kas nogalināti CĀR. "2023. gada 4. aprīlis — Krievijas Vāgnera grupas algotņi tiek apsūdzēti 9 ķīniešu strādnieku nogalināšanā". 

Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins aicina vainīgos "bargi" sodīt.

Uzbrukumā Centrālāfrikas Republikā tika nogalināti deviņi Ķīnas raktuvju strādnieki, izraisot Ķīnas prezidenta Sji Dzjiņpina aicinājumu pieprasīt vainīgos "bargi" sodīt. 20.marts. 

Ķīnas valstspiederīgos nogalināja Krievijas algotņi Centrālāfrikā?

www.youtube.com/watch?v=lk0_ws1T7LY

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Kas pret ko ? Valdības ātrās reaģēšanas paramilitārie spēki RAF ) , kuri kļuvuši pārāk vareni,  pret pašas valdības spēkiem. Te interesants jautājums, kurā pusē "Vāgners. Vai viņi ir Sudānā ? Nu, kā tad bez tā, viņi "rok" zeltu: "Krievu algotņi apsūdzēti nāvējošos uzbrukumos ( zelta ) raktuvēm uz Sudānas un CĀR robežas. ( The Guardian.) 

www.theguardian.com/world/2022/jun/21/russian-mercenaries-accused-of-deadly-attacks-on-mines-on-sudan-car-border

Putina sabiedrotais ( Prigožins ) iegūst zeltu un "spēlē favorītus Sudānā"  ( The New York Times )

Krievijas valdībai kā tādai arī intereses Sudānā:

"Krievija piegādās Sudānai ieročus apmaiņā pret Sarkanās jūras kara flotes bāzi. 2023. gada 11. februāris (HARTŪMA)"

Arī citi spēlētāji ir: "Ēģiptes karavīrus saņēmuši gūstā dumpinieki". Ēģiptiešiem bijušas kopīgas militāras mācības ar Sudānas valdības spēkiem.

Jā, pagaidām nekas nav saprotams kas pret ko.

Tie var būt tie paši Vāgneri, kas tur kko bīda. Tikai kāpēc tas būtu jādara, ja jau Sudānā tā pat sadarbojas ar viņiem un parakstījuši līgumu ar Maskavu izvietot jūras kara bāzi. 

Ir info, ka vietējie ne visai priecīgi par to Vāgneru un ar ASV, Lielbritu svētību šamie grib izbeigt tuvināšanos ar krieviem. Katrā ziņā tur viss pa nopietno - lidmašīnas bumbo to nemiernieku pieņemtos objektus.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Jā, kā rietumu valstis pamanījās tā sabojāt attiecības, ka tiem tur Āfrikā sāka likties, ka jāsadarbojas ar Krieviju?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tapēc, ka tādi kā tu rietumos sadzārdina enerģētiku un grib viņus iedzīt vēl dziļākā nabadzībā.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Ko Rietumi iegūst no kāda iedzīšanas nabadzībā? Tas nav racionāi - nesanāk nekāds bizness. Jeb gribās pūst putinistu stabulē par amerikāņu hegemonu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Amerikāņu? Kdēļ atkal aizstāvi savus Putina sponsorus Vācijā, kas ir padarījuši Vācijas enerģētiku ne vien ārkārtīgi dārgu, bet vēl atkarīgu no tev mīļā Putina? 

Nu pastāsti jau gan, kādēļ gvelz par kaut kādu "amerikāņu hegemonu", lai tik noslēptu Šrēdera un Merkeles nodarījumus?!

Un kur tām CO2 kvotām, kas ir iznīcinošas jaunattīstības valstīm, lai vispār tiktu pie elektrības, aug kājas? Maskavā vai tomēr Davosā?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Nav jau runa par piznesu bet varu. Bariņš cilvēkveidīgu radījumu vēlas kontrolēt visu zemi, un tāpēc uzpērk visus zemes resursus. Kari un apvērsumi tam, protams, palīdz, Ukraina tam labs piemērs. Kaut kur lasīju ka pēc Maidana tika izmainīti likumi lai atļautu zemi Ukrainā pirkt ārzemniekiem, un kopš tā laika amerikāņu kapitāla kompānijas jau trešo daļu aramzemes izpirkušas. Un tagad to piedevām var darīt pa lēto.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

