- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
feciic rakstīja: Nevar piekrist-kā reiz ieraugot servisa grāmatiņu ar ierakstiem par eļļas maiņām ar 30-35k intervāliem auto tālāk netika apskatīts-kopējais nobraukums 150k, eļļas tilpums motorā 4l. Auto golf 6 ar nemainīgu servisa intervālu.
Citiem auto jau par to būtu jāsatraucas, bet kas vainas VAG? Tiem tak visu laiku jāpielej svaiga eļļa un maiņas intervāls tikai uz filtru attiecas.
kasinsh79 rakstīja: Un vēl
Var jau būt, ka man te tūlīt uzklups, bet - eļļa ar filtru nupat mainīta vien 3. reizi auto mūžā. Tas ir - pie 27tkm, 51tkm un tagad pie 72tkm Nejūtos neko pārkāpis, sekoju ražotāja rekomendācijai un braucu uz apkopi tad, kad auto borta datorā sāk brīdināt par tuvojošos eļļas maiņu. Nev pilnīgi neviena iemesla darīt kaut ko citādi.
P.S. Es identiski rīkotos arī tad, ja šādu auto būtu pircis par savu naudu.
Tev nobraukums tagad tieši tāds pats kā manam BMW, interesanti kā būs tālāk ar izturību. Īstenībā izmaksas auto lietošanā diezgan līdzīgas, gan degvielas patēriņa ziņā (manam auto gan 325Zs), gan apdrošināšana (man gan ir nedaudz dārgāk, bet nu uz gadu ņemot tie ir pārdesmit eur mēnesī). Es šobrīd esmu nobraucis ar šo auto tikai nedaudz vairāk kā 10K km un arī neko neesmu remontējis. Eļļa arī ir mainīta 3x, tik tas, ka 3 maiņa ir notikusi nedaudz ātrāk kā Passat. Turpmāk gan esmu plānojis eļļu manīt ik pa 15K, jo plānoju ar viņu gadus 4 vēl braukt un parunājot ar pieredzējušiem, labi zināmiem servisa darbiniekiem, viņi tā iesaka, jo atverot motorus kuriem eļļas maiņa ir veikta ik pa 25K, skats neesot no labākajiem, salīdzinot ar motoriem, kur tas ticis darīts ar 10-15K intervālu. Eļļas cena šobrīd ir smieklīga salīdzinot ar vispārējo dzīves dārdzību.
feciic rakstīja: Tur baigi nav ko ķidāt, nopērk jaunu un samaina www.trodo.lv/stiklu-tirisanas-sistemas-skidruma-suknis/dacia-lodgy-1-5-dci-80kw-61248-cid Šāda pat problēm regulāri bija MK2 meganei, logu mazgāšanas motoriņš tika mainīts reizi gadā.
Pigori, šodien tas aizmugures apsiekalotājs strādā, kā nākas.
kasinsh79 rakstīja: Sen nav topiks kustināts, lai iet.
Nupat veicu 3.apkopi savam Passat B8. Sanācis nobraukt jau 72tkm. Garantijas vairs nav (bija 24 mēn. vai 80tkm, atkarībā no tā, kas ātrāk). Šoreiz mainīta eļļa, bremžu šķidrums, dzesēšanas šķidrums, sveces, logu tīrītāju slotiņas u.c. Apkope sanāca padārga, kopā ar auto mazgāšanu Moller Krasta servisā atstāju 479 eur. Vairāki man ir prasījuši, vai tad nevar lētākā vietā, ja reiz garantijas vairs nav - mums būtisks pilnīgs apkopju caurspīdīgums no A-Z (kad atdošu auto atpakaļ uzņēmumam Warszawa), un kad Polijas dīlerim būs skaidra visa auto vēsture utt. Kas patiesi priecē? Pilnīgi nekādu defektu līdz šim brīdim
Laužu stereotipus par vācu autobūves "vājo" kvalitāti. Nekas prātu un nervus nečakarē, nekādu elektronikas kļūdu, tikai braukt. Joprojām perfekta oriģinālā piekare, joprojām oriģinālās bremzes utt. Salonā aizvien klusums, bez blakus trokšņiem no paneļa vai apdarē. Solīds auto, nekā piebilstama.
No degvielas ekonomijas viedokļa pat neprasās dīzelis (identisks kā man tagad ir arī kolēģei - tikai dīzelis), pilsētā iekļaujos vidēji 8,5l mix (ok, varbūt mazliet vairāk smagos sastrēgumos, bet tādus reāli vairs neizbaudu ikdienā), ārpus pilsētas - ap 6l (vai mazāk, ja braucu mierīgi, piemēram, uz tālo Igaunijas galu). Principā, ir normāli ar vienu bāku nobraukt 850-1200km (atkarībā no maršruta). Cienījami.