No ko var dirst, Ukrainā biznesu jau ļoti sen attīstīja viens no Dobeles dzirnavnieka līdzīpašniekiem (arī ex-agrofirmas Tērvete īpašnieks). Nav tur nekas tāds mainījies kas agrāk kādam ārzemniekam būtu traucējis ko darīt ...

www.la.lv/paskausks-gribam-savu-investiciju-aizsardzibu

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

"Kaut kur lasīju" - tas arī viss, kas jāzin par msh politisko briedumu. Tante uz žoga izlasīja, jopta 😂

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kurš tad tur Afrikā kādam ko diži prasīja, ar ko lūdzu Jūs,cien.Āfrikōzi, vēlaties (vai nevēlaties) sadarboties?  Krievam taču kopš psrs laikiem ir pieredze turēt savas kolonijas Āfrikā. Etiopija,Somālija,un kas tur vēl bija.Kur ielika "savējo" uzpirkto valdību un pēc tam burtiski laupīja un veda ārā visus iespējamos resursus.Pie kam(!), pat tur viņi bīdīja savu "pareizo" ticību.Kuras Svētā uguns vakar bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem tika dāsni izdāļāta pa pārdesmit svarīgākajiem (svēto karu svēti svētījušajiem) krievu idejiskā atbalsta punktiem.

Kā arī, abās tajās afrokolonijās krieva flotei bija stratēģiski svarīgas karabāzes,kuras pēc psrs sabrukuma viņi vienkārši padrirsa.Tagad, kaut kādā gadā 17-20jā, krievs noslēdza līgumu ar Sudānu par savas karabāzes izveidošanu tur.Pie kam,plānojot to kā svarīgu atbalsta punktu visā srakanās jūras un teju vai visa indijas okeāna mērogā.Ar atmozemūdeņu uzņemšanas iespēju un ar domu "tuvāk pie Ēģiptes" un Suecas kanāla.

Bet,jau pirms gadiem padsmit tur Sudānā bija tie 2 naidīgie grupējumi,no kuriem viens it kā oficiālās valdības, bet ļoti interesējošs krievam.Tas galvenais čučmeks laikam kādā tajā 17jā gadā bija pat izsaukts pie paša puttainā uz sočiem.Tie prokrieviskie noskaņotie sudāņi demagoģēja,ka krievs viņiem lūk palīdzēšot cīņā ar kontrabandu un ka bandīti Sudānas teritoriālajos ūdeņos izzvejojot visas viņu zivis un vispār tur esot bardaks,kas grib tas nāk,un fiksi jāieved "kārtība". 

Neparvelti amerikāņi beidzamajā laikā uz to rajonu ir savilkuši ievērojamus savējos stratēģiskos spēkus.Ieskaitot 5tās flotes bāzi Bahreinā un neseno USS Florida ar 154 tomahawkiem,kura nupat pirms nedēļas šķērsoja Suecas kanālu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Es par to, vai kapitālistiem demokrātiem nav jāmēģina iebarot visādu citu valstu vidējais patērētājs kļūstot, kā lai to pasaka, mazāk, ēē... efektīviem savos biznesos un ar mazāku, bet godīgāku peļņas procentu.

Nu, piemēram, banku kāre pēc peļņas un nekustamo krīze.

Tas taču drusku ietekmē brīvās kapitāla aprites, peļņas iespēju visiem, godīga biznesa priekšstatus un novirza balsis visšādiem kreisuļiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tu ar esi uzrakstījis kā īstens politiķis, tieši to nepasakot izskatas ka esi tēmējis uz ASV Demokrātiem, tik kāds jamiem ar to sakars ??? Jeb tavs piedāvājums nav tā sevišķi apdomāts un faktiski piedāvā nolikt kapitālismu ar "ragiem zemē" ... t.i. kājām gaisā, kad absolūta norma būs peļņu laicīgi "norakt".

Un otrs aspekts peļņas kāri, vai tiem kam patīk labāk vārdu savienojums investīciju atdeve (ROI), ļoti pieklājīgi mākoņos ir sadzinuši dažādi investīciju fondi, kur daļa no tiem ir noguldījumu un pensiju naudas utml.

Protams arī efektivitāti no biznesa viedokļa jamie parasti cenšas pacelt, kaut kā ir patiesībā VS viņu pašerklāmä - baidos, ka pavisam ne tik skaisti kā "muld" ... un bieži uzņēmumu vērtība ir iedomāta, nevis reāla .. un kaut kad tas viss saies uz īso ... jautājums tik cik ātri ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

P.S. NU tā tīri ilustratīvi viens piemērs ( var rakt daudz un dziļi ja vajag, tā kā tiek kotēts biržā):

www.blackstone.com/

Un tāda viena problēmas puse:

www.theguardian.com/business/commentisfree/2023/feb/02/us-pension-funds-implosion-wall-street-private-equity

www.spglobal.com/marketintelligence/en/news-insights/latest-news-headlines/big-buy-in-for-blackstone-s-breit-pension-fund-backed-deals-faded-in-2022-74005554

Es domāju ja kādam ir vēlme pētīt dziļāk, "atslēgas" vārdi nebūs grūti atrodami ...

====

Vai ja gribas tad var arī ņemt pa "topu" parakņāties, tajā skaitā kur un kā tiek "kaisīta vējā" investoru nauda : 

insights.masterworks.com/finance/10-largest-u-s-mutual-funds-by-total-assets/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Sapinies esi jēdzinos. Parādi man to "kapitālistu demokrātu" sistēmu? Demokrātija ir sociālistiska, kas nekur arī netiek slēpts. Un banku sistēma ir dziļi un smagi nu jau par komunistiem kļuvušas sociālistu varas regulēta un kontrolēta. Arī naudas drukas mašīnas pieder tiem pašiem komunistiem. 

Kaut kā nesanāks to pašu uzbraucenu ļaunajiem kapitālistiem noformulēt ar citiem piemēriem, vai ne? Tikai un vienmēr sanāk ļauno banku peļņa.

Un lietot vārdus "brīvā kapitāla aprite" valstī, kurā demonstratīvi valsts vara soda pensionāru, kas mēģina no sociālisma nabadzības izrauties, lasot sēnes, ir ciniski.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

>kurā demonstratīvi valsts vara soda pensionāru, kas mēģina no sociālisma nabadzības izrauties, lasot sēnes, ir ciniski.

Ar iedzīvotāju ienākuma nodokli neapliek fiziskās personas ienākumus no sēņošanas, ogošanas, savvaļas ārstniecības augu un ziedu vākšanas, arī vīngliemežu ieguves, ja tie nepārsniedz 3000 eiro gadā.

Līdz šīs robežas sasniegšanai var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, vienkāršāk, ja bankas būtu bijušas mazāk alkatīgas krīzē, mazāk dāļātu kredītus tiem, kas to nevar atļauties un būtu mazāk izbraukušo un parādā palikušo, vai tas mazinātu veco padomju sistēmu idealizējošo un par kreisajiem balsojošo skaitu.

Un informācijas karā būtu vieglāk.

Demokrāti, demokrātija manā šajā kontekstā ir tāpēc, ka lēmumus taču kaut ko darīt vai nedarīt it kā pieņem pilsonis pats, tik nav kas viņu pamāca un attur no stulbībām. Nekāda sakara ar lielvalsts divpartiju sistēmu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kaptālisms ar demokrātiju "sadzīvo/nesadzīvo" pa lielam tikai ASV, visur citur būtu pareizāk to saukt par sociālismu ar "lielāku vai mazāku" tirgus eknomiku, gan nodokļu sloga dēļ, gan "cilvēka parastā" dažādu aizsardzība mehānismu dēļ. Un pat ASV ar kapitālismu ir kā ir, un pat neteikšu ka ASV sociālismu ir pielietojuši tur kur to varbūt pat vajadzētu  ...

Par tām bankām tev ar nepareizs priekšstats/uztvere - bankas nav problēmas cēloņi, tās varbūt spētu ietekmēt ekonomikas attīstības virzienus, bet ne cilvēku prastu stulbumu ... izglītība teorētiski ir valsts prerogatīva, taču daudz lielāka problēma ir pašu cilvēku ignorance, tajā skaitā attiecībā uz savām finansēm ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ar bankām un kredītiem liela daļa stāsta sastāv no tā, ka par 1996.gada Handelsbank netika izdota mācību grāmata.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: ... piedāvā nolikt kapitālismu ar "ragiem zemē" ... t.i. kājām gaisā, kad absolūta norma būs peļņu laicīgi "norakt".