Dzinējs 1,8Tsi 180zs neprasa ne pilītes eļļas (atkal mīts). Jaudas ikdienas satiksmē pietiek atliku likām, arī retajās reizēs uz bāņa neemu palicis jaņos, traucē vienīgi veselais saprāts komplektā ar iespējamo CP ķērienu. Braucu tālāk ![]()
500 EUR par apkopi?! Mjā, es eju uzpīpēt...
Nupat veicu 3.apkopi savam Passat B8. Sanācis nobraukt jau 72tkm. Garantijas vairs nav (bija 24 mēn. vai 80tkm, atkarībā no tā, kas ātrāk). Šoreiz mainīta eļļa, bremžu šķidrums, dzesēšanas šķidrums, sveces, logu tīrītāju slotiņas u.c. Apkope sanāca padārga, kopā ar auto mazgāšanu Moller Krasta servisā atstāju 479 eur. Vairāki man ir prasījuši, vai tad nevar lētākā vietā, ja reiz garantijas vairs nav - mums būtisks pilnīgs apkopju caurspīdīgums no A-Z (kad atdošu auto atpakaļ uzņēmumam Warszawa), un kad Polijas dīlerim būs skaidra visa auto vēsture utt. Kas patiesi priecē? Pilnīgi nekādu defektu līdz šim brīdim
Laužu stereotipus par vācu autobūves "vājo" kvalitāti. Nekas prātu un nervus nečakarē, nekādu elektronikas kļūdu, tikai braukt. Joprojām perfekta oriģinālā piekare, joprojām oriģinālās bremzes utt. Salonā aizvien klusums, bez blakus trokšņiem no paneļa vai apdarē. Solīds auto, nekā piebilstama.
No degvielas ekonomijas viedokļa pat neprasās dīzelis (identisks kā man tagad ir arī kolēģei - tikai dīzelis), pilsētā iekļaujos vidēji 8,5l mix (ok, varbūt mazliet vairāk smagos sastrēgumos, bet tādus reāli vairs neizbaudu ikdienā), ārpus pilsētas - ap 6l (vai mazāk, ja braucu mierīgi, piemēram, uz tālo Igaunijas galu). Principā, ir normāli ar vienu bāku nobraukt 850-1200km (atkarībā no maršruta). Cienījami.
Dzinējs 1,8Tsi 180zs neprasa ne pilītes eļļas (atkal mīts). Jaudas ikdienas satiksmē pietiek atliku likām, arī retajās reizēs uz bāņa neemu palicis jaņos, traucē vienīgi veselais saprāts komplektā ar iespējamo CP ķērienu. Braucu tālāk ![]()
Tev gan jau tas čeks ir - cik tāds dīleris par slotiņu maiņu prasa?
iciks rakstīja:
Tev gan jau tas čeks ir - cik tāds dīleris par slotiņu maiņu prasa?
Slotiņu komplekts - 39,17 eur + PVN
Nomaiņa turpat servisā - 10,39 eur + PVN
Šobrīd cita braukšana mitrā laikā ![]()
Laaciz rakstīja: Tātad kaut kāds āķis tomēr tur ir? ![]()
It kā nekā krimināla, izņemot reputāciju un pāris novecojušas normas noteikumos. Pat maksā pēdējā laikā diezgan normāli.
kontradmiral rakstīja: Man ir 4 litrīgais benzīns/gāze. Tieši tā viss ir super ērti, skaņa gan motoram, bet īpašu audio sistēmai lieliska, dinamika šim arī ir kruta. Bet nu jau būšu gada laikā kādas 3-4K pakas ielicis un arī sāku domāt par nospļaušanos un pārdot pa lēto. no otras puses gandrīz viss ir pārlasīts un liekas, ka palikušas pēdējās astes
Es pēc kārbas remonta arī domāju, ka viss ar to beigsies... ![]()
msh rakstīja: Davai, parādi man kuras ir tās labās slotas. Patlaban golfam pakāpeniski, pa vienai, mainās nost slotas kas maximā maksāja 8 eiras gabalā un nehuja negāja...
Kaut kad pirms pāris gadiem vēl Opelim CenuKlubā iepirku Bosch. Maksāja tikpat cik Maximas noname, kalpoja ilgi un labi.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13