Un otrs aspekts peļņas kāri, vai tiem kam patīk labāk vārdu savienojums investīciju atdeve (ROI), ļoti pieklājīgi mākoņos ir sadzinuši dažādi investīciju fondi, kur daļa no tiem ir noguldījumu un pensiju naudas utml.

Protams arī efektivitāti no biznesa viedokļa jamie parasti cenšas pacelt, kaut kā ir patiesībā VS viņu pašerklāmä - baidos, ka pavisam ne tik skaisti kā "muld" ... un bieži uzņēmumu vērtība ir iedomāta, nevis reāla .. un kaut kad tas viss saies uz īso ... jautājums tik cik ātri ...

Kaut kad veikalā nopirku sulas paku. Laba sula no kaut kādiem tropu augļiem. Maksāja kādus 70 centus dārgāk, kā parasta sula. Uz tās pakas bija uzraksts, ka šo produktu ražojot visi tā ražošanas procesa dalībnieki ir saņēmuši godīgu atlīdzību.

Apmēram tāds princips.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Princips jau ir labs, tikai jāsaprot ka "papīrs pacieš visu", un ka neviens nav spējīgs 100% izsekot absolūti visām izejvielām, tas ir tā teikt partneru savstarpējās uzticēšanās jautājums ...

Redz Kīna ar visur lielās ar investīcijām zaļā enerģijā utml. bet laukus indē ar "pēdējo sūdu" kuru visas valstis jau sen limitē vai ir aizliegušas pilnībā, dedzina ogles uz velna paraušanu utt. utjpr. ... 

Kāda jēga no "pokazuhas", jo gluži kā krievu armijai kad nonāk pie reāliem "(ne)darbiem" tāds "purkšķis" vien tur ir ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Katru ideju un principu var ieviest un var neieviest.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU jau tu arī, tā kā nu trūktu piemēru tam ka dažas idejas ir labāk nemaz neizteikt, jo atradīsies kāds idots kurš to ieviesīs pēc savas sapratnes pat neiedziļinoties, ka jau "saknē" pēc fizikas likumiem šāds idiostisms strādāt nevar ...

Un līdz ar to rodas nākamais netriviālais jautājums - kā "pareizi" izlemt ko ieviest un neieviest, un kur ir tas pieļaujamais kļūdu līmenis jebkurā no "ieviest/neieviest" gadijumiem.

Piem. kurš "idiots" un kādu mērķu vadīts "globālajā ekoloģijas kartē" pieļāva, ka Ķīnai kā "jaunattīstības" valstij  ir tiesības piedirst vidi (jau CO2 izmešu ziņā) daudz vairāk kā jebkurai citai lielvalstij ...

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu ar Ķīnu un Āziju kopumā situācija piesārņojuma jautājumā ir ļoti vienkārša - tur ne tikai pieļāva vides piediršanu, bet pat to veicināja visas iesaistītās puses. Attīstītās valstis var lepni sist pie krūtīm un lepni teikt cik zaļi dzīvo, paralēli cīnoties par CO2 gramiem, savukārt attīstības valstīs vietējā elite ir kļuvusi pasakini bagāta uz vides rēķina. 

Pārtraukt piedirst vidi otrā pasaules galā negrib ne attīstītās valstis, jo tad nāksies beigt dzīt demagoģiju un tiešām kaut ko darīt situācijas uzlabošanai, ne arī attīstības valstis, jo tad beigsies haļavnijs piķis. Iedomājies pats kādā panikā būs visādi rietumu zaļie influenceri, kad viņiem pateiks, ka tik drīz nebūs ne jauna ifona, ne teslu, ne sojas piena, ne lēto apģērbu, jo ekoloģiska ražošana jāsaorganizē tur pat Rietumeiropā vai ASV.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Patiešām ? Katru ideju un principu var tikai mēģināt ieviest. Piem. populāra klimata protestētāju ideja "Stop oil now" , Apturiet naftas lietošanu tūlīt. Bet tas nav iespējams.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, mums taču ir speciāla ministērija.

Eiropas prasības un projektiem domāta nauda. Kaut ko taču tā mēģinās un kaut ko arī ieviesīs.

No sabiedrības jau nav gandrīz nekāda piedāvajuma, ko tieši vajadzētu.

Kā jau kādas 5 vai desmit reizes rakstīju, ir elementāri pierādāmas un aprēķināmas idejas un projekti, kur DEKLARĒTIE zaļie mērķi SAKRĪT ar parastam, vidēji informētam pilsonim SAPROTAMIEM PROJEKTIEM UN IDEJĀM.

Taču no sabiedrības puses ir kaut kāds neformēts visādu pret visu, tā nav kā saka, grēta tāda un šitāda izsaucienu jūklis un kakofonija. Var saprast, ka establišmentam to vien vajag.

Tad tas var realizēt to, kas pašiem izdevīgi.

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/06.04.2023-foto-riga-atklaj-sarkandaugavas-parvadu-pasvaldiba-sola-uzlabojumus-satiksme.a503958/

gan eko, gan patērētājiem saprotams

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Runājot par to pārvadu - paskaties Zebru, redzēsi ka īsti jau tomēr kāds nav padomājis ko un kā  - īpaši jau Duntes/Tvaika/Tilta krustojumā. Pie kam vienā vietā kur nu vajadzēja apli, un vieta tādam ir  - to acīmredzot pat netaisās tur taisīt ...

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nauda ir apgūta, infrastruktūra uzcelta, vēlēšanās būs ar ko atzīmēties. Apli vēlēšanu bukletos neparādīsi vai arī nebūs tik iespaidīgi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Stāsts ir par to, ka pricipā šim te projektam ir iespējams gan patērētāja vidējā pozitīvs vērtējums, gan 2 teorētiski pamatojumi ekoloģijā CO2 un PM10 samazinājums. Rēķināms, pierādāms ar laikiem un degvielas patēriņiem, transporta līdzekļu kustības apskatu.

Protams, var palaist B. ciklu un noliegt un sapļeckāt jebko.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Raimim sveicieni no Ģintermuižas:

 

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"No sabiedrības jau nav gandrīz nekāda piedāvajuma, ko tieši vajadzētu".

1.Nu, manuprāt, visā Pārdaugavā joprojām nav neviena atkritumu šķirošanas laukuma. Atkritumu apsaimniekošanā pastāv uzskats, ka iedzīvotāji ražo tikai pārtikas un tā iepakojuma atkritumus.

Nu, piemēram, tev pēc remonta jāizmet 4 krāsu bundžas ar krāsu paliekām, 5 kg sakaltušas špakteles, 4 kg vecu flīžu, 2 litri šķīdinātāja. vai tev ir pilnīgs priekšstats, kur un cik tālu tev ar to visu jādodas un kā to "sašķirot" ?

2. RD risina iedzīvotāju auto novietošanu tādā veidā, ka brīvos zemes gabalus atdod privātiem kantoriem, tie uzliek pārmērīgu ciparu, rezultātā iedzīvotāji auto novieto pagalmos un ielu malās. Vietā, kur varētu novietot kādus 150 auto ( kā tas bija kādreiz ) , tagad stāv kādi 30-40. Piem:

www.google.com/maps/@56.9288655,24.0648154,148m/data=!3m1!1e3?authuser=0

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Rietumi veiksmīgi sabrucināja PSRS.

Tad bija jādomā, ko darīt tālāk.

Vai viss izdevās labi?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ko tur domāt, varu/bandītiem, lopbarības banaānus/lohiem un pašiem mudīgi ķerties pie mantas un siles pārdalīšanas.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

PSRS jau pašā startā sabrucināja paši pilsoņi, biedri un visi pārējie. Rietumi tam visam palīdzēja nepārvērsties Ziemeļkorejā. Ja pati partija būtu turējusi kursu un nebūtu nodarbojušies ar visu "vienlīdzīgākie starp vienlīdzīgajiem" būšanu, tas režīms varbūt vēl šodien stāvētu. 

Kā var ilgstoši pastāvēt sistēma, kur tavu dzīves līmeni nosaka pazīšanās starp radiem un draugiem augstās vietās? Kaut kā neaceros, ka dižie sociālisma dižgari būtu runājuši par tādu resursu dalījumu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pīeseres pisloņiem vienkārši paveicās, ka rietumi beidzamajā mirklī veiksmīgi apsteidza partijass nosprausto kursu.Partija nepaspēja viņiem Iespraust.Taču rietumi bija tik gudri, ka jaunos pienākumus uzticēja tiem pašiem veco pienākumu pildītājiem, tik nedaudz atjauninot jaunās siles kandidātu Sarakstus.Dots/devējam atdodās, tāteikt.

Taču patreizējie krievu siles turētāji ir vairākas kārtas gudrāki,tāpēc (no valsts aizbēgt nepaspējušajiem) krievijass pisloņiem (lohiem) šodbrīd nespīd pilnīgi nekas.Neskatoties uz kareivīgo demagoģiju no dažādiem patriotiski noskaņotajiem klikšķukrājējiem,pat jebkura kaut cik nopietna protesta iespēja viņiem ir pielīdzināma nullei.Līdz brīdim, kamēr tiks atjaunoti jaunie silesturētāju saraksti un (varbūt) dota "komanda" vispārējai eifo rijai un šķietamai demo krātijai.Bet tas tik fiksi nebūs, jo šodien viss viņu pat daudzmaz demokrātiskais m-inets ir pilns ar gaudošanu par "cifrovoj gulag" un "poļnij pz gec". 

Kā arī, beidzamā info liecina/par to, ka arī lielai daļai ārzemēs iekundējušamējušos krievu ir nemanot piezadzies tas pats pz-gecs.Dažas tādas (peekšņi...) "godīgākas" rietum valstis ir iedomājušās tiem aizslēgt kontus vai pat izraidīt na/uj.Vienīgi ka īsti jau ticēt nevar, mazums kas, varbūt kārtējais aizsegs.Jo jau ziemā skanēja aicinājumi,ka vajadzētu maksāt jebkuram rietumiem noderīgu ziņu sniedzējam,tāpēc gan jau ka krietna daļa vnk "nožēlos grēkus" un paliks "savā vietā".

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Šodien pa visiem kanāliem apspriež Osečkina interviju, bet tikmēR šeit experti ķidā Raimonda spamu

youtu.be/vYqdso9Hx_8

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nevajag te likt videomateriālu, kurš nav piemērots daļai skatītāju! Spams- tā ir tāda īpaša attieksme.Ik pa laikam jebkuru tēmu obligāti vajag piedrirst ar kādu kārtējo augsti intelektuālo trīspersonisko izdirššānos 15 postu garumā.Lohi patīs uz leju,nau prablem ;p

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Rietumi bremzē ukraiņu uzbrukumu, pārējais viss pa lielam izrunāts, cepamies offtopikā. Būs uzbrukums būs arī kaut kas jauns par ko runāt, krievu noziegumi jau ir tāds standarts Ukrainas karā, ka neviens vairs neredz īpaši jēgu kaut ko padziļināti tur pētīt. 

Pat Arestovičs ar Feiginu runā reizi 2-3 dienās, jo nekas tāds globāls īsti nenotiek.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Rietumi bremzē, kādā ziņā ? Nedod lidmašīnas un raķetes ? Es vairāk pagaidām vainotu laika apstākļus, ziema bija slapja un pavasaris arī lietains. Kad stepe kārtīgi izžūs, pieņemsim, uzbrukuma nebūs vēl maija beigās, tad gan varēs teikt, ka kāds bremzē.

Interesanti, ka ukraiņi nelieto masīvu artilērijas uguni ne pret krieviem Bahmutā, ne pret krievu artilērijas iekārtām. Arestovičs piemin krievu ļaunos Pionus un Magnolijas Bahmutas sakarā, bet kur tad paliek pašu ukraiņu Himarsi, Cēzari, Palantīni, visādas "mazā diametra" bumbas, planējošās aviācijas bumbas utt ?

Vienīgais loģiskais izskaidrojums ir, ka Ukrainas armija uzkrāj munīciju uzbrukumam.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Rietumu demokrātiskās pasaules ietekmes un ne-ietekmes ir būtiska sastāvdaļa tam, kas šodien notiek.

Tehnoloģiski spēcīgā, komunistiskā Ķīna ir viena no pašu rietumu lažām. Tā Ķīna nemaz tik ļoti nenosoda to Krieviju.

Piesārņojums, ko saražo attīstības valstis arī nenotiek bez rietumvalstu ietekmēm.

Kaut kad tas karš beigsies, atkal lielvalstis kaut ko sadalīs, sarunās, vienosies, pēc kādiem kritērijiem un kāpēc - to uzzinās kaut kad vēlāk.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Misters P (vai viņa divinieks) šodien esot pabijis pašā karadarbības peklē.Taču arī tur viņš neiztika/bez "pareizās" ticības sludināšanas pamat elementiem.Viņš (sirsnīgi) apsveica militārā grupējuma "D" vietējo vadību Lielās Dienas sakarā un uzdāvināja šamajiem svētbildes kopiju(?).Svētās Bildes orižināls savulaik esot piederējis "vienam no veiksmīgākajiem krieva impērijas aizsardzības ministriem",hvz īsti kuram tur (principā jau po/uj kuram)..Spēlējās kamerass priekšā uz galda ar tādu kā kastīti ar divviru vārtiņiem, kurā gozējās tas augstākminētais pr-mets.Pati video montāža bija tāda savā ziņā neparasta- uz/galda atradās pāris mineorālā ūdens pudeles, dažas (nelietotas) glāzes un pa abām galda pusēm (nelielā attālumā no virsVadītāja) sēdēja daži tie attiecīgie militārie personĀži, taču (tagadējais) aizsargu ministers un ģeneorālā štaba pr-nieks šajā (daļēji svinīgajā) passākumā nepiedalījās.(?).

Savukārt, galīgā tupikā (pilnīgā d/sā) nupat esot iegājusi superdžet lidojamo mašīnu ssj-100 tehniskā apkakalpošana- rostehs nekādi nevarot "nokopēt" tam nepieciešamos degvielas filtrus.

Toties (tās) valsts dome šodien esot fiksi pieņēmusi zakonu/par mūža ieslodzījumu/par valsts nodevību.Uz šī sludinājuma nekavējošu piemērošanu gaidot jau itin plašs klientu (nodevēju..) loks.Kā arī, pavēstes/saņemt negribošos jaun iesaucamos tagad palīdzēs "iesaukt" (uz mākslīgā intelekta balstītā) feisu atpazīšanass zistēma.Vienīgi ka neesot pieņemts (pagaidām) lēmums/par bankas kontu bloķēšanu nepakļāvīgajām personām.Valdībai pagaidām esot izdevies Vadoni atrunāt no tā, jo tās (tomērT) esot "cilvēka pamat vajadzības". Ura.

Jā, un pret Navaļniju esot ierosināta jauna kriminālā lieta, kā arī izcēlušās domstarpības eirosankcijām pakļauto personu medīšanā- proti, pagaidām mākslīgais euro intelēkts neesot tik gudrs, lai atpazītu meklējamās personas ar vienādiem krievu vārdiem/uzvārdiem (kozlovs,ivānovs,pupkins,etc). Problēmas izjutuši jau pāris Finlandijas un divi Lietuvas pilsoņi (abi kāreiz kozlovi), no kuriem vismaz viens ne pie kā neesot vainīgs. 

Un (savukārt) Vollstrīta Žurnāls esot ticis pie info, ka Saūda priņči un/vai priņcesses esot iemanījušies par/Lētocenu iegādāties (savām "iekšējajām" vajadzībām) krieva smerdīgos naftassproduktus, tādējādi iegūstot iespēju savējos (netik/Lētos) patirgot tā saucamajā passaules tirgā.Pirms kaŗa viņi tos krieva suudus nepirka nemaz nē, taču tagad jau tie uz turieni ejot aš pa 100tūkst bareļu dien naktī katru diennakti..Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tur esot bijis drusku fušieris. Pu teicis "nam budjet pasha", bet sižets taču noticis datumā pēc pashas. Tas pamanīts, un vārdam "būs" noņemta skaņa. Ticamāk, ka Pu N1 ticies Maskavas pagrabā ar ģenerāļiem, bet Pu N2 bijis Hersonā, Pu N3 Luhanskā. Nesen viens gubernators žēlojies, ka viņam 2 nedēļas jāgaida karantīnā, lai tiktos ar P, kā tad var būt, ka viņš skraida pa piefrontes zonu un "tiekas ar cilvēkiem" kuri nav bijuši nekādā karantīnā, un kuriem varbūt pat iesnas ir  ?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti